כולם להכנס....

• פותח הנושא od1
  • פורסם בתאריך

tiger

New member
מצח לא עזר לך הרבה בחיים כניראה

רק תיסבך אותך קשות ניראה לי. אני מעדיף ליהיות טמבל ולא מנייק. אנשים שמעשנים קראק רוצחים ליפעמים סתם את מי ששואל אותם מה השעה ברחוב. בארץ אין בשום מקום קראק למכירה וכניראה ששמעת יותר מידי רכילות בשקמית.בארץ קונים קוקאין בההההמון כסף לגראם ומבשלים אותו באופן פרטי לקראק שזה בעצם מהבחינה הכימית ביס קוקאין (פרי ביס).וכשזה ניגמר אתה לא רוצה ליהיות ליד הבנאדם שצריך עכשיו להשיג עוד ארבע מאוד שמונה מאות אלף אלפיים וכן הלאה שקל לישיבה הבאה.בארה"ב מוכרים פירורים קטנים יותר ב10 דולר לפירור אחד או שניים וכל פירור כזה נותן בראש סטלה חזקה של שלוש ארבע דקות גג וכשזה יורד לא אתה ולא אני ולא אף אחד רוצה ליהיות ליד הבנאדם כשזה קורה לו.המחיר הזול של הקראק קוקאין זה אשליה שנוצרה בימיוחד ע"י הסוחרים שחיפסו דרך להרויח יותר כסף ולאכן מה שלאידיוט כמוך ניראה זול בתחלס זה יותר ביוקר כי מוכרים פירורים קטנים של חומר ומגראם אחד שהיה מכניס פעם מאה מאתיים דולר עכשיו מבשלים ומפוררים לעשרות רבות של פירורים שעל כל אחד גובים עשר עשרים דולר שמכור פעיל לקראק קונה ארבע כאלה בשעה... הפורום הזה הוא פורום לסמים קלים והסיבה היחידה שאני עונה לך זה כי ניסית לצאת היציאות חכמות ומלומדות אבל שרק מראות כמה מעט ניסיון וידע יש לך באמת.מכורים להרואין או מכורים לקראק וקוקאין או אלכוהול כולם נימצאים במצב גרוע.אין כאן שאלה בכלל מי נימצא במצב גרוע ממי.כל ההיתמכרויות הנ"ל הורסות לאנשים את החיים וזה מצחיק לישמוע מישהוא שמחזיק מעצמו חוקר במצח יודע כל כך מעט ועם כל כך הרבה דעות קדומות. או שבעצם זה בכלל לא מפתיע,לגלות שחוקרים ושוטרים ומנייק יודעים כל כך מעט וחושבים שהם יודעים כל כך הרבה. תנבל את הפה שלך עוד פעם אחת או שתיקרא למישהוא כאן אידיוט או בכל ברכה אחרת וזו תיהיה ההודעה האחרונה שלך שתיתנוסס כאן. במצח אולי היית חוקר כאן אתה סתם עוד אפס עם דעות חולניות. t

יאיר5

New member
טייגר אל תענה בכלל לטמבל הזה ממ"צח

מה הוא מבין בכלל בסמים אם זה מה שהוא כותב? מנה קריסטל 30 שקל איפה??? הוא כנראה לא יודע שגם אם יהיו לא מאה אלף שקל הוא לא יפסיק לעשן קראק עד שהוא יגמור תשקל האחרון אבל ככה זה עם שוטרים תמיד אומרים מה שהם לא מבנים ולךשוטר שתלך כפרה על הבנג שאנשל מעשנת בו. ושתבין קצת יותר טוב לא מסיפורים אלא מהחיים תכתוב בנתיים לך תתחבא מתחת לאיזה שולחן מזמן לא קראתי שטויות כאלה. יאיר

קשכפית

New member
טייגר אומר: הוא אולי שמע שאדי מרפי.

