כולנו מתחברים לשרשרת הישראלית!

אבל...

אולי הם לא הוכרו ע"י הממשלה, אבל הם הוכרו ע"י חלקים מהעם. ואתה יודע איך זה בדמוקרטיה... או שלא?! חוץ מזה - אף אחד לא יפנה את אריאל. היא בקצה מסוים של שומרון שאפילו הפלסטינאים לא דורשים בשנים האחרונות. כמובן שגם אי-אפשר לפנות את אריאל...

מכיר מכיר..

מה היא דמוקרטיה.. בשמה אני פועל ובזכותה אני מכבד כל אדם באשר הוא אדם גם אם הדעות שלו שונות משלי. ונותן לאותו אדם את הזכות להביע את עצמו בדיוק כמו שאני מביע את עצמי. על פי ווילטיר :"איני מסכים איתך אך אלחם עד מוות כדי שתשמיע את דעותך". אומנם הוא קצת הקצין אבל הבנתם את הרעיון.. (איכס עליי!- איך אני מדקלם שעורי אזרחות.. בעעעעעע...) בכל מרה, לעינייננו. בקשר לאותם אזרחים פלסטינים (שאנחנו הרי צריכים להודות להם הרי הם כבר וויתרו על אריאל>>> מה היינו עושים בילעדיהם?! << ציניות!) אז אותם אזרחים פלסיטנאים החלו להיזדהות כאזרחים פלסטינאים רק שני עשורים אחורי קום המדינה!!! איפה הם היו עד אז.. וחוץ מזה רק שתדעו שעת שנת שמונים ושמינה הם היו אזרחי ירדן לכל דבר שזעיקבות שינויים פוליטיים בידרן הוחלט על "ניתוק מעבר הירדן המערבי">ובעברית, שלילת האזרחות הירדנית מאותם פלסטינאים. ומאז ועד היום אנחנו תקועים איתם! שלא באשמתינו.. ידעתם את זה? עכשיו אתם יודעים!

../images/Emo98.gif

יקירי, הפליטים שברחו מארץ ישראל למחנות הפליטים בעזה וביהודה ושומרון בתקופת מלחמת העצמאות, וגם אלו שבמילא נשארו בכפרים שלהם בשטחי יהודה ושומרון, מאז ומתמיד הוכרו ע"י האו"ם כפליטים פלסטינים. הם התחילו להתגבש כהנהגה מסודרת בהחלט רק בשנות ה- 60'. עד 1967 חלקם היו פליטים פלסטינים בשטחי ירדן. לא הייתה להם אזרחות ירדנית כלשהי. בשנת 1967 אנחנו כבשנו את השטח הזה, שהיה שייך לירדן. וירדן אפילו לא התאמצה להלחם בכדי להחזיר את השטח - לא מכיוון שהם פחדו מאיתנו - הם פשוט הבינו כבר אז שאין להם מה לעשות עם השטח הזה. הירדנים תפסו שכל. מאיפה הבאת את שנת 88' פה? אנחנו תקועים עם השטח הזה מאז שאנחנו כבשנו אותו בשנת 1967 (במלחמת ששת-הימים). אז בבקשה... לא לסלף...

קיר קמט

New member
הפליטים מעולם לא קיבלו מעמד של אזרח

כי אז הם כבר לא היו נשארים פליטים, ומדינות ערב עדיין לא רוצות אותנו פה - אז הם לא נתנו לאף אחד מעמד של אזרח. למען האמת, הם גם לא השקיעו שקל בפליטים, ונתנו להם לחיות כמו כלבים. זה לא נותן לנו לגיטימציה להתייחס אליהם כאל יצורים פחותים גם מכלבים.

cobainos

New member
תפסיק להמציא עובדות...אתה הורג אותי

קודם אמרת לבנון.עכשיו אתה אומר ירדן. דייי!! וגםם אם העם הזה התהווה רק בשנות ה60,אז מה?אז העם האמריקאי התהווה בשנות ה80 של המאה ה17.

SupeRonit

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד ליוגב ../images/Emo45.gif

הוא הצליח לעורר את הפורום הזה. (חוץ מזה שאני לא מסכימה עם מה שהוא אמר-תודו שהכותרת הצליחה לבלבל ו/או להבהיל אתכם לרגע קט
)

SupeRonit

New member
נשכח אייקון חשוב על שנונתי העמוקה

והראויה להערצה והערכה:
(אחרי:"הוא הצליח לעורר את הפורום הזה"
) ולכל הביצ'ים וה
ים בפורום הזה-שיתקו

וסיפור קטן..

