כולם להכנס בקשה

i l0ve u

New member
גברת/אדון תיכנס בבקשה

אוקי בבקשה תקדיש/י כמה דקות לקריאת ההודעה..יפה! אז לשאלתך...מגוחכים? לא ממש....לא לפי דעתי... אם דעתי מגוחכת בעיניך זה כבר משו אחר אבל לבוא לפה ולהגיד את דעתי לא נראה לי מגוחך למדי... ולמה כל 1 בפורום הזה חושב שאנחנו לא מתנהגים כמונו?? אני לפחות מתנהגת כמו שבא לי ולא לפי מה שאין ומה שאאוט אבל נחמד לי לבוא לפה להביע את דעתי על דברים מסויימים ... ומה בדיוק את/ה רוצה מאיתנו??? זה לא אני באתי לשאול אם כסכסים/עוף בגריל זה אין או אאוט?! תגידי את זה למי ששאל......<שאלה לא חברי הפורום...!!!> ואם אני ילדה כזאתי מטומטמת איך זה שאני יודעת שרושמים שטפו בט'?!

keren201

New member
אווווו גוד!!!

תראה לכולם יש דעה משלהם... סתם מתייעצים פה,ומדברים עם כאלה שכן אוהבים להתלבש בסבבה.. אז לא מוצא חן בעיניך,אל תכנס לפה! יפה!

fireblue1

New member
91 בלשון!!!!!

אני מקווה לעבור אותו.... הלוואי עליי ציון כזה בלשון...

i l0ve u

New member
חחחחחחחח

תראו מי שמדבר אח ששואל אם להיות נאצי או פריק של כת השטן זה אין..... השנינות...

i l0ve u

New member
אח=אחד* וופסי...

ובקשר לאבחון אני יעדכן אותך שאני יחזור...

i l0ve u

New member
אם לחשוב כך זה מה שמעודד אותך...

לא הייתי רוצה לריב עם אדם שרוצה להיות נאצי...

A M R

New member
שלום לכולם! מה קוריי?

שמעו, אני לא רוצה שיצא מצב שאתם מתעצבנים או משהו, אני רק רוצה לשאול שאלה ובאמת להבין מה אתם חושבים. איך אתם יכולים להחליט על דברים מה אין ומה אאוט? אם תשימו לב החברה שלנו כל כך מעורבבת, וכל אחד ניראה כל כך שונה, וכל אחד כמובן מתלבש על פי טעמו האישי, אז איך אפשר להגיד על משהו - זה אאוט! אני בתור אחת שדואגת למראה וכל זה, יכולה להגיד לכם שיש לי טעם כל כך שונה. אני לא מחפשת להיות אין כמו שאתם קוראים לזה, ולהראות כמו כולם, אלא להפך. להיות קצת שונה.. אז איך אפשר להגיד שאם אני לא לובשת את כל מה שכולם כבר חרשו עליו והוא מאוס אני אאוט? ניראה לי, שאין אין ואאוט. כל אחד עושה מה שבא לו, ניראה איך שבא לו, וככה זה הכי אין (שוב - במשגים שלכם). אני חושבת שחשוב להיות מי שאתה ולא מי שהחברה קובעת לך להיות..... אשמח לקבל תגובות, רק שוב, בבקשה אל תתעצבנו! זאת לא היתה הכוונה.. רק אמרתי את דעתי.

שלום לך ../images/Emo150.gif

לפי דעתי אין אדם שיכול להחליט מה זה אין ומה זה אאוט, , כי כל אחד הוא בן אדם חושב לשל עצמו, אז כששואלים כאן מה אין ומה אאוט כל אחד עונה לפי הטעם שלו..אני למשל לא הייתי הולכת בחיים עם דברים ממוסחרים כל כך כמו הלוק הצבאי או העניבות המטומטמות האלה. אני בכלל לא חברת פורום פעילה האמת, אני סתם כאן להשתעשעות אז אולי אני לא דוגמא טובה.

אתה צודק.. באיזשהו מקום

יופי.. נחמד להיות אין, נחמד להתלבש אופנתי.. אבל זה ממש עבר את גבול הטעם הטוב!!!! אפילו שאני לובש בגדים אופנתיים וכל הבולשיט הזה.. אני לובש מה שבא לי, ואני לא אלבש היום את המכנס הצבאי שלי.. בלי קשר לזה שחרשו על זה, ובלי קשר לזה שזה כבר יצא מהאופנה.. פשוט כי לא בא לי ללבוש את זה. סליחה באמת שאני לא נכנע לאילוצים של החברה!

למעלה