כולם פה בפורום - עזרו לי !

אני מסכימה איתך

האתר לא צריך להיות מושקע לאללה כמו אתר מקצועי, אלא אם כן זה לא יומן וזה יותר כמו אתר שבו אתה גם משלב את היומן - בנוסף לעוד כמה דברים. כל אחד והיומן שלו, הרי המהות היא מה שאתה כותב ולא אם הפס שבצד ורוד או כתום. אני לא אומרת שזה לא צריך להיות מושקע, אבל באמת העובדה שאתה שואל אנשים על כל שינוי קטן מורידה מזה את היחודיות (אני לא אומרת שאסור לשאול אבל לא על כל פרט). ואם כבר פתחתי הודעה אז רציתי להגיב לאלה שאומרים שבבלוג לא צריך להיות כתוב כל פרט קטן כמו מה עשיתי בבוקר ושכאבה לי הזרת. אני חושבת שמי שכותב יומן באינטרנט (החלטתי שאני שונאת את המילה בלוג) עושה את זה קודם בשביל עצמו, והוא כותב את מה שהוא רוצה. מי שזה לא מעניין אותו שימשיך לאתר אחר. אם מישהו אוהב לכתוב על מה שהוא עשה בבוקר הוא לא יגיד לעצמו "לא אני משעמם את האנשים אז אני אכתוב משהו אחר כדי שיהיה להם מעניין". אני לפחות כותבת בשביל עצמי, את מה שאני רוצה בין אם זה מעניין את הקוראים או לא. אני לא עושה את זה בשביל התגובות. אני גם חושבת שזה תלוי באופן הכתיבה, מישהו יכול לספר על היום שלו בצורה משעממת בטירוף בזמן שמישהו אחר מספר על היום שלו בצורה משעשעת שנחמד לקרוא (אפילו אם הפרטים לא ממש מעניינים). קליאו

איה@

New member
קליאו ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo140.gif

זהו? אין בלו לגון כבר? - תעדכני על השינויים, כדי שאתקן בעמוד הקישורים גם. האמת - לא הבנתי לאן נעלמת לנו - ואני שמחה לראות אותך
גם איתך אני לא כל כך מסכימה - ותראי איך את סותרת את עצמך, מצד אחד את אומרת שכל אחד יכתוב ויעשה ביומן שלו מה שהוא רוצה ומצד שני שי רוצה להקפיד על העיצוב של האתר שלו - ואת אומרת לו שזה לא ממש חשוב......
אני מסכימה איתך - שיומן הוא אישי - וכל אחד יעשה/יכתוב/יעצב אותו כמו שהוא רוצה. גם את התלבטת והתייעצת לגבי הצבעים באתר שלך
וחוץ מזה מה שלומך?
איה.

כן שמתי לב לזה

וזה לא בדיוק מה שרציתי להגיד; אבל העייפות סיבכה לי את ההודעה
וכן אין בלו לגון יותר; סתם כי נמאס לי מהכינוי אז החלפתי לאנג´ל דאסט.

כמובן שעדיפה כתיבה משעשעת...

או סתם סגנון כתיבה סוחף. אבל שיהיה ברור. יש אנשים שהכתיבה שלהם מאוד לא מובנת, מסובכת בצורה נוראית, בלי סימני פיסוק והמון l33t. או יותר מדי "..." אחד הדברים הדוחים ביותר שיכולים להיות בבלוג הוא אנשים שמשתמשים בקיצורי רשת - LOL ו ROFL והרבה אחרים. זה לא AIM ולא ICQ, לא נורא קשה לכתוב מילה שלמה במקום קיצור. זה גם הרבה יותר נעים ויז´ואלית לעין. בנחה כמובן, שאתם רוצים שעוד מישהו יקרא את הבלוג שלכם.

איה@

New member
עם חלק מהדברים אני מסכימה../images/Emo26.gif

ובעיקר מתחברת לזה -ציטוט שלך אורן "יומן רשת כמו שכתבתי קודם צריך להיות נטול מסחריות, לבוא מהלב, להיות כמה שיותר אישי" אני מסכימה עם זה מאד. חותם אישי - הוא דבר חשוב, בטח ובטח ביומן אישי/בלוג. שי תתייחס לבלוג/יומן - כאילו הוא החדר הפרטי שלך, "קשט" אותו באותה צורה - תלה בו את התמונות שאתה אוהב - משהו שיגרום לך להנאה בכל פעם שאתה פותח את היומן. זה יכול להיות ציור שציירת, תמונה של דוגמן או סתם רבוע צבע, מה שתבחר. לגבי ההתייעצות אני פחות מסכימה איתך אורן, לא כולם באים מתחום העיצוב כמוך, עם דיעה מגובשת לגבי העדפות צבעים קו עיצובי וכו´ ולכן אני לא רואה כל דבר רע בהתייעצות לגבי העיצוב, בעצם אני לא מכירה מעצב/גרפיקאי - שלא מתייעץ ומראה סקיצות שלו כדי לקבל משוב וחוות דעת - זה יכול להיות במשרד, או בין חוג חברים באיסיקיו או מעל גבי הפורום כאן. לפחות לשלב ההתחלתי - עד שמקבלים בטחון ונסיון - ומגבשים דיעה עצמאית. דווקא תמונת הדוגמן הזה - שידרה לי מסר, העבירה אוירה של האתר עוד בטרם נכתבה בו מילה אחת. אגב שי - התמונה "חופשית"? אין עליה זכויות יוצרים? - עוד נקודה חשובה שתוביל אותך להחלטה הסופית.
איה.

איה@

New member
על איזה פס אתה מדבר?

איזה פס שישתלב לא הבנתי? וכן התכוונתי לרבוע הטקסט. אהבתי את גוון של סרגל הניווט. אתה מתקדם יופי!
איה.

shayl86

New member
התכוונתי לאותו פס ניווט... ורציתי

לומר תודה לכל אלו שפתחים את הנושא ועוזרים...
אני חושב שאורן צודק מאוד מאוד... שאכן בלוג הוא משהו אישי ואולי (אני אומר אוולי) זה רק אני שמשנה לו העיצוב, כי אני בא גם אני מתחום העיצוב...
ואני חושב שקליאו צודקת משום שהצורה שמעבירים את המסרים שלך היא חשובה... יש כאלה אנשים שהכתיבה היצרתית שלהם פשוט משעממת (ואני מקווה שאחד מהאנשים האלה זה לא אני)
בקשר למה שאיה אמרה, גם היא צודקת, אך היא סותרת את מה שאורן אמר, היא מעידה על כך שברגע שראתה את העיצוב היא אמרה על הדוגמן שזה משהו מוסיף, ואורן אמר שזה צריך להיות משהו מתוכי... בינתיים אין לי מושג מה לעשות...
בקשר לדוגמן, אם יש לו זכויות יוצרים למה זה חשוב אם מישהו יפרסם אותו בבלוג שלו, הרי הבלוג זה משהו פרטי ולא מסחרי? שי !

shayl86

New member
מחפשחללית קטנה עם חייזרים בתוכה כמו

בפרסומת של פאנטה...

למעלה