על כל הערבים שחיים ב"צפיפות משוועת " בשטחים. שבת שעברה הייתי בבית אל ובסיור שערכו לנו שם המדריך אמר.. "סתכלו מסביב על כל הכפרים הערביים, אתם רואים אותם?" כולם יישר היסתכלו ואמרו "כן כן". ואז בהיתבוננות שניה הם בעצם לא ראו.. כלום! הרים! לא כפרים ולא נעליים.. שאלנו אותו לפשר התרגיל.. והוא אמר בדיוק מה שהעיתונות והתקשרות מספרת. מנפחת ומסלפת.. אין שם כלום! חול וחולרע מכירים? חוץ כמובן מיישוטבים יהודים פורחים. חבר'ה תתחילו קצת להיכנס לפורפורציות ותדעו על מה אתם מדבהרים ואל תזרקו סיסמאות באוויר בלי לדעת מה אתם מדברים. אני מדבר מדברים שאני וראה ת'כלס בהשטח... מה שאתם יודעים לעשות(ואנילא מתכוון לפגוע כאן חלילה..) זה לשבת מול המחשב ולהיות בטוחים שאתם הכי צודקים בעולם!

קיר קמט

New member
אה, נכון, כי התקשורת מסלפת,

אבל המתנחבלים (טעות? לא. ככה.) לא מסלפים שום דבר.

אתה לא רוצה להאמין..

כי נח לך ככה.. אבל מתי לאחונה (אם בכלל ) ביקרת במקומות האילו? מה אתה יודע? יצאת פעם בחיים שלך מראשון בכלל?!

space1

New member
ראשון ועזה דווקא די דומות...

לשתיהן יש חוף ים מזוהם, ושתיהן סובלות מפיצוץ אוכלוסין...

cobainos

New member
סיפור גדול!

אולי כי בקושי נותנים להם לצאת מהערים המסכנות שלהם?ראית פעם איזה מסכת עינויים עובר פועל פאלשתינאי בשביל לצאת מהעיר שלו?לא יתנו להם לבנות שום עיר,זה כבר תרגיל של החבר'ה שלך...חוץ מזה שאני לא רואה כ"כ הרבה יהודים רצים להתיישב בנגב ובמדבר יהודה...כנראה שהתנאים לא ממש מתאימים להתיישבות. מה ש אתם יודעים לעשות זה לסלף עובדות,לשקר ולהטיח בנו האשמות. מה שאתם לא יודעים לעשות,זה לחשוב ולהסתכל מנקודת מבטו של הצד השני.

את יודעת, צודקת!

נמאס עם ההיתנצחויות האילו... שיהיה לכולנו שבת שלום וזהו!
מי שרוצה לבוא שיבוא מי שלא מתאים לא שלא יבוא..

cobainos

New member
עד שיש כאן שירשור ארוך וחי?!?

את לא חייבת להגיב אם את שונאת...

ואם כבר רציחתם להמשיך...

אז הנה כמה תמונות מקייטנת השהידים שלהם.. כמו שאצלנו שולחים לקייטנות ומלמדים משחקים ודברים יפים.. אז גם אותםשולחים לקייטנות .. אבל אותםת מלמדים דברים קצת יותר מסוכנים... צפו נא.

cobainos

New member
שני דברים יש לי להגיד על זה

1.בגלל כל התחלואים שם אנחנו צריכים להפרד מהם ושיתעסקו עם עצמם 2.נכון שזה מגעיל ומבעית וזה טירוף...אבל מאיפה אתה חושב שבאה כל השנאה הזאת? גם אצלינו הפלמ"ח ואצ"ל וכו' היו מארגנים גדודי נוער(גדנ"ע) ומלמדים אותם לחימה בשטח וכל מיני דברים כאלה נגד הבריטים(והמצב של הישוב היהודי תחת הכיבוש הבריטי היה הרבה הרבה פחות גרוע מהמצב של הפאלשתינאים) נכון שאנחנו לא האשמים היחידים במצב הזה,עראפת וההנהגה המושחטת שם יותר אשמה,אבל עדיין...חייבים להפרד מהם..מקומינו לא שם.

למעלה