כולכם עצרתם לרגע

אה את מבינה את כולם? וואלה?

בגלל זה את מתייחסת רק לסבל של המתנלים למרות שאת יודעת טוב מאוד שרבע מדינה נמצאת במצב הרבה יותר גרוע.

Rotema3

New member
מה כ"כ קשה לך לקבל

את העובדה שהמצב שלהם לא טוב! לא טוב לא טוב! ההגיון שלך מעוות, אם אתה מתייחס בשיחה למגזר אחד, לכיוון אחד זה אומר שאתה שם זין על השאר? מה הקשר תגיד לי? זוכר מה ההקשר של הפורום הזה?

לא טוב?

יש להם גג מעל הראש, יש להם אוכל ומקום לחגוג את ראש השנה. לכמה לעומתם אין את זה?אני רואה מתנחלת צעירה בוכה שהיא עושה את החג במלון, איפה היא כשאחרים לא יכולים לעשות בכלל את החג? מה ההקשר של הפורום? הפורום מדבר על התנתקות לא על הפיכת המתנחלים לקדושים מעונים.

Rotema3

New member
אם ככה,

אסור למישהו שיהיה לו רע כי לאחר רע יותר? הגיון מעוות, חסר כל רגישות. רגש הוא רגש הור רגש. בן אדם מרגיש בלי קשר לחשיבה הגיונית. מרגיש בפני עצמו. אתה רוצה להגיד לי שכל פעם שקצת מתחיל להיות לך רע, אתה חושב "איזה נבלה אני, המצב שלי טוב, יש אחרים במצב הרבה יותר גרוע". וואלה.

האמת? כן

כל פעם שאני מרגיש רע אני מסתכל כל מי ומה שיש לי וחושב על כמה אחרים סובלים הרבה הרבה יותר.

Rotema3

New member
כן,

ואז הפלא ופלא, לא רע לך יותר, נכון? ככה זה עובד? כמו מכונה? אם לאחר רע אז לך אסור שיהיה רע? בכל מצב, כל מקום, יש אנשים שיותר רע להם, יש מצב יותר גרוע. אם העולם היה פועל לפי ההגיון שלך, הרגש היה נאסר.

../images/Emo60.gif תראה

יכול להיות שיש אנשים שהמצב שלהם יותר גרוע מהמצב של המתנחלים אבל זה לא הופך את מצבם לטוב. זה כל הפונט.

יוטו

New member
גם אני מת להיות במצב שלך. . .במקום

לדבר , אולי תתרום להם מכספיך הרב?

למעלה