כולם להרתם למאמץ המלחמתי שלי

כולם להרתם למאמץ המלחמתי שלי

בנות חובבות שירה פרובוקטיבית יקרות, במסגרת הקורס שלי בצבא אני צריכה לעשות הרצאה של 10 דקות על אישים. כמובן שבחרתי בגברת וולך ובגלל שלא בחרתי במשהו בנאלי כמו הרצל, אני צריכה שתעזרו לי להסביר למה יונה וולך. שימו לב שאסור לי לדבר על פרובוקציות מיניות בגלל שילוב ראוי ועניינים שכאלו. מה דעתכן להקריא את קסיוס? למישהי יש זווית ראיה מעניינת על השיר? למישהי יש אולי דרך להראות איך קסיוס מראה את הסממני כתיבה המובהקים שלה? למישהי יש סתם משהו מגניב להגיד?

רעוּת

New member
השיר שהרס לי ת'תמימות ../images/Emo7.gif.

ואם אני לא טועה אז רונה גם עושה לו קולות רקע, מה שעוד יותר הרס לי את התמימות, לדעת שהיא שיתפה עם זה פעולה
. זה היה יותר גרוע מלגלות שאח שלי היה לסבית
.

הדר 0

New member
אנחנו מפריעות לשירשור....

איך לסבית יכולה לקחת חלק בשיר שמדבר על להתיישב על זיינים? יש דברים שנשגבים מבינתי באופן יוצא דופן. וחצופה! איפה את היית אתמול?? אפילו אני הגעתי

רעוּת

New member
בעיר הקודש ../images/Emo46.gif

עבדתי על הקשר שלי עם הדת והמיטה שלי. הנה משהו פרובוקטיבי- דת ומיטה באותו משפט. מואהאהאה.

הדר 0

New member
וואו כשהגעתי לחלק על "תפילין" בספר,אני יכולה

להישבע שהרגשתי את אלוהים נכנס לי לתוך הראש וצועק "תסגרי את הספר שיקסע!!!!"

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

אולי בגלל זה יונה הזדכתה על חייה והחזירה ציוד לאפסנות של מעלה בטרם עת
. היא גרמה לו לחרון אף (ככה אומרים את זה?) והוא נקם בה

רעוּת

New member
קסיוס לא תמים כלל ../images/Emo7.gif

אבל הוא פחות מפחיד אותי מההכרה שלי נמוגה
. אולי תנסי לקשר את זה לסיפורו של הקסיוס המקורי (לא שאני יודעת באמת מי זה
) או משהו. ובטח שהוא מראה את סימני הכתיבה שלה- הוא מפחיד, לא בהכרח מובן, וגם אם הוא לא מדבר על סקס ישירות- זה עדיין מורגש שם
. יונה וולך הרסה לי ת'תמימות
. היא וערן צור
.

Marlene G

New member
מעולם לא מצאתי

קשר בין קסיוס ה"אמיתי" לבין קסיוס של השיר. כלומר, הקסיוס האמיתי שאני מכירה הוא דמות מהמחזה "יוליוס קיסר" של שייקספיר, שם הוא היה איש חכם וערמומי, הוגה הקנוניה לרצוח את הקיסר. אה, כן, ובנוסף לכל - הומו
בבקשה שמישהי תגיד לי שהיא רוצה הוכחות - לספק כאלה יעשה אותי מאושרת

Marlene G

New member
ישששש! ../images/Emo9.gif

** שניה, קודם כל, לא הספקתי להגיד לך עדיין - ברוכה הבאה :) גם אני הצטרפתי (רשמית) לא מזמן, ונהנית מאוד - מקווה שגם את! :) ולעניינינו (אתן לא באמת חייבות לקרוא את החפירה שלהלן, אני פשוט צריכה להוציא את זה מהסיסטם): הנה, למשל, בשיחה בין קסיוס וברוטוס (יש ביניהם משהו, אני בטוחה |רכילות|), קסיוס אומר "...if you know That I do fawn on men and hug them hard..." אגב, קצת לפני כן קסיוס מתלונן שברוטוס מזניח אותו, וברוטוס עונה לו כך: "...Cassius, be you one-- Nor construe any further my neglect, Than that poor Brutus, with himself at war, Forgets the shows of love to other men." (לי זה נשמע כמו "אני במאבק עם עצמי כי אני הומו וקשה לי עם זה, ואני מצטער שאני מוציא הכל עליך"
) במהלך המחזה יש כמה סצנות בהן ברוטוס וקסיוס עובדים על מערכת היחסים ביניהם. למשל: "...CASSIUS Hath Cassius lived To be but mirth and laughter to his Brutus, When grief, and blood ill-temper'd, vexeth him? BRUTUS When I spoke that, I was ill-temper'd too. CASSIUS Do you confess so much? Give me your hand. BRUTUS And my heart too. CASSIUS O Brutus! BRUTUS What's the matter? CASSIUS Have not you love enough to bear with me, When that rash humour which my mother gave me Makes me forgetful? BRUTUS Yes, Cassius; and, from henceforth, When you are over-earnest with your Brutus, He'll think your mother chides, and leave you so...." אני מתנצלת על החפירה (אסור לפתוח איתי תיבות פנדורה כאלה..!) אבל אני מוצאת את זה די משעשע
בכולופן, תודה על האכפתיות מאושרי, בנות

Cielarko

New member
זה בהחלט משהו שקשה לטעות בו. ../images/Emo9.gif

קיבלתי זאת ואני מסירה בפניך את הכובע. אני אפילו ארשה לך לבחור איזה כובע להסיר בפנייך, ואני מבטיחה שאסיר אותו!
ותודה לך, בינתיים נהנית בהחלט, מקווה שיימשך ככה.

Marlene G

New member
קטונתי

מלתרגם את שייקספיר. אבל בגדול הולך שם הרבה פוצ'י מוצ'י. קסיוס מודה שהוא כרוך אחרי גברים ומחבק אותם חזק
ברוטוס מתרץ את ההזנחה שלו בכך שהוא במאבק עם עצמו, ועל כן שכח איך להראות אהבה לגברים אחרים. ובחלק השני, ברוטוס מתנצל על דבר פוגעני שאמר קודם לכן לקסיוס. קסיוס מבקש את ידו, וברוטוס מוכן לתת לו גם את לבו. אחר כך יש גם מסקנות (ברוטוס מבין מתי לא להתייחס להערות ציניות ולתת לקסיוס ספייס). |סמלודרמהרגשנית|

רעוּת

New member
זה בסדר, אני מבינה אנגלית ../images/Emo6.gif

סתם רציתי להעביד אותך בפרך

Marlene G

New member
יש לך עסק

עם מישהי שרוצה לעבוד בתרגום בתור מקצוע (נו, בין היתר). טוב לי עם תרגום, רק שהערב אני חייבת להתרכז בערבית. אני עושה בגרות 5 יח' מחר (ארבע שנים אחרי תיכון, זה מרגיש הכי מוזר שיש).

למעלה