אתה חושב באמת שזה יזיז לו שערה אחת על הביצים?? למה להיעלב?? אמר מה שאמר.. מה לעזאזל אכפת לכם?!? אתם אוהבים את המוזיקה שלו, אתם מתחברים למילים, אז מה הבעיה פה?! אני באמת לא מבינה אותכם!
תראו אחרי יותר מ10 שנות "ידידות" עם הקהל ואתם יודעים למה אני מתכוון, אביב פשוט זורק אותנו לעזאזל בשביל "לכבוש את העולם" [עוד עשייה כסף ופרסום] להחרים אותו זה קצת טפשי כי זה לא יזיז לו. אבל צריך לעשות משהו, לא?
הוא צודק. אותי מאוד הגעיל היחס שלו. אני מנסה להבין למה הייתי אידיוט והקשבתי לשירים שלו יותר מידי איך הפכתי את אביב גפן לסוג של דרך חיים והבן אדם בא ומדבר ככה אלי? שאני המעאפן שבא להופעות שלו? שילך לחפש.. אבל בטח עכשיו הוא מנסה לנסח איזה מכתב התנצלות שיגרום לכמה טיפשים להאמין לשטויות האלה. אחרי בערך 4 שנים שהוא מתנגן אצלי באוזניות כמעט כל יום החלטתי להפסיק. איך ילד על תנאי אמר? המעריצים פראיירים מתחלפים.
הצחיק אותיייייייייייייייייייייי שלא ישכח שלפני 6 שנים בערך היה לא קהל קצת יותר מצומצם התקשורת חגגה בלרדת עליווו הוא היה מעפן מספר 1... שיגיד תודהה עלאק אנחנו מעפניםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח