כוסמעק עוד התפקדות

hkatsman

New member
כוסמעק עוד התפקדות

שם: גיל: מגורים: מה נשמע? מתי תהיה ההופעה הבאה? תמונה!!!!!!

טוב שפתחת, באתי לפתוח

שם: אני גיל: 18 וחצי מגורים: צפון? מה נשמע? הכל בנזונה, מה איתך? מתי תהיה ההופעה הבאה? נקווה שבקרוב

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם:צליל גיל:16 וחודשיים מגורים: באר שבע
מה נשמע? הכל טוב מה איתך? מתי תהיה ההופעה הבאה? בתור מה אתה שואל אותי? אהאהאה? אתה זה שארגנת עצומה
תמונה!!!!!! !!!!!!!!!

breezerlemon

New member
פורום יבש מילא..אבל הלהקה שתתעורר!

שם:דנה גיל:16 ושבועיים P: מגורים: תל אביב מה נשמע? פאנן מתי תהיה ההופעה הבאה? נקווה שבקרוב כי ממש בא לי תמונה!!!!!!

חביתה

שם:רוי גיל:9+9 מגורים:ליד עוזי כהן מה נשמע? קונצרט מתי תיהיה ההופעה הבאה ?שישי עוד שבועיים בכפר סבא תמונה: @

הקשב

שם: עידן גיל: 18 מגורים: שפיר מה נשמע? חודש וחצי לגיוס... מתי תהיה ההופעה הבאה? אני בטח אהיה חייל...

היי דנה נחמד לראות אותך כאן ../images/Emo13.gif

ונחמד לדעת שאת חובבת אינפקציה(זה אומר שבטח נראה אותך ביום מן הימים גם בהופעה שלהם) אני מקווה שתגיעי גם לפורום היהודים בתפוז

breezerlemon

New member
חח היי ../images/Emo98.gif

ברגע שתהיה הופעה אני מקווה! [רק שתהיה כבר ^^] חח אני פה רק בגלל שזה הפורום הכי פעיל ברשת של אינפקציה
לבן לי פה מידי XD חסר רקע אדום.. כתוביות בלבן... X: נאמנה לרשמי! :)

הנה תמונה של ראיה :) חחחחח

אל תדאגו השירשור הזה מלפני חצי שנה אף אחד לא ישים לב שהוספקתי אותה בלי קשר לחיים...

AvtipuS

New member
אני כבר מדמיין את טרטר בכל מקום

חייבים הופעה. שם: רז. גיל: עוד שבועיים 17. מגורים: ק.מוצקין. מה נשמע? וואלה בסדר. מתי תהיה ההופעה הבאה? רעננה ביום עצמאות. [נראה לי הם חתמו על חוזה שהם מופיעים שם כל שנה ביום עצמאות לא משנה אם הם קיימים או לא]

אני אני אני

שם:גבריאל גיל:18 מגורים:אריאל מה נשמע?הכל טוב מה איתך? מתי תהיה ההופעה הבאה?בשנה הבאה נישב על המירפסת (בבארבי) ונקשיב למילים מפגרות...

gogetterrr

New member
התפקדות

שם: עופר גיל: 18 מגורים:ראשון לציון מה נשמע? ממ.. לא יודע =/ מתי תהיה ההופעה הבאה? אז זהו בקשר לשאלה האחרונה זה מנוסח לא טוב.. מתי תהיה ההופעה הבאה?!?!?!?!?!!?!? אין לי מושג אבל תהיה כבר.......

שיאואואווו בא לי!../images/Emo194.gif

שם: קרן גיל: 18 וחצי מגורים: ת"א מה נשמע? האמת מזה זיןן כוס אעמק! מתי תהיה ההופעה הבאה? לא ידוע! דרך אגב הופעות.. ראיתם שיש פרסומת לשוופס? חחחחחחחחחחחח ישר נזכרתי בהופעות של אינפקציה

l i o r a n g e

New member
מתפקדת!

שם:ליאור גיל:13.9 (כן, נו מה?) מגורים:מצפה רמון (כמעט פ"ת!) מה נשמע?בסדר.. מתי תהיה ההופעה הבאה?ביום בו אני אאמין באלוהים. תמונה!!!!!! טוב!!!!!!!!

Skicker

New member
עדין קיים הפורום?

שם:בן גיל:18 מגורים:בית שמש מה נשמע?סבבה ארטישוק מתי תהיה ההופעה הבאה?אממ לפני שעה

צכילה

New member
../images/Emo60.gif אין לי כוח!

מיכל. סעמק. לבריא ות. בגמילה/ שיט. תמונה: יחיי הספטום ז"ל שלי. שימו לב שזה נראה כמו שטן ^^ (*משהו דפוק בשליחלת קבצים!*)

אני חולה טוסיק ומחר יש לי בגרות

איזה זין. בכל מקרה שם: טל ההומו גיל: 17 בקרוב מגורים: עיר הקודש מה נשמע? בסדר חוץ מזה שאני חולה ויש לי בגרות נו. מתי תהיה ההופעה הבאה? אנערף.אבל שתהיה כבר. תמונה!!!!!! זה רק מה שיש לי על המחשב הנוכחי. תתמודדו עם פורנו(יא ראיי*

למעלה