כולם לשרשרשרשרשרשר

גם אם הם באמת ירדו ל670

ציון התאמה 670 זה בגרות 100 + פסיכומטרי 742 אני לא רואה איך זה סותר את דברי שלא צריך פסיכומטרי ובגרות גבוהים...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|*שירשור הכרות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כל מי שגולש בפורום (לא רק מי שהולך להבחן) מוזמן לספר על עצמו מה שבא לו: גיל, אזור בארץ,תאריכי בחינה, ציונים, תחביבים, תוכניות לעתיד, חוויות מהקורס טיפים ושיטות, המלצות , בקיצור כל מה שעולה לכם לראש

אנשים!!!!! תשרשרו!!!

אני בן22 סטוד´ שנה ב´ למדעי המחשב באונ´ ת"א אני גר באיזור המרכז עשיתי פעמיים פסיכומטרי וזה הספיק לי וזהו נראה לי לא? אהה וגם בא לי אוסטרליה עכשיו.... אבל זה יחכה עד הקיץ הבא

newon77

New member
להוכיחם ש...

אפשר להיות חרשן ולקבל ציונים טובים ועדיין להיות מטומטם ולקבל פסיכומטרי נמוך.

חחח

קודם כל 658 זה לא כזה נמוך =) אבל האמת שאתה צודק - ובגלל זה בדיוק האוניברסיטאות רוצות פסיכומטרי ולא בגרויות. בכל אופן עדיף שאני אשתוק עד שאני אקבל את הפסיכומטרי שלי =)

הכל יחסי...

הממוצע שלי נמוך מ100 אז אני מאוד נהנה לחשוב על 100 כציון גבוה
ובין החברה שלומדים איתי 730 בפסיכומטרי זה נחשב ציון "סביר" אז כמו ש newon77 כתב - הכל יחסי

D a n n y b o y

New member
ok....If I have to...

אני בן 17, סטודנט שנה א´ לפיזיקה בבן גוריון- אני לא עתודאי. עשיתי פסיכו פעם אחת, אולי אני אבחן שוב בשביל הכיף (ובשביל האגו). אין לי כח לשפוך את הלב כאן...תקראו בכרטיס האישי שלי, זה יעביר דקה וחצי של שעמום מהחיים שלכם- או לחילופין, יגביר את השעמום.

Amalthea

New member
רגע, רגע...

אתה לא מתכוון להשוויץ ב820 שקיבלת במועד הראשון, וב850 שתקבל במועד השני? שוין... סיימת כבר את הבגרויות? או שאתה עושה בגרות ותואר בפיזיקה במקביל?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

בן 23, התחלתי כסטודנט להנדסת תוכנה, אך אחרי שנה א´ הפסקתי מאחר וגיליתי שאני ממש לא אוהב את המקצוע. עשיתי פסיכומטרי פעם אחת. אני גר באיזור המרכז. ככל הנראה מתוכננת נסיעה לחו"ל בעוד מספר חודשים.

מדעי המחשב באונ´ ת"א

אני כרגע בצבא ומתכנן אולי ללמוד מחשבים בת"א. מה תכל´ס אני צריך בשביל זה ? מבחינת מתמטיקה, פיסיקה פסיכו´ וכו... על מה באמת מסתכלים... הציונים שלי די בסדר חוץ תנ"ך ספרות...

לא צריך כלום חוץ מפסיכומטרי גבוה

ובגרות גבוהה, את התנאים המדויקים תוכל למצוא באתר של האוניברסיטה www.tau.ac.il

s t y l e

New member
אני דניאל..

נעים מאוד, אף פעם לא עשיתי פסיכומטרי אבל אני אעשה בדצמבר הקרוב.. השאיפה היא 800 עגול... לפי איך שהולך, הדרך עוד ארוכה! אבל אני אופטימי.

s t y l e

New member
אז ככה...

לקחתי את הפרוייקט די ברצינות... אני עושה קורס של יואל גבע (על חשבון הפקדון מהצבא) מעבר לזה יש לי מטר על מטר (מדוד) של כל הספרים של כל המכונים וכמעט כל השנים.. אני יכול לומר בוודאות שרוב בתי הספר לא שינו שאלה אחת בכל הספרים שלהם.. ממה שראיתי... המילולי של HIGHQ הכי טוב, הם מביאים סיפורים, תשבצים וכל מיני שטויות שעושים את הלמידת מילים טיפה יותר מעניינת מסתם לשבת ולדגור עליהם. הכמותי ללא ספק יואל גבע מנצח... באנגלית כולם פחות או יותר שווים, ביואל גבע יש קצת יותר שאלות. זה המחקר המעמיק שלי...

אני שואף ל1600

אני יודע שאני אקבל פחות, ואני יודע שאני אתאכזב, אבל זה לא מונע ממני לשאוף
.

s t y l e

New member
תראה...

אני לא רוצה שתהיה האופציה שמישהו יגיד לי: "קיבלתי יותר ממך" בשביל זה צריך 800 בכמותי אין לי בעיה באנגלית אין לי בעיה במילולי אני חלש אבל עובדים על זה

למעלה