כולם להכנס בבקשה (חחח)

Sharon²°°²

New member
כולם להכנס בבקשה (חחח) ../images/Emo8.gif

טוב אני אגיע ישר לעניין!!! אני לא יודעת אם עשינו הכרות בין טודוס (כולם) וגם אם עשינו אז זה בטח היה לפני הרבה זמן ומלא אנשים חדשים הצטרפו לפורום כמו אסנתוש החמודה ועוד. אז אם אתם יכולים לעשות טובה לכל החדשים תואילו בטובכם ותכתבו את התשובות לשאלות כאילו ת.ז! מה שצריך להיות זה זה: 1- שם 2- כינוי 3- שחקן אהוב 4- שחקנית אהובה 5- קשר (איי סי קיו ואימייל או עוד משהו שיש לכם) 6- ממתי אתם רואים קטנטנות 7- המקום שאתם גרים בו 8-זהו... בבקשה תענו! תהיו נחמדים..
שרוני

Sharon²°°²

New member
תשובות שלי ../images/Emo13.gif

1- שרון 2- שרוני, שרונוש 3- פליפה קולומבו (הרי אני מתחתנת איתו) 4- קמילה בורדונבה וזאת שמשחקת את קנדלה 5- אי סי קיו 136589963 ואי מייל [email protected] 6- אני רואה מסוף העונה השנייה 7- מכבים (מקום לא ידוע נכון חחח ) אם יש לכם עוד תשובות של אלות תציעו ותענו עליהם (בטוח לא הבנתם את המשפט הזה עזבו אני די מחורפנת אבל תענו על השאלות בשביל כל החדשים
) צ´או
שרוני

babydoll

New member
והתשובות שלי ../images/Emo66.gif

מוראל
מוללי
באוטיסטה וסנטיאגו
לואיסנה קנדלה וקמילה המלכות
אייסי- 138075822 וה
(אימייל) [email protected]
אני רואה מהעונה ה-1 ואני
יראה עד ה-7
אני גרה באריא
מוללי

D&N

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב את רוצה לדעת קצת עליי אז... אני דניאלה והכינוי שלי זה : דני ,דן דין... בעונה הזאת אני אוהבת את קנדלה מריאנו ובאוטסטיטה...(אני לא יודעת אם בדיוק ככה כותבים...) אני רואה קטנטנות מכיתה ז´ זאת אומרת מהעונה הראשונה... אני גרה באור עקיבא שזה ליד חדרה... וזהו....
דני

Rotem Lisa

New member
אממ..

הו, וואל..
1. רותם. 2. רותמה, רותמי, רותי (אורליייי, אני אהרוג אותך!!), רותמיצ´י, גנירותמיקיקיקו´ש (אני מתגעגעת לזה..
), רותמאיי (שימו לב, יש הבדל!!), וטלילי המתוקה קוראת לי ´פטיטו פאו´.. :)) 3. סבסטיאן פרנסיני. 4. קמילה, ואני קצת מתקשה בשם המשפחה שלה.. אל תתעצבנו עליי..
5. אי סי קיו- 123865803, מסנג´ר- [email protected], והאי-מייל הוא המסנג´ר.. 6. מהעונה השנייה.. 7. פיספסתםם !! פעם כששמרית (איפה את.. ?!) שאלה ת´פרטים, אז גילית. עכשיו לא
אבל.. את יודעת כבר, לא ? 8. ואני חולה על סבסטיאן פרנסיני!!!

123barbi

New member
אני

אין לי כינויים מיוחדים השחקן האהוב עלי בעונה הזו הוא סנטיאגו!!!!!!! (אני פשוט חולה עליו!!!) השחקנית האהובה עלי בעונה הזו היא חואניטה!!! אני רואה קטנטנות מהעונה הראשונה שהייתי בכיתה ב´ המקום שאני גרה בו הוא לא מוכר והוא ליד חדרה!!! barbi

D&N

New member
מאיפה את ???

אני גם ממקום לא מוכר ליד חדרה....

G@T

New member
הנה "התשובות" שלי!! >>../images/Emo105.gif

1-שם: גת 2-כינוי: אממ אין משהו מיוחד...סתם כל מיני עיוותים של "גת" 3-שחקן אהוב: סבס ופליפה (כזה ברור..) אה וגם טוק (הגמד) מהסרט והעונה השישית :) 4-שחקנית אהובה: קמילה (גם ברור) 5-אימייל: [email protected] האייסי מקולקל.. 6-אני רואה קטנטנות מהעונה השנייה.... 7-פ"ת טוב זהו (8) :) ביי

התשובות שלי

1. שרי 2. שרי סטיבן 3. פליפה קולומבו 4. קמילה בורדונובה 5. באי סי קיו 150745674 6. מהעונה השניה 7. גבעתיים

pimpollito

New member
הנה שלי...!

1- שם- ניצן 2- כינוי- יש לי הרבה... פה זה פימפוז´יטו, קוראים לי ניצי, ניצני, ניציטה, ניצו, ניצניץ, פימפוז´יטו, לפעמים עושים לי טורין טורין ואני באה.... סתם חחח... זה רק אנשים מסויימים... תקראו לי איך שבא לכם 3- הבנים המתוקים... אני אוהבת את בנחי, הוא אחלה שחקן (נכון טלו´ש???) 4- נדיה וטליייי איזה בומבונות!!!!!! 5- 152775077, [email protected] 6- מתמיד... ניראה לי אבל מאמצע העונה הראשונה, כי אני לא זוכרת את הפרקים הראשונים... 7- גבעת אלה {שולטים!!!!!!!!!!!!!}, זה בגלקסיה, כן, שביל החלב, בכוכבי הלכת, כדור הארץ, אסיה, מזרח תיכון, ישראל, צפון, עמק יזרעאל, מסומן אי שם על המפה... ולא גבעת אולגה!!!! גבעת אלהההה (עולה!!) 8-זהו... אז זהו.... טורין טורין!!!

אההה, אני ../images/Emo13.gif !!

שם: רועי כינוי: רועי בואי גואי פופצי (היקר מכל.. |עצוב|) ג´ינג´י, פופצ, פופציקון, רועיקה, רועיקי, עיקי, רועיקו, רועיקון, רועיקוצ´פלעלעארגפלע, ג´ין, ז´ינז´ון, (ג´ינג´ון, אפל הם אומרים ז´ינז´ון..) ו.. SON ?
3. סבס פרנסיני, דההה
4. מריה דה צ´לו..
5. אי מייל: [email protected] (וירוסים לא יתקבל בברכה, האקרים..
6. קרית אונו, הלא כן?
רועי סבס

תיקון.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo4.gif

אממ.. 6 זה היה אמור ליהיות כמה זמן אני רואה קטנטנות, אז.. מהעונה הראשונה
את ה-7 כבר אמרתי.. ארגג.. *משועמם* רועי סבס

את גרה בגבעת אלה??????????

למה לא אמרת קודם????????????? יש לי חברה שגרה שם!!!!! והייתי אצלה לפני אר... שנתיים! וואי אולי פגשתי אותך? את מכירה אותה קוראים לה ירדן? אתה היית בטיול שהם נסעו לשוט בקיאקים???? ואז היה קיר טיפוס ואומגה??? אם כן אז פגשתי אותך!!!!!!! TaLi

pimpollito

New member
כן טלו´ש!!!!

בכפר בלום??? בטח שהייתי שם!!! היה הכי סבבה שבעולם! אבל אני לא זוכרת אותך....

למעלה