כולם להגיד יפה מזל טוב...

עדיין...

שבועיים לדעתי זה ממש הגזמה להגיע למצבים כאלה... והוא בן 15 וחצי.. את בת 13 וחצי... אולי זה נשמע הבדל קטן אבל זה הבדל.... וזה שהוא לא בתול ואת כן גורם לו לרצות לזרום יותר מהר... אל תעשי שטויות!

cobainos

New member
מממ...מה שהן אמרו!

אף אחד לא רוצה להישמע כמו אמאבא שלך אבל...הן צודקות

Hii BiTcH

New member
אבל אני לא מבינה....

למה נראה לכם שאני אתחרט על זה? טוב אז אני יותר קטנה ממכם סו? כולם אומרים שיש לי ראש של אחת בת עשרים

חןשסק

New member
יש לך ראש של בת עשרים אבל../images/Emo42.gif

הבנה של בת 13. את תתחרטי על זה. תזכרי דבר אחד- ששום "אהבה" בגיל הזה לא תקח לך את הבתולין. אפילו אם את מרגישה "מוכנה". ואני שוב אומרת- הנוער של היום...

actress

New member
אוי ואבוי לאן השרשור מתדרדר../images/Emo5.gif

באמת ויי זמיר

חןשסק

New member
לאן מתדרדר?../images/Emo42.gif

לי לפחות אין כוונה לריב עם אף אחד.... אולי מה שכתבתי בהודעה הקודמת נשמע קצת לא יפה...
מצטערת, אבל זה באמת חשוב שהיא תדע שזה לא נכון כרגע...

חןשסק

New member
אה ו...../images/Emo42.gif

אני באמת לא רוצה שתכעסי או משו. זה רק לטובתך. אם יש לך ראש של בת עשרים, איך זה שאת לא מבינה שאת בסה"כ בת 13 ואת לא באמת בת עשרים...? איך את לא מבינה שזה לא נכון? באמת שאין לי כוונה לריב/ לסכסך/ לגרום לך לכעוס. הכל בא מדאגה. אני מאחלת לך ולקובי את כל הכיף והאהבה בעולם, אבל בקטע הפיזי... לאן את ממהרת? אחותי בת 13. אני ארצח את מי שינסה להשכיב אותה עכשיו. (כן כן.. אני אוהבת אותה בסוף עמוק עמוק בפנים...
)

חןשסק

New member
../images/Emo25.gifעליכ!!!../images/Emo42.gif

למה אני רואה דברים מאוחר....
ואני גם לא שומעת... מואהההההההה חודשיים וחצי שמחים לנו

heaven is here

New member
טוב לדעתי...

שבועיים וחצי זה ממש אבל ממש מוקדם! ועוד בגיל 13, אני ממש לא אוהבת להישמע כמו אמא אבל זה ממש מוקדם משתי הבחינות! אולי את אוהבת אותו אבל תאמיני לי שאין לך לאן לרוץ. ובכלל קשר של שבועיים וחצי לא אומר כלום בכלל! לא רוצה להפחיד אותך או משהו אבל יכול להיות שהוא ינצל אותך בגלל שאת קטנה ואוהבת אותו כל כך. אל תתני לו! גם אם את אוהבת אותו כל כך.

למעלה