עוגת שוקולד חמה ונהדרת ../images/Emo3.gif
5 ביצים 1 כוס סוכר 3 כפות גדושות אבקת קקאו משובחת 1/4 כוס שמן 1 כוס קמח תופח 1 מעדן שוקולד של שטראוס לגנאש: 1 שמנת מתוקה 2 שוקולד מריר לעוגה: מפרידים את החלבונים ומקציפים עם הסוכר עד לנוקשות. בקערה קטנה לחוד שמים את החלמונים, השמן ומעדן השוקולד ומערבבים היטב. מסננים את הקמח והקקאו ומוסיפים לחלבונים ערבוב קל ואז את תערובת החלמונים לערבב בתנועות קיפול לתערובת הומוגנית. לשמן תבנית מס' 26 ולאפות בחום בינוני כ-40 דקות. בינתיים מכינים את הגנאש:,מרתיחים את השמנת ומוסיפים את השוקולדים עד שנמס שופכים על העוגה החמה. שומרים במקרר להגשה מחממים במיקרו ומגישים עם קצפת.
5 ביצים 1 כוס סוכר 3 כפות גדושות אבקת קקאו משובחת 1/4 כוס שמן 1 כוס קמח תופח 1 מעדן שוקולד של שטראוס לגנאש: 1 שמנת מתוקה 2 שוקולד מריר לעוגה: מפרידים את החלבונים ומקציפים עם הסוכר עד לנוקשות. בקערה קטנה לחוד שמים את החלמונים, השמן ומעדן השוקולד ומערבבים היטב. מסננים את הקמח והקקאו ומוסיפים לחלבונים ערבוב קל ואז את תערובת החלמונים לערבב בתנועות קיפול לתערובת הומוגנית. לשמן תבנית מס' 26 ולאפות בחום בינוני כ-40 דקות. בינתיים מכינים את הגנאש:,מרתיחים את השמנת ומוסיפים את השוקולדים עד שנמס שופכים על העוגה החמה. שומרים במקרר להגשה מחממים במיקרו ומגישים עם קצפת.