כולם להשתתף: שיער קצר או ארוך

asian girl

New member
כולם להשתתף: שיער קצר או ארוך../images/Emo35.gif

נניח פגשתם ברחוב בחורה עם שיער קצר. מאוד קצר. (לא משנה בינתיים הצבע..על זה נדבר יותר מאוחר...) על מה תחשבו באותו רגע? האם זה נשי בעיניכם? מה גברים מעדיפים? בחורות עם שיער ארוך או קצר? ולמה? מה נשים מעדיפות? ולמה? האם לדעתכם בחורה עם שיער קצר נראית יותר עצמאית, אולי יותר ספורטיבית, אולי יותר סקסית ויותר צעירה? קדימה.. תגידו לי מה דעתכם..

RANINA

New member
לפי דעתי

בחורה עם שיער ארוך זה יותר נשי וסקסי משיער קצר

ממש לא - לדעתי...

אני חושב שסקסיות היא הסיכום של כל החלקים - שיער, גוף, פנים - אבל בעיקר - שפת גוף. תמיד אמרתי שבחורה שניראית טוב - תראה טוב גם עם קרחת. אם היו שואלים את השאלה הזאת לפני כמה שנים טובות - התשובה היתה ששיער קצר מעיד על תעוזה, חוצפה אולי אפילו נטיות מיניות... היום ? שיער קצר הוא אופנתי בדיוק כמו ארוך ואם הוא מתאים לכל שאר החלקים בגוף - אז מצויין

RANINA

New member
טוב אז אני ישאל אותך שאלה

אם אני יקח מישהי מאוד יפה וסקסית איך תעדיפ אותה עם שיער ארוך או קצר?

אם היא סקסית -

אז זה היה גם בגלל השיער... ולא רק בגללו לכן שיער קצר או ארוך לא ישנה את העובדה שהיא סקסית. או במילים פשוטות - אני אעדיף אותה איך שהיא תהיה

RANINA

New member
אז אתה בעצם

חושב ששיער לא מוסיף כלום לבחורה ובזה אני לא מסכימה איתך !

זה לא מה שאמרתי......

יכול להיות שלאותה בחורה ספציפית יתאים יותר שיער ארוך או שיער קצר.... זה כמו לקבוע שזקן צרפתי הופך אוטומטית כל גבר לסקסי - זה ממש תלוי. שיער מוסיף המון הן אם הוא קצר והן אם הוא ארוך - בתנאי שהוא מתאים לסך כל התכונות האחרות....

magenta73

New member
ו.... גברים אני אוהבת...

או עם ארוך או עם סמי-קרחת=מארינס...

לדעתי שיער ארוך יותר מרשים יש יותר

אופציות לתסרקות ולעיצוב שיער קצר יותר סקסי ואפל למרות שאין לי העדפה בעניין לגבי בחורות העיקר שיהיה בצבע שאני אוהב ..

למעלה