כולם להכנס בקשה

cast a

New member
כולם להכנס בקשה

אוקיי בקשה תקדישו כמה דקות לקריאת ההודעה.. יפה עכשיו, תגידו, אתם לא חושבים שאתם קצת מגוחכים?!?!? אתם לא חושבים שתתחילו להיות עצמכם? ולא משאחרים אוהבים?! שתשימו זין על מה ש'אין ואאוט'?! מה אתם חבורה של מטומטמים?! אחת שואלת אם להשתמש בשמפו נגד כסכסים זה אאוט!?!?!! לאן הגענו?! אני לא מבין, אם משהו לא אין זה לא שווה? ובכלל מה לעזאזל זה המושג המטומטם והאינפנטילי הזה 'אין'?! פאק!! לכו לשירותים, שתפו את הפנים, סתכלו עליכם במראה, ותגידו: מה אני עד כדי כך ילד\ה מפגר\ת?! לאן הגעתי?! ואז צאו החוצה ואל תשימו זין על הטמטום הזה שאתם מדברים עליו

vashla

New member
לא,זה לא מה שאת/ה חושב/ת!

אנשים פה רק מתיעצים מה אין ומה אאוט,ורק אם זה מתאים להם. את/ה לא חייב/ת להיות כ"כ עצבני/ת פעם הבאה.

Fat Killer

New member
ברור שזה משנה !

אם אתה לא תידע מה אין ואאוט איך תמכור מוצרים ? לי יש להקה ואני רוצה להרוויח כסף אז מה עדיף להיות נאצי או שטניסט רואה קשה לי להחליט לבד אני צריך אותם .

cast a

New member
אני לא מדבר על זה

אני מדבר על איך אתם ממנים את אלה שהמציאו את קסטרו (נגיד) רק בגלל שזה קסטרו... ובכלל איזה שיקול דעת זה? למה לקנות משהו כל כך יקר? רק בגלל שיש עליו כמה אותיות שמרכיבות את המילה 'קסטרו' , כשאפשר להשיג כמעט בדיוק אותו הדבר במחיר הרבה הרבה יותר זול? איפה ההגיון פה?

una chiqita

New member
בזה אתה צודק..

יש הרבה חנויות שהם זולות ובגדים יפים ואני דווקא נהנת ללכת ולקנות בחנויות כאלה בגדים כי אני יכולה לקנות הרבה יפים ובזול

i l0ve u

New member
לא הכרחנו אפחד לקנות שמה!!!

פשוט אמרנו שזה חברה טובה ושיש שמה בגדים יפים ועל רמה! אני אישית מעדיפה בגלל לרדת לשנקין ובמחיר שאור קנה 2 חולצות וג'ינס לדפוק 20 חולצות ו-10 מכנסיים ותאמינו לי שאפשר אם לא יותר דברים... אני באתי עם 400-450 שקל משו כזה ויצאתי עם איזה 10-11 חולצות ג'ינס חצאית חזייה ועוד כל מיני שטויות...ואת הכסף הזה הייתי יכולה להוציא בקסטרו על 2 חולצות/2 מכנסיים אז אני לא הולכת לבזבז כסף לפי מה שאין אלא לפי מה שנוח לי...

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo70.gifישך בעיה אי../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif

ואתה לא אוהב תפורום יופי עוף מפה...

una chiqita

New member
תשמע

בסך הכל אנשים באים פה להתייעץ.. לשאול.. לדעת.. אף אחד לא חייב לקחת ברצינות כל דבר ודבר .. אבל זה גם מעניין דעות של אנשים. צריך לקחת את הכל ברוח טובה ולא להגיד כמה אנשים טיפשים ומפגרים שהם שואלים על מה אין ומה אאוט כי כל אחד בסכ"כ היה רוצה לדעת ולהתעדכן ולא ללכת או לקנות משהו שאכ"כ הם יצטערו על כך.!

cast a

New member
שאני אבין

את תצטערי שקנית בגד רק בגלל שהוא לא 'אין' והוא לא עכשיו ב'מודה'.. אני למשל אצטער על בגד שקניתי והוא קטן\גדול עליי, או שהוא קרוע פגום וכו.. אני חי בשביל דברים שאני אוהב, לא דברים שהחברה מכתיבה לי לחיות לפיהם.

una chiqita

New member
לא כמו שכבר אמרתי

באים לפה להתייעץ.. לשאול.. אבל קורה לי הרבה פעמים שאני קונה בגד ואכ"כ אני מצטערת לא בגלל שהוא לא אין או משהו אלא בגלל שאחרי שאני קונה אני מצטערת.. לא יודעת פשוט לא מרגישה בנוח איתו.. וגם לא הייתי רוצה ללבוש משהו שהו כבר לא אין.. כי לפי דעתי כל אחד צריך להראות יפה להיות במיטבו.. וכדי להראות כך אתה צריך להראות בבגדים הכי אין שיש!

cast a

New member
פח?!

