כולם להכנס בבקשה (חחח)

יא!!!!! אנ´לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!

בגלל זה נראת לי מוכרת!!!!!!!!! את היית עם ירדן בסירה? כי אם כן היית גם איתי..... יו אני לא מאמינה!!!11 זה היה בתקופה שכולם שרו : "ואת הנשמה המתוקה שלי, היחידה שמדליקה אותי" ושרו את זה באוטובוס..... יווווווו!!!!!!!1 TaLI

losangel

New member
התשובות **פיהוק...**

1. טל 2. לוס 3. סבס 4. לוסיה (אניטה) 5. אייס - 121751676 רק תודיעו מי אתם... 6. מהעונה הראשונה... 8. קרית-אונו בה ביי
לוס~טל

Natalie 16

New member
הנה שלי

1.נטלי 2.אממ נאט, נטי או מה שתרצו....
3.פליפה... 4.קמילה 5.איי סי קיו 119314991 6. מהעונה ה-1 7.ראשל"צ ביי Natalie xoxo

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שם -טלי כינוי- ארר... וויזלי_גירל / טוש / טושטוש/ טלילה וכו´. שחקן אהוב-
אני בספק שיש מישהו שלא יודע... אבל אם יש מישהו שלאיודע אז בנחה רולז!!!!!
(ז´גו/באוטיסטה) 4. הגעתי לפני כמה ימים למסקנה, שאני הכי אוהבת את לוסיה נדיה וקנדלה. 5. אי סי קיו- 81092671 אי מייל- [email protected] msn messenger- [email protected] 6. פרק ראשון של עונה ראשונה, למרות שדילגתי על כמה פרקים מהעונה השניה... כי קצת שיעמם אותי. 7. רעננה!!!! 8. TaLi

the crasher

New member
הנה התשובות שלי...../images/Emo124.gif

1. נטע 2. נטוש, נטושקה 3. פליפה וסבס 4. קמילה 5. 154439471 6. התחלתי לראות ממש מהסוף של העונה השניה, אהבתי אז המשכתי!!!!!!!! 7. אשדוד 8. טוב זהו אמרתי לכם הכל... נטע

לנצח nir

New member
והנה שלי

שם: ניר כינוי: נירוס בנים אהובים: בנחמין רוחאס בנות: קמילה בורדנובה רואה מאז: העונה ראשונה! גר ב: מעלה אדומים (עיר קקה)

casperit

New member
מיינ:

שם-יעל כינוי-casperit 3-מריאנו, אלפונסו,וסבס 4.נדיה 5. אי סי קיו: 116295850 ואימייל: [email protected] 6.ראיתי את כל העונה הראשונה ואת העונה השניה לא ראיתי וראיתי בעונה השלישית מהקטע שלכלוך מוצא את לוסיה. 7.חיפה יעל:)

casperit

New member
וכשההורים שלי רוצים להיות "מגניבים"

יאלוש דגורי (שיבוש של יעלו´ש דיגורי) יעל

tal2019

New member
התשובות שלי

1בר 2TAL2019 3נצ´ו וליכלוך 4פטו ונדיה 5יהיהעוד שלושה ימים בערך 6חצי עונה 3 וחצי עונה 4 7ק.טבעון יגאל אלון4 ביי ביי בר

דנה!

New member
מי אני? אני... (כנסו)

1. שם: דנה 2. כינוי: דנה! 3. שחקן אהוב: פליפה ובאוטיסטה. 4. שחקנית אהובה: קמילה ונדיה. 5. איי סי קיו: 115783768 6. אני רואה קטנטנות מהעונה הראשונה מהפרק הראשון 7. אני מבאר שבע 8. אני בת 15 וחצי

דביר-מן

New member
הנה התשובות שלי..

1- דביר, כמובן
2- כינוי? אין לי ממש כינויים... לפני שנתיים מישהי אהבה לקרוא לי זיק זיק, אבל רק היא קוראת לי ככה, כך שזה לא ממש כינוי לדעתי
3- שחקן מקטנטנות כאילו? פקונדו אראנה- מוכשר בצורה מדהימה, עם כל הקטע של אלחו ומנואל! 4- שחקנית? קמילה, כמובן!
5- יש לי אייסיקיו, ואני מפרסם לפי בקשה... 6- מאז ומתמיד! מהפרק הראשון! 7- ראשון לציון דביר

אני ממש חדשה פה...../images/Emo13.gif

אז ככה: קוראים לי חן הכינוי שלי זה מיקי-כי אני אוהבת את מיקי מאוס, ודובדבן כי אני חולה על דובדבנים... השחקו הכי אהוב עלי זה מריאנו (מישהו במקרה יודע מה השם שלו במציאות?) השחקנית- או יותר נכון שחקניות הן קמילה וקנדלה. אי.סי.קיו יש לי אבל אני מעדיפה לתת את המס´ דרך מסר או משהו כזה... אני רואה קטנטנות מהעונה ה-2. ואני גרה בנס ציונה. אם מישהו רוצה לדעת עוד משהו אז...שישאל! **חן**

למעלה