כולם גועל נפש, אלעד כריש. אפסים, אז הוא שיכור

טלומרז

New member
דנה בסדר אבל אין בה קסם, ומה שרע בה בלתי נסבל

לרוב היא אדם הגיוני שיודע לומר את הדברים הנכונים ואף לתת כתף, אך החשדנות המיותרת שלה, חוסר הטאקט מול לידיה עם המילה "ג'יפה" ו"צלוליטיס", ההתעקשות להרוס משימות סודיות רק כדי לא לצאת פראיירית, גם אם מדובר בפגיעה בקבוצה, מעכירים את דמותה והופכים אותה לאדם שאינו ראוי לנצחון. וזאת על אף תכונות חיוביות שמצאתי בה, אך לא מספיקות לי כדי שאוהב אותה.

callmenoah

New member
ללא ספק, הדמות המדהימה ביותר מכל העונות

דנה מדהימה אותי כל יום מחדש. בשבועות הראשונים לא כל כך שמתי לב אליה, כי ג'קי והתאומות תפסו את רוב תשומת הלב. ובמבט שטחי דנה היתה נראית לי מעט מרוחקת, אבל לאט לאט היא נפתחה וגילתה לנו את כל התכונות הטובות שלה. היא שפרה משופרת, אצילה אך לא פרידמנית, גאה אך לא מתנשאת, חכמה אך לא חופרת, חזקה אבל לא כוחנית. אין אנשים מושלמים, אך דנה הכי מתקרבת לזה מבין כל דיירי האח הגדול לתולדותיו.

Sigal Eisenman

New member
callmenoah אני עברתי תהליך דומה לשלך לגבי דנה

ההבדל היחיד בינינו שהפייבוריט שלי היה יגאל שהודח. ואז גיליתי את דנה.

זה מה שאתם רוצים להאמין. בחלום אולי,שפרה היא

לא. היא אצילה? אחת שמקללת בקללות הכי נמוכות שיש גם בשפה הרומנית? היא גאה? בהחלט וגם סנובית במסווןה של כפרה ונשמה מזוייפים. ראית את השיחה ההזויה שלה עם רני רהב? שיחה של ליקוקי תחת כל כך גדולים שהלשון כבר נדבקה. היא חכמה? אז איך היא לא רואה כמה שלא סובלים אותה שם? ליעוז,גק'י,הילה,מירב? לא כוחנית? היא רומסת אנשים בטיפוסה עליהם לגמר-עמיר,סיוון,ליאם. שפרה עלק,חחחח לשפרה היה SAY. לא חיבבתי אותה בלשון המעטה אבל היה בה משהו להגיד,לדנה יש רק לזרוק מילים וססמאות ריקות לחלל האוויר. נוח לכם שהעונה הזו תקוטלג כשפרה-דנה,מול בובליל-גק'י. אין מצב חביבי. דנה תאכל אותה בגדול.

קולמי

New member
דנה מכירה היטב את המשחק, את הדיירים הקודמים

דנה יודעת מה להגיד, מתי להגיד ואיך להגיד. לדנה יש מערכת יחסי ציבור אדירה שמשקיעה המון כסף. לדנה ולבן זוגה המשחק שווה הרבה כסף. לפי נקודת המבט שלהם המשחק הוא הפרסום הגדול ביותר שיכלו לקבל והמקפצה הגדולה לשליטה על חיי הלילה של ת"א. הבעיה שהם מסתכלים לטווח הקצר ולא רואים מטר מהאף. מתבשמים מעצמם ולא מבינים שיש מי שקולט שהמשחק שלהם בעצם מסריח.

Sigal Eisenman

New member
תקשיב אני נמצאת כאן מדי פעם ואני פעילה מאוד

בפייסבוק. יריב של דנה וכל משפחתה לא משקיעים מינימום מאמץ בפייסבוק. אני מעולם לא רואה תגובות או נוכחות שלהם בדפים שקשורים באח הגדול. לדעתי זה חבל אבל זו הגישה שלהם. אני לא יודעת על איזה מערכת יחסי ציבור אתה מדבר בדיוק? הם לא נמצאים כאן בפורום ולא נמצאים בפייסבוק שזה מעוזי הפרסום של האח הגדול. אז נראה לי שאתה טועה ובגדול

קולמי

New member
איזנמן, להגיד ש"לא משקיעים מינימום מאמץ"

זה גובל ביחסי ציבור

טלומרז

New member
גימיק זול חולה תשומי ואכול מקנאה בג'קי

תוקע סכינים בגב, מלכלך, מנבל את הפה, מוכרח להיות כל הזמן בפוקוס כמו ילד בן 6 וחברתו נופר הרעה.

