כולם להיכנס....

אנייי

שם: אביה גיל: 16 מה אתם עושים בחיים:מדריכה בקייטנה(בעע)... וחוץ מיזה כלום מה אתם אוהבים:אותכםםםםם ואת יוסי אזולאיייי מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי: וואלה רק בטלויזיה אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים:192327694 [email protected] שיר אהוב של יוסי:פס ליום אחד

צנובר

New member
טוב אז ככה...

שם: דוד גיל: חמודים, אתם בטוחים שאתם רוצים שאני אכתוב את הגיל שלי? מה אתם עושים בחיים: עובד בתחום המחשבים (פעם הייתי מורה) מה אתם אוהבים: לקרוא, מוסיקה, ואוכל (ורואים את זה) מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי: עדיין לא פגשתי אותו אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: שיר אהוב של יוסי: אל האור שיר שאהבתם במיוחד באלבום: ציפור אבודה בידייך שיר שהייתם מוותרים עליו: טוב אז גם אני הייתי מוותר על כסף, אבל דווקא בגלל שהוא מסולסל מדי לטעמי.

אני חדש פה...

שם: ניצן גיל: עוד 4 ימים - 19 מה אתם עושים בחיים: אחרי תיכון מה אתם אוהבים: מוזיקה, גיטרה, לכתוב ועוד ועוד ועוד... מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי: לא פגשתי. אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: 173983991 שיר אהוב של יוסי: "פס ליום אחד" ו"אמא" (בדואט עם שלומי שבת). שיר שאהבתם במיוחד באלבום: לא שמעתי את האלבום. שיר שהייתם מוותרים עליו: כנ"ל.

galitos21

New member
הנה שלי

שם: גלית .א. גיל:22 וחצי מה אני עושה בחיים:כותבת שירים לזמרים מתי בפעם האחרונה פגשתי את יוסי:לא יצא לי בכלל לפגוש אותו אבל אני מאוד אשמח לפגוש אותו איסיקיו:259509607 שיר אהוב של יוסי:אקטוף לך את הירח שיר אהוב באלבום:דה ז'ה וו' שיר שהייתי מוותרת עליו:ממממ על אף שיר

שמולגה

New member
הנה שלי...

שם:נטלי גיל:20 (לפני שבוע) מה אתם עושים בחיים:חיילת (בעוד כמה חודשים מתחילה לימודי רפואה) מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי:לא פגשתי עדיין.. בע"ה בקרוב אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: שיר אהוב של יוסי:בוכה בלילות שיר שאהבתם במיוחד באלבום:יום אחד איתך שיר שהייתם מוותרים עליו:לא הייתי מוותרת כל שיר שיוסי מבצע מדהים!!!

dror2009

New member
עכשיו תורי...../images/Emo6.gif

שם: דרור גיל: 18מה אתם עושים בחיים: חייל - (להקה) מה אתם אוהבים:מוסיקה מתי בפעם הראשונה פגשתם את יוסי: לא פגשתי עדיין! אייסיקיו/מסנג'ר אם רוצים: יש אתום בפרטים שלי. שיר אהוב של יוסי: ציפור "פס ליום אחד" שיר שאהבתם במיוחד באלבום: "פס ליום אחד" שיר שהייתם מוותרים עליו: "כסף"

למעלה