|כוכב| שרשור שאלות! |כוכב|

LucyXX

New member
חחחחחחח מרטינז מוקפאות ../images/Emo6.gif

תודה, אני אנסה את זה!

YGIM

New member
זמן ההקפאה עלול להשתנות אבל!

כאילו הרעיון שתוציאי את השקיות מתוך הנעליים והן יהיו קפואות כבר היטב, לא חצי קפואות עם מים. כשהמים קופאים, הם מרתחבים ומותחים את הנעל

הרעיון הזה יותר גאוני מלדרוס את המרטינס

(כדי לרכך אותן, מישהי המליצה לי לדרוס אותן עם האוטו. ... לא עשיתי את זה
)

Devils Pet

New member
מחפש רעיון למה לעשות עם חולצה!

היי כולם! אני ההוא שלא כותב פה אפעם אבל מכיר חצי פורום. אוקי אז ככה, סבתא שלי אוהבת לקנות לי טישרטים משעשעים [האחרונה למשל היא משהו סטייל "תחסכו מים- שתו בירה"] שהיא בחו"ל, התקלה היא- שיש לה בעיה באומדן המידה. אני עצמי לא אדם גדול במיוחד יעידו חברי, אבל סבתא בטוחה תמיד שאני מידה XXL, ואחי בן ה14 מידה XL, האם היא מנסה לרמוז על משהו? לא יודע. בכל מקרה, תופרות הפורום, מה אוכל לעשות עם חולצה גדולה במיוחד, עם הדפס מגניב במיוחד במרכזה [כך שניתן לגזור אותו], לביש\לא לביש לא אכפת לי, פשוט חבל לי שעוד חולצה מגניבה תעלה אבק בארון סתם. תודה מראש!

Blue Emptiness

New member
גלוש! מקווה שעוד תשים לב! ../images/Emo6.gif

לפי דעתי יהיה ממש מגניב לעושת מזה שק בד כזה, אם זה מעניין ואתך, בטוחה שזה ממש פשוט~ פלוס אם אי פעם תגיע לפה, בטוחה שאמא תשמח להצר לך אותה, זה לא נראה לי יותר מדי מסובך. פלוס2, יש המון מדריכים ביוטיוב ובאינטרנט בכלל להמון רעיונות לשיפוץ טישרטים ענקיים! יש דברםי ממש מגניבים כמו סווצ'רטים אנד סטאף~

hyperChen

New member
איך להרחיב\לאריך\להגדיל נעל גומי?

זו הנעל-> כן זה קרוקס, מרכינה את ראשי. רק ששלי בגוון אפור קנו לי כדי שתהיה לי נעל נוחה וחמודה לעבודה ולמרות זה היא קטנה לי קצת אופוש.

אני אוהבת את הקולקציה החדשה של קרוקס ../images/Emo13.gif

(לנעול קרוקס זאת לא כזאת בושה!) ולצערי אין לי מושג, אבל הן ממש ממש יפות ונוחות. גם לאחותי יש בדיוק כאלה לעבודה

innocence

New member
אני די בטוחה שזה בלתי אפשרי..

גומי זה מסוג החומרים שתמיד חוזרים חזרה לצורתם המקורית...

Aussie Girl

New member
תלוי כמה לוחץ

אם זה לוחץ לך באורך כי הן קטנות במידה שלמה אז נראה לי שגם סנדלר לא יעזור אבל אם זה רק טיפה כמו שכתבת אז יש מצב. אני דווקא במגפיים הקלאסיות שלהם כמו שלך קונה מידה\חצי מידה יותר.

למעלה