ועוד כמה סלבריטאים בהוליווד מריחים שורות של קוק ונראה לו שזה ממש קול. אבל בתכלס מי שמעשן קראק ו/או מריח קוקאין, נמצא במצב לא פחות גרוע אם לא יותר מכל נרקומן של הרואין. אולי לאלה שיושבים בהוליווד יש קצת יותר כסף וכסף כידוע = תדמית. אבל במציאות ולא בסרטים הכל נראה אחרת. כנראה שהוא האמין לכל השטויות שמכרו לו השטינקרים בטרמפידות. ואני יכולה לספר שיש עורבים על העציים אצלנו בחצר והם כל הזמן קוראים: קראק, קראק... הם רוצים רק קראק!! ותראו איזה שחורים הם

ixmix

New member
ומה עם התמכרות לגראס?

נכון, כל המכורים הפעילים נמצאים בחרא. לא חשוב אם ההתמכרות היא לקוקאין, הירואין, אלכוהול, סקס או שוקולד. הבעיה היא שגראס, להבדיל מסקס או שוקולד, יוצר תלות נפשית אדירה, אצל מי שנמצא בקבוצת סיכון מסויימת. הוא מגדיל את הסיכוי ללקות במחלות נפש, אבל בעיקר בהפרעות זהות, ובהפרעת אישית גבולית (b.p.d). ישנם המאובחנים קלינית כמכורים לגראס. אני חוזר : י ש ה ת מ כ ר ו ת ל ג ר א ס. הרי עיקר ההתמכרות היא פסיכולוגית, נכון...

tiger

New member
ישנם המאובחנים קלינית כמכורים

לשוקולד ולדיכאון ולחרא של עצמם אז מה?

0g30

New member
דוקטור מצ"ח יקר .........

תגיד לי מאיפה באת לנו עם כל הדיקלומים האלו ששיננת כמניייייק במצ"ח.. תקרא למעלה זה אתר של סטלנים , יותר משלוש שורות אנשים לא קוראים פה.... מאיפה אתה בא להטיף מוסר ולשפוך את כל אשר על ליבך ומוחך הקטן ...... אתה דופק לנו פה הרצאות שרק לפי רמת המחירים שאתה כותב אני מתאר לעצמי ששמעת את זה במהלך הכנתך לשטינקר בצבא .........נראה לי שרוב הידע שאתה משפריץ עליינו פה הוא מניסיון תיאורטי בלבד...... אולי באמת כדאי שתפסיק לעשן ותתחיל לשתות ........ בכל מקרה מי שלא תהיה כשאתה מדבר אל מלכת הפורום שלנו דבר יפה ..... אחרת נשלח לך מצ"ח הביתה ......דיר בלאק......

תפסיק לזיין שכל, אחי.

לא שאני מתנגדת לשיגול מוחין, אבל רק ממי שיודע לעשות את זה טוב. זה נחמד הפרופיל הקטן שהכנת, אבל אין לך קציץ שמץ של אפיק מושג. אם אתה רוצה פרופיל כל שעליך לעשות זה לשאול. אתה לא צריך להסביר מי אתה ומאיפה הידע שלך, אתה לא מאיים עליי ולא צריך לחוש מאויים ממני. >ספל חמאה באמת מתכוונת שהיא אומרת אחי<

לא אחותך,וכמה טוב שכך....

תאמין לי עם אח אטום כמוך,הייתי מתגרשת,זה בטוח. א. אני לא יצור,אני אמנם קטנה בגודלי הפיזי,אבל בחורה ברוך השם,ובמידה שתמשיך לנסות לגרור אותי פה לקללות ומילים לא יפות,תראה את עצמך ברשימת המחוקים. ב.רווקה מאושרת ג.מה לעשות,מנייאק נשאר מנייאק,וכנראה שגם אתה כזה...תשתחרר מותק,מקסימום יעבור לך אחרי שנתיים ,שלוש ,עשר... ד.אני מעולם לא תמכתי בעישון בשמן שירות צבאי,נהפוך הוא,אני נגד זה,לא רואה לנכון שחיילים יעשנו בזמן תיפקודם המבצעי.וגם אני לא התקרבתי לזה בזמן שירותי. ה.אני רק רזיתי בשירות הצבאי,חרא אוכל....ולמה שק"ם בצריפין,היה לנו בבה"ד שק"ם.... ו.הטמבל שכתב על קראק,לוקח אותך בכיס הקטן של הג´ינס שהוא לא לובש מבחינת ידע,אז תתחיל להתייחס אליו בכבוד,כמו אל שאר חברי הפורום שנמצאים פה,ורד מהעץ שאתה מטפס עליו,כי סופו להישבר,וסופך ליפול. ז.זה שלא פגשת נרקומנים ידידותיים לסביבה לא אומר שהם לא קיימים. ח.הכל בקלילות תהומית של אבק כוכבים. ט.טוס,טוס לי מהרישתית,קשה לי עם אנשים לא חכמים מול העיניים,בטח עם כאלה שתקועים עוד בקטע של מנייאקים בצבא...שחרר אחי,שחרר... ואגב,אם לא קראת את מכתב המנהל,כדאי לך ללכת עכשיו לקרוא,ולאט,כדי שתוכל להבין,להפנים וליישם. משוחרר.