אמרת ממש שטות... כדי להראות טוב אני צריך להראות אין?! אני לדעתי יכול להיראות במיטבי כשאני לובש מה שאני אוהב, בגדים שאני חושב שהם יפים, מתאימים לי, אפילו אם הם מהשוק השחור בחצי אגורה.

את טועה

אם יש פריט לבוש שאת נראית בו טוב, והוא ייצא מהאופנה כשתלבשי אותו את תראי הכי "אין" שיש. זה לא הדברים שאת קונה, זה איך שזה נראה עלייך. דברים שנראים עלייך טוב לעולם לא ייצאו מהאופנה לגבייך. אז גם אני לא כל כך מבינה למה יותר נוח לך ללבוש דברים שהם נחשבים על ידי אנשים אחרים אופנתיים, לא כל הדברים מתאימים לכולם בכל מקרה.

una chiqita

New member
את צודקת

אבל לא הייתי לובשת מכנס גיזרה גבוהה מעל הפיפוק וחולצה וורודה/כתומה צעקנית ( למרות שפעם זה היה אין) והבגדים של הקולקציה השנה הם יפים.. חוץ מהצבאי שכבר נמאס! אני מתכוונת שכל שנה יש משהו יפה יותר ויותר.. וזה אין... ונגיד אם היה לי משהו ישן שהו יפה אז ברור שהייתי שמה!

i l0ve u

New member
גם אני.........

אבל כיף לדעת מה אופנתי.... בסך הכל מאמי לא נראה לי שיש לך משו בארון שהוא לא אופנתי כי החנויות היום עושות לך את העבודה אתה לא צריך לחשוב מה אופנתי ומה לא היום בשביל להצליח חנויות מביאות רק דברים אופנתיים ואז הדאגה שלך באמת תהיה על מידות...

adiko

New member
אנ יגיד לך משהו אחד

את כל מה שאמרת כוון אלייך כי אפאחד כאן לא מה שאמרת זה שזה כל כך מפריע לך פשוט אל תיכנס לכאן איזה רעש עשית!!! בכל אופן לא ממש בא לי להגיב לאדם אינפנטילי כמוך כי תמיד יהיה אנשים שזה מפריע להם ושתדע זה אחד הפורומים הכי חזקים כאן בתפוז קהילות והמון חברים בו ... לך פתח פורום נגד תרבות האין אאוט אולי ילך לך ( ממש לא נראה לי) מה לעשות בשנים האחרונות התפתחה תרבות האין אאוט וזה מה שהולך היום עד אז אתה מטומטם!!!

cast a

New member
זאת הבעיה שזה מה שהולך היום

לאן הגענו? למה אנשים הולכים לפי מודות ונורמות חברתיות? למה אנשים מנסים להיות אחרים רק כדי להשאר בחברה? החברה של היום עד כדי כך דפוקה שמי שצריך להיות מקובל בה הוא רק אחד שיש לו את הדברים הכי אינים בעולם? זה לא נשמע לך קצת אבל קצת דפוק?! ואני עוד האינפנטילי פה? and just for the record לא כל העולם סובב אין ואאוט, יש עוד הרבה (אך לא מספיק) שחושבים כמוני

bebe 03

New member
האומנם ???!

מה שעצוב באמת הוא שאנחנו משקפים בעצם את החברה , הרי במציאות שלנו צריך לדעת מה להגיד , איפה להיראות ומה ללבוש , אחרת אתה כלום ! , ולא , אני לא מדברת ממקום של רגשי נחיתות , אלא כצופה מהצד , שעצובה לראות לאן התדרדרנו . אנחנו חברה ריקנית מתוכן שניזונה מכסף , חיצוניות ורכילויות

למעלה