אני בכלל לא מתייחסת לכל אלו שיורדים עליו...

הם תמיד ימצאו משהו אותי אלעד משעשע ואני אוהבת להקשיב לשיחות שלו...

z dead

New member
יש בן אדם אחד ב-בית הזה

בין כל הדפ"רים חסרי המודעות לעצמם ולמה שמתחרש סביבם הוא ה-בן אדם בבית הזה. יש לו שכל ויש לו מודעות פוליטית - חברתית. כל אחד מדרי הבית הזה, גם אלו שעזבו היו כלום ושום דבר. פרידה הבהמה עם הצגת הליבריות שלה, לא נתנה לו לדבר כשהסביר לה בצדק למה הוא לא מעודד קבוצות אחרות בחו"ל כשעמיר הבבון מצטרף אליה "הם מייצגים את המדינה, הם יהודים" מי יהודי? מי מייצג את המדינה שני דפקטים? ליגיוני הזרים שמשחקים בכל קבוצה ובפרט בויאגרה של המדינה מכבי ת"א שיש בה במקרה הטוב ישראלי משמעותי אחד מתוך סגל של 12 שחקנים כבר למעלה מ30 שנים? פטריוטים בשקל. פרידה בהמה דוחה במסווה של ליברלית, העיקר שעם התנ"ך היא מחרבנת הפרה ושמה זין על אמונה של בן אדם וממשיכה לשים זין גם כשרואה שהוא בוכה. ליברלית ולוחמת צדק עלק. עמיר זה ידוע שהוא בבון אוהד בית"ר טיפוסי זה לא חדש וכבר לא מרגיז לשמוע את האידיוט הזה עושה מעצמו צחוק בכל פעם מחדש.

קולמי

New member
זאת לא תחרות איי קו ולא חידון התנ"ך. גם לא

בוחרים שרים או ח"כים.

z dead

New member
לא דברתי על iq

דברתי על עומק, או לפחות תוכן. כל הדיירים השנה אחד - אחד הם פח אשפה חוץ מאלעד. גם אצל עתי זיהיתי מעט תוכן ואולי אפילו עומק אבל היופי שיש לו לכאורה(לכאורה לגמרי), היה בעוכריו והוא הסתבך והתדרדר בנקביה של הבימבו השחורדינית, צלחת הפטרי האנושית - ליהיא. נופר היא פרחה מטורללת וטיפשה. ג'יקי הוא שחקן גרוע ומטומטם. יואב שחצן עם פוזה פסודו-אינטלקטואלית, בגלל זה הוא גם עף השמנמוך המאוס הזה. פרידה בהמה גסה וכל מה שנאמר עליה כאן בפורום וע"י דנה, לא מספיק. סיוון? כלום ושום דבר. עמיר? בבון מטומטם המיץ של הזבל. התאומות? אמנם הן סבבה יחסית באופיהן אבל לא יותר משתי ילדות נחמדות בלי יותר מידי בינה. יורם? מתנחבל עם עלק ערכים והרבה יותר מידי פוזה. ליהיא? סך כל התכונות השליליות שאפשר למצוא ב-בן אדם... והכל אצל השרלילה המבחילה הזאת. ליעוז? ע"ע סיוון. ליאם? אולי היא אינטלגנטית ורהוטה(יחסית) אבל אין בה שום עומק או תוכן. דנה? ע"ע סיוון וליעוז. יגאל? ע"ע סיוון, ליעוז ודנה. והחדשים? בטיטו מכרה את נשמתה זה בטוח. לגבי שלושת הדיירים האחרים? לא יצא לי לצפות בהם יותר מידי אבל ניכר שרם היחידי מבין השלושה הללו שהוא סוג של בן אדם.

קולמי

New member
באמת שאני לא רוצה לחפש דברים רעים באלעד

אין בעיה למלא 1000 מילים רעות על אלעד, ואפילו לנמק ולהביא "ראיות"... האמן לי שאם אני אומר שאלעד מתוק אז הוא מתוק ומעבר לזה לא מגיע לו לזכות. עצם ההגעה שלו לגמר תהיה הישג לא קטן עבורו. את המיליון אני נותן לג'קי.

על מה אתה מדבר??? אלעד הוכיח הערב סופית

שהוא פח הזבל הגדול מכולם!!!!! הצצה בכרטיס שלך הבהירה למה אתה מצדד בו אדון עוכר מכביזם... אתה עלוב כמו מושא ההערצה שלך שבייש את עצמו בגדול וגם הפסיד את המיליון בערב אחד

למעלה