tiger

New member
קוקה קולה-עוד חומר ניפלא ולא ממכר

ושמיליוני קליינטים מרוצים אך בלי שיניים יכולים לחתום על כך בפה מלא. לפי הדוגמא של מצח(כמה בנאלי)כל מה שחוקי זה טוב... רק מה שאולי גם הוא לא יודע(אלה אם כן הוא אחד מיחידי סגולה ויש אומרים שיש פחות משש אנשים כאלה עלי אדמות)זה מה יש באמת בתוך הקולה....אף אחד לא ממש יודע וזה אחד מהסודות הכי גדולים של המאה.גם המיפעלים שמייצרים קולה במדינות השונות בסך הכל מערבבים תמציות ותרכיזים שנישלחים אליהם כאשר כל צד ביצור של התרכיזים (יש איזה חמש שש מיפעלים כאלה בעולם)יודע רק את הנוסחא של החלק שלו ביצור....אומרים שפעם היה בזה מעט קוקאין ומישם השם ושאת הקוקאין מחליף היום הקפאין.מי בכלל יודע מה האמת? יש לי חבר שהוא עובד בכיר באחד המיפעלים וגם הוא לא יודע מה האמת מאחורי המשקה והוא עוד עובד שם... מי יכול לומר בכלל מה יותר טוב גראס או קוקה-קולה.זה שיש לקוקה קולה מרכיב פסיכואקטיבי מאוד פופולרי (קפאין)עדיין לא אומר שאין זה סם. כל חומר פעיל פסיכואקטיבית=סם. אז פעם הבאה כשאיזה ילד נאורוטי בלי שניים מבקש מאבא שלו פחית קולה... אני את שלי אמרתי. t יאללה אני הולך להוציא מהמקרר פחית קרה לצינון האויר,כי בינינו"מה יותר טוב מקולה קרה"בחמסין?ואם אני מדליק גם סיגריה זה ממש עושה טעם של ג´וינט טוב בפה,מזכיר לי את הילדות...

ixmix

New member
אחלה מינון

יש לי מינון טוב. בהמלצתו של י. בן 19 מיישוב בשטחים, שירה בחבר שלו כדור בגב, מאחר והיה מסטול תחת כשהרים את הנשק ושיחק איתו. תעשנו עד שתהיו מסטולים מספיק לפצוע קשה מישהו, וללכת לישון מחייכים כשהוא מדמם. אחר כך תעשנו מספיק כדי שתוכלו לבוא לשבעה ולהביט לאמא שלו בעיניים.

tiger

New member
אולי מספיק עם הקשקשת?

