כולם להיכנס....

../images/Emo24.gifהיי כולםםםםםםםם

מי שרוצה את האיסי שלי הינה........................................ 317250855 וגם יוסי שיכנס עם בא לו.................

כולם להיכנס....../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

טוב, אז יש לנו המון המון חדשים בפורום, הוא גדל בצורה משמעותית וזה אומר....נכון מאוד, מפגש פורום! אז לכל אל שרוצים להיפגש עם יוסק'ה, זה ייקרה במפגש!
אז בכל זאת, כדי שנכיר אחד את השני טוב יותר, (גם הותיקים, שתפו פעולה), בקצרה אתם מוזמנים לרשום פרטים על עצמכם, כדי שנוכל גם לארגן את המפגש בצורה טובה, ולהכיר טוב אחד את השני. שם: גיל: מה אתם עושים בחיים: מה אתם אוהבים: מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי: אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: שיר אהוב של יוסי: שיר שאהבתם במיוחד באלבום: שיר שהייתם מוותרים עליו: טוב אני מתחיל:
שם: אריאל זוהר גיל: 21 מה אתם עושים בחיים: חייל - (להקה) מה אתם אוהבים: מוזיקה מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי: לפני 4 שנים כשעבדתי בצוות בידור בבית מלון. אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: 18833410 שיר אהוב של יוסי: ציפור "אבודה בידייך" שיר שאהבתם במיוחד באלבום: "דה ז'ה וו" שיר שהייתם מוותרים עליו: "כסף"

flori1

New member
טוב הנה שלי ../images/Emo13.gif

שם:ורד גיל: 14 וחצי מה אתם עושים בחיים:תלמידה.. מה אתם אוהבים:אמ..אני יודעת..מחשב,טלויזיה..יוסי חח מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי:לא פגשתי אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים:325-473-438 איסי שלי שיר אהוב של יוסי:בוכה בלילות שיר שאהבתם במיוחד באלבום:דה זה וו או איך שלא רושמים את זה חח שיר שהייתם מוותרים עליו:כסף

yaelala14

New member
והנה שלי...../images/Emo13.gif

שם:יעל גיל:14 מה אתם עושים בחיים:תלמידה מה אתם אוהבים:מוזיקה מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי:לא פגשתי אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים:213516528 שיר אהוב של יוסי:יום אחד איתך שיר שאהבתם במיוחד באלבום:דה ז'ה וו שיר שהייתם מוותרים עליו:כסף

אורטל 31

New member
טוב אז הנה אני!בכבודי ובעצמי...!../images/Emo13.gif

שם:אורטל גיל:15 וחצי מה אתם עושים בחיים:תלמידה...:( מה את אוהבת:לשיר לרקוד לצאת עם חברים ים מסיבות!הכ-ו-ל הפעם הראשונה שפגשת את יוסי:לצערי הרב עדין לא.. איסיקיו +מסנג'ר:206703393 [email protected] שיר אהוב של יוסי:"פס ליום אחד" שיר שאהבתי במיוחד:"יום אחד איתך" שיר שההיתי מוותרת עליו..:אממ כלום.. אממ וזהו...אז יאללה בומבינות צ'אאוו..=):) יוסי אזולאי ה=
שליי...!מתה עלייך..! "יום אחד איתך שווה לי נצח של כאב יום אחד איתך נשאר בלב..יום אחד איתך ממלא אותי כול כך את החלום...אין לי כמו יום אחד איתך.."

עונהנה

שם:ניקול (תקראו את זה במבטא מרוקאי-צרפתי
בצחוק..) גיל:13 וחצי בע"ה בקורב 14 מה אתם עושים בחיים:ביד..סתם..אממ תלמידה?... מה אתם אוהבים:הרבה דברים.. מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי:בחיים לא פגשתי אותו אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים:אממ אין אייסיקיו המסנג'ר לא כ"כ טוב.. שיר אהוב של יוסי:בוכה בלילות שיר שאהבתם במיוחד באלבום:השיר האחרון ודה זה'וו שיר שהייתם מוותרים עליו:אממ לא יודעת..האמת את לבד והשיר שכולם פה היתלהבו ממנו לא ממש יצא לי לשמוע..אז אולי אחד מהם חיחיחי

הנה שלי..

