כולכם אפסים !!! כנסו............!!!

Hosh17

New member
טחח עלק

נסחפנו קשות אנשים בשביל מה אתם פה בעצם? התדמית והאופי של אביב או המוזיקה שלו? הוא חרא של בנאדם לעיתים וזה ידוע, העיקר המוזיקה. שיהיה לו בהצלחה בחו"ל

מעיין51

New member
להחרים אותו? חחח

אתה חושב באמת שזה יזיז לו שערה אחת על הביצים?? למה להיעלב?? אמר מה שאמר.. מה לעזאזל אכפת לכם?!? אתם אוהבים את המוזיקה שלו, אתם מתחברים למילים, אז מה הבעיה פה?! אני באמת לא מבינה אותכם!

TairAtias

New member
אפשר לומר שהוא צודק

תראו אחרי יותר מ10 שנות "ידידות" עם הקהל ואתם יודעים למה אני מתכוון, אביב פשוט זורק אותנו לעזאזל בשביל "לכבוש את העולם" [עוד עשייה כסף ופרסום] להחרים אותו זה קצת טפשי כי זה לא יזיז לו. אבל צריך לעשות משהו, לא?

hamod19

New member
לא הוא לא

הוא עושה את הדבר הנכון. מגיע לו יותר מישראל, למרות שהקהל היה כ"כ הרבה זמן , אבל זה הזמן שלו לפרוס כנפיים ועולם הרוק האמיתי שזה לא פה.

hamod19

New member
כאילו שאתם לא מכירים את אביב

הוא אוהב לעשות רעש ויש לו פה גדול . רק שפעם זה היה לתקשורת ועכשיו למעריצים.

plane crazy

New member
"אפשר לומר שהוא צודק"?

הוא צודק. אותי מאוד הגעיל היחס שלו. אני מנסה להבין למה הייתי אידיוט והקשבתי לשירים שלו יותר מידי איך הפכתי את אביב גפן לסוג של דרך חיים והבן אדם בא ומדבר ככה אלי? שאני המעאפן שבא להופעות שלו? שילך לחפש.. אבל בטח עכשיו הוא מנסה לנסח איזה מכתב התנצלות שיגרום לכמה טיפשים להאמין לשטויות האלה. אחרי בערך 4 שנים שהוא מתנגן אצלי באוזניות כמעט כל יום החלטתי להפסיק. איך ילד על תנאי אמר? המעריצים פראיירים מתחלפים.
מישהו מוכן להחליף אותי?

T h e B o Y1

New member
חחחח יש אנשים שבשבלהם הוא אלוהים

אנשים מעריכים אותו יותר מאשר את החברים שלהם .... ככה לפחות קראתי תגובות של ילדים בעבר...

galush29

New member
אביב גפן לא אלוהים בשבילי,

אבל אני מעריכה אותו הרבה יותר מאשר מהחברים שלי..

ester233

New member
...

אביב גפן הוא ממש לא אלוהים בשבילי אני יודעת עד כמה הוא לא ... אבל אני בהחלט מעריכה אותי יותר מחברים

אנחנו מעפנים??פחחחחחחחחח

הצחיק אותיייייייייייייייייייייי שלא ישכח שלפני 6 שנים בערך היה לא קהל קצת יותר מצומצם התקשורת חגגה בלרדת עליווו הוא היה מעפן מספר 1... שיגיד תודהה עלאק אנחנו מעפניםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה