כולם להשתתף: שיער קצר או ארוך

Vdrums

New member
תלוי בבחורה, יש תיספורות קצרות

שהן ממש סקסיות.

Martinigirl

New member
תלוי בבחורה כמובן

אישית אני אוהבת שיער ארוך,אבל לא לכולן מתאים. נשי? נשיות כיום באה בכל כך הרבה צורות וגוונים,למזלי,כך שאישית לא רואה קשר. מה גברים מעדיפים? תלוי בגבר,כל אחד מעדיף משהו אחר,וטוב שכך,יש הכל לכולם. לגבי הדימוי שבחורה משדרת עם שיער קצר? אמממ מאד תלוי באופי שלה,ומה היא משדרת,היא יכולה להיות עם שיער קצר אבל פדלעה,או לא עצמאית,סקסיות היא תכונה,סקסיות זה משהו שאנחנו משדרים,אין לה קשר לדעתי לצורה חיצונית.

shaniza

New member
קצר/ארוך

יש בנות שמתאים להן רק קצר (למשל האתיופית מ"הדוגמנית", לא נראה לי שארוך יתאים לה) יש בנות שמתאים להן רק ארוך (ג'ניפר לופז, למרות שהיא מדהימה..לא חושבת שקצר יחמיא לה) יש בנות שהכל יפה להן (כמו למשל אליסה מילנו מ"מכושפות"... כל פעם אני רואה עם תסרוקת אחרת ונדהמת מהיופי שלה פעם אחר פעם) אני אישית מעדיפה ארוך.

asian girl

New member
למה בעצם שאלתי..../images/Emo35.gif

לי יש שיער קצר..
מג'נטה אמרה משהו שהוא מאוד נכון: לא יודעת למה, אבל לעיתים קרובות לסביות באמת חושבות שזה "אור ירוק"...סתם מבאס... מצד שני אני גם יודעת ששיער ארוך לא ממש מחמיא לי... ככה שאין לי בעצם ברירה...
מדי פעם אני שומעת הערות מגברים כמו: שיער ארון יותר יפה, למה שלא תאריכי את השיער... וכו'...אז חשבתי באמת לשאול מה אתם חושבים.. אה, וכמובן טוב לי שאוהבים אותי ככה כמו שאני, וגם אני אוהבת את עצמי ככה..

מתולתל

New member
השיער לא ממש משנה

כל עוד יש חזה מכובד וחולצה שמבליטה אותו. גברים לא מסתכלים יותר גבוה מזה. או כמו שאומר המקעקע השכונתי "קעקוע קטן על החזה יגרום גם לתספורת שלך להיראות כמו שוקי זיקרי"

shiptz

New member
אכן שיער ארוך

לדעתי זה יותר נשי, יותר יפה ויש אפשרויות "לשחק" איתו (לעצב) מחבינת הגבר זה גם עוד מקום לתת ליטוף :)

Nilly1925

New member
בחורה עם שיער קצר?

לא אוהבת את זה. בכלל לא. לא נשי, זה די גברי בעיניי. אני בטוחה שיש גברים שיאהבו את זה, אבל אני אישית מעדיפה שהשיער שלי ישאר ארוך לעולמים. וגם ככה החבר מעדיף.

למעלה