שם: מאור גיל: 18 מה אתם עושים בחיים: לומד מה אתם אוהבים: מוזיקה כדורגל לבלות מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי: עוד לא פגשתי אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: 273-275-893 שיר אהוב של יוסי: אקטוף לך את הירח שיר שאהבתם במיוחד באלבום: בגלל האהבה שיר שהייתם מוותרים עליו: אמממ עדיין אין

moranush86

New member
אני

מורן גולן, בת 19, חיילת אוהבת הרבה דברים מלפני 4 שנים בהופעה שלו בגבעת זאב הכי אוהבת את בוכה בלילות הכי אוהבת בדיסק את "דז'ה וו" מוותרת על "כסף" ו"הייה הייה"

ניר86

New member
שלי...

שם:ניר בן ברוך גיל:19 וחצי מה אתם עושים בחיים:חייל בעיקרון אבל אני פרופיל 24 למי שמבין פה מזה מה אתם אוהבים:מוזיקה,לרקוד,כדורגל,לבלות מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי:לפני חצי שנה בערך אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים:200316187 שיר אהוב של יוסי:אל האור שיר שאהבתם במיוחד באלבום:בגלל האהבה,דה ז'ה וו וכל האלבום מצויין שיר שהייתם מוותרים עליו:קשה לי לוותר על איזשהו שיר

אוקיי../images/Emo24.gif

שם:שני גיל:15.5 מה אתם עושים בחיים:לומדת
מה אתם אוהבים: מוזיקה, קניונים, לישון... מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי:
אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: גם לא
שיר אהוב של יוסי: "בוכה בלילות" שיר שאהבתם במיוחד באלבום:"יום אחד איתך", "דה ז'ה וו". שיר שהייתם מוותרים עליו:אם ממש חייבים...כסף. אבל רק אם ממש חייבים

קצת עלייייייייייייי

שם:קרין משפחה:ונונו גיל:14.5 מקום מגורים: אשקלון מישפט לחיים:בנות זיכרו...העולם הוא שלנו והבנים רק מיתארחים בו...חחחח תחביבים:לירקוד..לשחק במחשב ליכתוב בפורום יוסי אזולאי המלך...ולישמוע שירים ובמיוחד השירים החדשים של אזולאייייייי
.....

Justin RuLeZ

New member
אוקיי אני...

שם:ספיר גיל:17 מה אתם עושים בחיים:לומדת... מה אתם אוהבים:מוסיקה מסיבות בלאגנים ואת יוסי דהה...חחח מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי:לא פגשתי ...עדיין.. אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים:143399333 [email protected] שיר אהוב של יוסי:פס ליום אחד שיר שאהבתם במיוחד באלבום:דה ז'ה וו שיר שהייתם מוותרים עליו:אל האור

teila0

New member
עלי....תהנו.... חחחח

שם:תהילה גיל:15 מה אתם עושים בחיים:לומדים חחחחח מה אתם אוהבים:לשמוע את יוסי אזולאי והראל מויאל מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי:לא פגשתי
שיר אהוב של יוסי: "ציפור אבודה בידייך" שיר שאהבתם במיוחד באלבום:כל האלבום אבל במיוחד"יום אחד איתך" שיר שהייתם מוותרים עליו:כסף

orianush

New member
אני../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם: אוריאן גיל: 14.9 מה אתם עושים בחיים: תלמידה מה אתם אוהבים: מוזיקההה מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי: לא פגשתי לצערי.. אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: 317736786 [email protected] שיר אהוב של יוסי: "יום אחד איתך" שיר שאהבתם במיוחד באלבום: "יום אחד איתך" שיר שהייתם מוותרים עליו: "כסף"

i D a N 16

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: עידן גיל: 17 מה אתם עושים בחיים: תלמיד תיכון מה אתם אוהבים: אמנות (ציור/עיצוב),מוסיקה-בעיקר רוק ואת יוסי כמובן ומחשבים מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי: דיברתי איתו כבר לפני יותר משנה,אבל הפגישה הראשונה הייתה אתמול
אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: 204776364 שיר אהוב של יוסי: פינה בלב" "אל האור" "ציפור אבודה בידייך" (מצטער,לא יכול לבחור אחד..) שיר שאהבתם במיוחד באלבום: "ציפור אבודה בידייך" שיר שהייתם מוותרים עליו: "כסף"

אני...

שם:אודליה גיל: 17 וחצי מה אתם עושים בחיים:תלמידה
פעם הראשונה שפגשתי את יוסי:בבת מצווה של אחיינית שלי לפני 3 וחצי שנים אייסיקיו:309468198 מסנג'ר:eek:[email protected] שיר אהוב של יוסי: הכל ובעיקר "בוכה בלילות" שיר שהייתי מוותרת עליו:אף שיר הכל מהמם! אבל אם כבר אז "כסף"

למעלה