... ICU >> קניון.?!
E EyeSeeYou New member 3/9/02 #17 היה עדיף אם היינו נשארים על גג בית החולים שממול...? (מדובר בפתח תקווה..וזה בערך הזיכרון החיובי היחיד שיש לי הן מהקניון והן מהעיר הזוועתית)
היה עדיף אם היינו נשארים על גג בית החולים שממול...? (מדובר בפתח תקווה..וזה בערך הזיכרון החיובי היחיד שיש לי הן מהקניון והן מהעיר הזוועתית)
H Holy Devil New member 3/9/02 #23 הי וואו ואוו ואוו ואווו... עשיתם את זה על הגג של בלינסון ושל הקניון הגדול..?! אתה מודע לעובדה שעשיתם את זה... 17.5 מטר מהבית של ידיד שלי, כן..?
הי וואו ואוו ואוו ואווו... עשיתם את זה על הגג של בלינסון ושל הקניון הגדול..?! אתה מודע לעובדה שעשיתם את זה... 17.5 מטר מהבית של ידיד שלי, כן..?
H Holy Devil New member 3/9/02 #29 חחח.. כן, עדיין- אף פעם לא חשבתי על זה.. איך מגיעים לגג של הקניון באמת.? הוא פתוח או ש..?
E EyeSeeYou New member 6/9/02 #51 מאוחר מדי.. תראה את פעימות הלב שלי......קו ישר ______________________________^______________^_____^____^___^
מאוחר מדי.. תראה את פעימות הלב שלי......קו ישר ______________________________^______________^_____^____^___^
E EyeSeeYou New member 6/9/02 #53 זה יעזור לגב אבל הלב, הלללללללבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב נשבר לי ואין דרך חזרה
M .m New member 3/9/02 #21 ../images/Emo31.gif התלבטתי קשות ורבות אם זה נחשב או לא. כמה שזה גבולי, אני אלך עם ה- ... mai
ד דרור22 New member 3/9/02 #22 ../images/Emo31.gif ןאם השאלות ממשיכות בכיוון הזה - אני אשאר חסוד הפורום לנצח....