|כוכב| שרשור שאלות! |כוכב|

LucyXX

New member
|כוכב| שרשור שאלות! |כוכב|

פעם ראשונה שאני פותחת שרשור אני מקווה שייצא לי בסדר!
ועכשיו, לשאלה (+סיפור בדרך) שלי: חברה הביאה לי דוקטור מרטינז שאפשר לקרוא להן וינטאג' רצח כי הן בנות 14-15 שנים, בקושי ננעלו והן במצב הכי טוב בעולם! הבעיה היא שהן מידה 39 ואני יותר נוטה ל40, וממשממש קצת לוחץ לי אבל זה מה"לוחץ" שמפריע. אחרי שהן יתרככו, הן אולי יתארכו קצת? ממש טיפונת?
ואם לא, יש דרך להגדיל אותן טיפה?

LucyXX

New member
אפילו כוכב לא יצא לי! אה כי זה ../images/Emo41.gif עם כוכבית

Blue Emptiness

New member
הן מתרחבות נורא!

אבל זהת לוי, זה לוחץ לך באורך או ברוחב? אם זה ברוחב בדוק זה יהיה לך טוב, שלי מידה 40 ויש לי נעליים שאני גם 42 בהן
אבל אם האצבעות שלך ממש בקצה אז אין משמ מה לעשות, זה מתרחב רק לצדדים~ ואיזה כיף לך! איך הן נראות?

LucyXX

New member
באורך ../images/Emo10.gif

אמא אמרה שניקח אותן לסנדלר, מקווה שזה יעזור. שחורות רגילות חחחחחחחח זה של אמא של חברה שלי במקור, היא לא נעלה אותן ומסרה לבת שלה (חברה שלי) והיא נעלה אותן פעם אחת והחליטה שזה לא בשבילה

Blue Emptiness

New member
הוו, מבאס, מקווה שהוא יוחל לעשות משהו ../images/Emo10.gif

חברה של אמא ספרה לי שהיא הייתה בגילי בערל הו לה מרטינס אדומותאדומות3>

MeshiNS

New member
נראה לי שסנדלר יוכל לעשות את זה...

לפי מה שהבנתי הוא משמן את הנעל באזור שרוצים להרכיב (לא לשמן נוטף שמן..פשוט מורח שמן טיפה באזור XD ) ואז אם אני לא טועה אמור להיות לו מין מכשיר כזה שמכניסים לנעל ומותח את הנעל לכמה ימים עד שתתרחב או משו ....

Fanty S

New member
אני בכלל לא מרגישה ששלי התרחבו הרבה

בטוח מעט כן, כי זה בכל זאת עור, אבל הן בטח לא הולכות להתארך לך

שאלה: להחזיר את "הלבש זאת בעצמך"? ../images/Emo2.gif

יש לי עדיין את הרשימה של כל האנשים שרצו להשתתף, אבל... אני מניחה שמאז המוטיבציה ירדה קצת. עדיין מעוניינים?

ZombifiedArbok

New member
האמת ששלחתי לך מסר לגבי זה

דיי לפני הרבה זמן... תפוזבל. T: אין לי מושג אם את ממשיכה את השרשור [לדעתי הוא מענין], אבל אם כן, אני אשמח אם תוכלי להסיר אותי מהרשימה. הייתי שמחה להשתתף, אבל יכול להיות שאין לי כוחות לדבר כזה כרגע. D':

אני ממש רוצה! ../images/Emo41.gif פיש! מתחשק לך? ../images/Emo41.gif

השרשורים הישנים להתרשמות, וכדי להבין מה זאת הפינה הזאת -
אני - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=152192690
גאיה - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=152835458
משי - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1360&MessageId=153577401 לדעתי זה יוכל להיות ממש מצחיק איתך. ההבעות פנים שלך ממש מצחיקות

חצאיות ארוכות יפות

אני נואשת... מישהי יודעת איפה יש חצאיות ארוכות, מתנופפות, צבעוניות ומעניינות? כי חיפשתי בשוק, חיפשתי בעין השלישית, חיפשתי בנני, חיפשתי במליאנתלפים מקומות ואו שאין בכלל חצאיות ארוכות או שהן דוסיות ומשעממות.

תמשיכי לחפש בחנויות של דוסיות ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ממליצה אפילו ללכת לקניונים של סנטר1 - ששם בדרך כלל חרדים קונים. יש להם יציאות ממש מעניינות לבגדים, אבל המחירים לא ממש זולים. יש להם כל מיני מותגים ומעצבים דוסים, אבל כדאי שתחפשי.
בכל אופן - ממליצה על "אקווארל'ה" ו-"שאנטי" בירושלים. יש גם חנויות עודפים, וזה בגדים של דוסיות לאומיות אבל ממש יפים! בחיי, הדוסיות המשודרגות נראות כ"כ טוב. אני רואה את המורות שלי, שהן מגניבות לגמרי. אם את עוברת בירושלים, במרכז העיר יש מלאאאא.

hyperChen

New member
היו בh&m כמה ממש יפות!

ויש בהרצליה ובבוגרוש תל אביב חנות של סטלנים בשם bolenat חפשי אותם בגוגל או בפייסבוק.... יש שם מלא חצאיות ודברים כאלה פעם אחרונה שהייתי שם. (וגם באנגים)

YGIM

New member
יש דרך להגדיל נעלי עור

ובגלל שמרטינס הם עור (אני מניחה) אז זה יעבוד לך- זה יגדיל אותן בדיוק בחצי מידה, אולי טיף טיפה יותר- ויביא אותן למידה שאת צריכה. אז ככה: קחי שקיות ניילון של סנדביץ'- מלאי אותן בערך חצי-שני שליש מים, ככה שתוכלי לקשור את השקית. תקשרי את השקית
תכניסי אותן ממש פנימה אל תוך קצה הנעל- איפה שאת רוצה שזה ירחיב לך- ו....-בשלב הזה תרגיעי את ההורים ותבטיחי שהכל בסדר- תכניסי אותן למקפיא (אפשר בתוך שקית של סופר כדי לא לגרום להורים התקף לב). לשעה-שעה וחצי בערך. חשוב שהנעלים יהיו בעמידה כמובן. תוציאי אותן מהמקפיא- והרי לך- נעלים מוגדלות! עובד כמו קסם

למעלה