פשוט שערוריה פרובקטיביות בפורום אינפקציה... לאן התדרדרנו... יחי הפחיזות
1 15צהוב שחור בנשמה New member 5/6/07 #20 פשוט שערוריה פרובקטיביות בפורום אינפקציה... לאן התדרדרנו... יחי הפחיזות
O omeriz New member 7/6/07 #22 זאת הפעם הראשונה שהזדיינתי עם נחש מי שיודע מאיפה זה 10 שקל. שם: עומר גיל:18 מגורים:קצת צפונית לאשקלון מה נשמע? נשמע אינפקציה! מתי תהיה ההופעה הבאה? אחרי שהם יוציו את הדיסק הבא...משמע...לא יקרה תמונה!!!!!! אין וגם לא תהיה כי זאת ההתפקדות האחרונה שלי....פשוט נמאס
זאת הפעם הראשונה שהזדיינתי עם נחש מי שיודע מאיפה זה 10 שקל. שם: עומר גיל:18 מגורים:קצת צפונית לאשקלון מה נשמע? נשמע אינפקציה! מתי תהיה ההופעה הבאה? אחרי שהם יוציו את הדיסק הבא...משמע...לא יקרה תמונה!!!!!! אין וגם לא תהיה כי זאת ההתפקדות האחרונה שלי....פשוט נמאס
R RRedbulbul New member 7/6/07 #23 אני חושב שזאת פעם ראשונה שאני מתפקד כאן.. שם: לב ארי.. (זה השם הפרטי שלי..) גיל: 16.7 מגורים: ת"א מה נשמע?: עלא כיפאק!! מתי תהיה ההופעה הבאה?: הא? בקרוב?
אני חושב שזאת פעם ראשונה שאני מתפקד כאן.. שם: לב ארי.. (זה השם הפרטי שלי..) גיל: 16.7 מגורים: ת"א מה נשמע?: עלא כיפאק!! מתי תהיה ההופעה הבאה?: הא? בקרוב?
R RRedbulbul New member 8/6/07 #25 תודה? חח כן.. זה כרטיס כניסה טוב למקומות.. אך באמת לצערי.. אני ילדון קטן ותמים
י יחי הגזר המסטול New member 11/6/07 #26 תמים,יא ראייט ../images/Emo13.gif אנשים עם פרצוף כמוך הם אנשים לא תמימים (יצאתי זקנה,ניחא)