כולם לשרשרשרשרשרשר

dwante

New member
שלום

שמי בעז סיפורי קצת יותר מסובך אני לומד כרגע י"ד בעתודה הטכנולוגית ויש לי אפשרות להמשיך לתואר מהנדס תוכנה במכללת ת"א. אני ניגש לפסיכומטרי בפברואר. 1.הייתי רוצה לדעת מתי להתחיל ללמוד את ספר המילים שהמכון הביא לי . (נרשמתי כבר לקורס ב היי -קיו) 2.יש איפה שהוא באינטרנט דף שאני יכול למלא וזה יחשב לי את ממוצע הבגרויות שלי? בתודה מראש בעז

שללללוווווווווווווווווווווום../images/Emo3.gif

1. כדאי לך להתחיל ללמוד כבר מעכשיו ולהגביר את הקצב לקראת הבחינה 2.באתר של אניברסיטת ת"א אתה יכול לחשב את הבגרות בהצלחה!!!
ילד חורף

dynamike

New member
hey

קוראים לי מייק, אני תלמיד י"ב, בן 17, שוקל לנסות להתקבל לעתודה, בינתיים אני לא סגור על מה אני רוצה ללמוד, אני מגביר 5 יח"ל פיזיקה, כימיה וגם מחשבים אבל בכלל מתעניין בפסיכולוגיה. עשיתי פסיכומטרי באוקטובר, מקווה לטוב, רוב הסיכויים שאני אעשה גם באפריל כדי לשפר את הציון... אם לא אלך לעתודה אני בשלבי מיון מתקדמים לתפקיד הקשור באלקטרוניקה בחיל המודיעין ואני מקווה ללכת לשם... זהו.. נדמה לי

BrownEyedGirl

New member
היי

היי אני עידית בת 17 מרחובות. ניגשת בדצמבר ולוקחת קורס של אנקורי. אני בי"ב, מגבירה ביולוגיה, מתימטיקה, טכנולוגיה ותושב"ע (כן כן..,עצוב אבל נכון). סיימתי ללמוד אנגלית בי"א עם ציון 96. מקווה לעבור את ה700 בפסיכומטרי כי אני רוצה להתתקבל ללימודי כלכלה בעתודה. הקורס התחיל לא מזמן ולכן אין לי אפשרות להחליט אם הוא טוב או לא. אנחנו 10 תלמידים בקבוצה וזה טוב...נראה לי... המלצה שלי היא לחרוש בצורה שפויה...זה בינתיים.

בהצלחה עידית!!

עם בגרות כמו שלך לא נראה לי שתצטרכי 700 כדי להתקבל אבל שיהיה לך המון בהצלחה!

superDuper

New member
אפשר גם? ../images/Emo6.gif

רן:ראשון:23 במקום להילחץ על הלימודים החלטתי לעבוד קודם כדי שלא אצתרך ללמוד ולעבוד, הלכתי במקביל למכון הדסה ואחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת על תואר ראשון בחשמל ואלקטרוניקה (ממש לא קל). באוניברסיטה רוצים 700:100 ובטכניון בחולון 600:90 לי יש ממוצע בגרות 90 ככה שאני יצטרך להוציא 760 (בהצלחה לי), מה שכן אני צריך להשלים בגרות בפיזיקה 5 יחידות (עשיתי מחשבים) ככה שאולי הממצוע ישתפר קצת. הקיצר, חודש הבא אני ניגש לקורס הפסיכומטרי בקידום, הולכים לקרוע אותי!!!.

למעלה