כולם! ליסטן טו מי!

edlessme

New member
עברתי בטסט ראשון...

אבל זה בגלל שעשיתי שמונים (בערך) שיעורים.. למרות שזהלא נחשב... כי 50% מהשיעורים אני תיפקדתי כנהג מונית לקריית אונו... ששם יש למורה שלי יותר תלמידים.. ככה שאם הייתי עושה שיעור כפול... הייתי מוצא את עצמי 60 דקות בערך על הבינעורני ואולי איזה 20 דקות בתוך עיר... ולא חולם אפילו לסוע ללוד שמה הייתי צריך לעשות את הטסט...

וואלה? מגניב לך...

עוד שנתיים בעזרת השם גם אני יוכל לעשות רשיון... כל כך הרבה מאמץ בשביל שיעור נהיגה? אין משהו אחר יותר קרוב? ובתאוריה איך היה?

edlessme

New member
חלא הבנת נכון.. ניראה לי...

אני נסעתי על הבינעירוני בשיעור נהיגה... פשוט.. לא מספיק בתוך העיר... התאוריה היה בוטנים בריבוע... למדתי רק קצת את הכללים ואת התמרורים ועברתי על הראשון (בבית ספר... היה לנו כזה.. קורס כזה... שהסיבה היחידה להגיע אליו זה בגלל שאם לא היית מגיע אז לא היו נותנים לך לעשות בבית ספר...)

בוקי ש

New member
עוד חודשיים ככה אני עובר לדירה משלי

וכולם מוזמנים להחריב אותה

dandiel

New member
בעוד כמה שנים

מקסימום 4, אני אעבור לדירה משלי, ומן הסתם אני אחפש שותפים. שותפה אחת כבר יש לי (ידידה), אז אם תרצה, ותעבור את מבחני הקסלה, ץתוכל להכנס איתנו לדירה!! בהצלחה!

שנה הבאה אני עוברת לגור עם שותפה...

ככה זה בקיבוץ... בגייל 16 עוברים לגור בנעורים.. למי שיודע מה זה

מזה נעורים?

אמממ טוב מכיתה ט' עוברים לנעורים ויש לי שם חדרים, ששם מכיתה י' אני ישנה עם שותפה (אין בנים בנות) או לבד, זה תלוי כמה חדרים פנויים יש. בנעורים יש משהו שנקרא מרכזון שהוא פתוח כל הזמן ויש שם אוכל, טלויזיה, מחשב וכו'... במסגרת הנעורים יש מלא מסיבות, טיולים, קייטנות (לוקחים אותנו בקייטנות ל"צמח", לאילת, יאכטות עיניינים...) וכול מיני מיני פעילויות שמארגנים לנו (ארוחות ערב ספונטניות ופעולות עם מדריכים, שלכל שיכבה יש שני מדריכים.. ועוד...) ושאנחנו מארגנים (באזרים, לונה פארק בפורים..) אמממ וגם יש עבודה כמובן... לכל שיכבה יש יום עבודה אחד בשבוע (במסגרת בי"ס כמובן...) שבו כל שיכבה עובדת כמו שהיא אמורה: ט'- 5 שעות י'- 6 שעות יא'- 7 שעות יב'- 8 שעות וכול חופש שהוא יותר משבוע אנחנו צריכים לעבוד בערך חצי חופש... נכון שעכשיו בא לך לעבור לגור בקיבוץ? סתם...

למעלה