על כל דוגמא שלך אני יכול להביא עשר דוגמאות הפוכות. אנשים עושים תאונות עם נשק כל הזמן,לאריק שרון הלך ככה בן ואתה לא רומז שהוא מעשן גראס נכון?אנשים צלולים עושים תאונות קטלניות כל הזמן אז אולי את מציע להוציא גם את הסחיות מיחוץ לחוק(זה חוק שהייתי אוהב). אנשים עושים תאונות על אלכוהול,על סמים קלים או קשים וכשהם צלולים. לסמים קלים יש רק דבר אחד שמבדיל אותם משאר הסמים וזה שאין להם מנת יתר.מגראס אי אפשר למות כתוצאה ישירה מהחומר עצמו.לגראס אין תלות גופנית. כל שאר הצרות והבעיות יש לגראס כמו שיש לכל חומר פסיכואקטיבי אחר ועדיין יש חומרים אחרים מזיקים הרבה יותר והם חוקיים.על חוסר ההיגיון הזה אנחנו מדברים ועל האפליה הזו של ציבור שלם שבסך הכל רוצה לעשן בשקט כמו בלי שיהפכו אותו לציבור עבריין בדיוק כמו שמגיע לזה שרוצה לישתות פחית בירה. לפי כל סטטיסטיקה מעשני הגראס הם אנשים רגועים יותר ושמעורבים פחות בתאונות עם ניפגעים לעומת סמים וחומרים אחרים.זה שיש שנישרטו?אני טוען שהם היו שרוטים קודם.זה שיש כאלה שעברו להרואין?הם היו עוברים להרואין גם אם היה מותר לישתות רק קפה שחור...אני יודע כי אני מכור.גראס מעולם לא עיניין אותי יותר מידי (לצערי) והלוואי שהיה מעניין אותי יותר.... ליד הרואין גראס זה חלב לתינוקות. t

TheDUKE

New member
אמרת כל כך הרבה אבל לא אמרת דבר

אמרת בתחילת הקטע שתחווה דעתך... יש פה הכל - עובדות, ניסיון, השוואות אבל לא דעות. מעניין אותי מה דעתך הסופית. עם כל הלבטים, מה ההחלטה, סמים קלים\אלכוהול או אף אחד?

נהנית מהתקופה הזו, חמוד?

תראה, החיים במציאות שלנו ובעולם שלנו קצרים אם גראס (במינון הגיוני) מידי פעם זה מה שעושה לך טוב וכיף באותם רגעים אז- למה לא?? הכל עניין של פרופורציות ואם כבר השוואות- אני בטוחה שהרבה לא יבינו מה אני רוצה להגיד כאן אבל אני אנסה בכל זאת- כשאתה הולך ברחוב אתה שואף פחמן חד חמצני הנפלט מהמכוניות ונקשר להמוגלובין שבדם בקשר בילתי הפיך ובשורה התחתונה ובקיצור נמרץ- פוגע בכמות החמצן הנקלטת בגוף, ככה שאם תלך במנהרה שבה נוסעות מכוניות הלוך ושוב פעמים רבות, תמות מחוסר חמצן הפירות שאתה אוכל מרוססים אתה יכול ללכת ברחוב ותדרוס אותך משאית אתה יכול להחליק באמבטיה ובמדינה שלנו- יש סיכוי די טוב (לצערי) שיקרה לך משהו (חלילה וחס) בפיגוע הקיצר- החיים שלנו כ"כ מסובכים וכ"כ מסוכנים, הסכנות אורבות לך בכל פינה שום דבר לא בריא, גם לא לנשום ברחוב ולא לאכול אין מה לעשות, זהו אינו עולם אידיאלי ומושלם אני אומרת- צריך לנצל את הזמן שכן יש לנו וליהנות אם שאכטה פה ושם זה מה שמסדר לך את המצב רוח לכמה רגעים-סבבה תעשן ודרך אגב, ממה ששמעתי
, דוקא כיף להתעורר אחרי גראס- אתה מרגיש שהראש שלך נקי וחסר דאגות עם מציאות כמו שלנו, אני באמת לא מבינה מה כ"כ רע בזה. אז בבקשה, בלי זיוני שכל, טוב חמוד?

jessy M

New member
כמו כל דבר טוב...

גם סמים צריך לצרוך במידה מסוימת ולא להגזים. אבל מה לעשות ששליטה עצמית זה לא הצד החזק אצל רוב בני האדם וכשבנאדם רואה מולו ג´וינט יפה הוא לא יחשוב "וואללה, אני לא צריך את זה דחוף עכשיו. נשמור למחר." הוא יעשן. כמו כן, חוסר שליטה עצמית נותן לגראס להשתלט עליך, כמו שכתבת "והימים עוברים ובמהרה מארועים חברתיים אתה מעשן לפני עבודה לפני שאתה פוגש חברים, הולך לארוחות משפחתיות וכו`..." . כל אחד צריך לשמור על עצמו. ואם נשמור על עצמנו יותר טוב, הליגליזציה תבוא מהר יותר.

למעלה