אוו צודקת. תודה מתקנת....
G GUILTY New member 7/1/06 #25 כן גם אני מרגישה ככה../images/Emo10.gif דקת דומיה לזכר הימים שהיו..............אוקיי זהו עברה הדקה.....
כן גם אני מרגישה ככה../images/Emo10.gif דקת דומיה לזכר הימים שהיו..............אוקיי זהו עברה הדקה.....
ק קרניjack New member 8/1/06 #44 ../images/Emo6.gif עכשיו עם המחשב החדש הצלחתי לראות את השאלות שברט וג'ר עונים, מה שצרבת לי, והם מוזרים שם
../images/Emo6.gif עכשיו עם המחשב החדש הצלחתי לראות את השאלות שברט וג'ר עונים, מה שצרבת לי, והם מוזרים שם
B Black Dark Fairy New member 7/1/06 #20 מסכנון!!!אבל אמורים להדבק למסטיק! לא ליפול! חח המייקי הזה הוא משו מיוחד
G GUILTY New member 7/1/06 #26 למה עצוב? מה בגלל שהוא מנסה להראות כמוהו? יש הרבה כאלו. עכשיו בפורום הרישמי כולם רוצים לקנות משקפיים כאלו. ראיתי דומות לאלו באופטיקנה מאוד יפות.
למה עצוב? מה בגלל שהוא מנסה להראות כמוהו? יש הרבה כאלו. עכשיו בפורום הרישמי כולם רוצים לקנות משקפיים כאלו. ראיתי דומות לאלו באופטיקנה מאוד יפות.
F female drummer New member 7/1/06 #30 זה קצת עצוב כשאנשים מנסים להיות משהו שהם לא... לא? אנשים, קצת מקוריות! אגב, אורנה, רציתי לראות אותך במפגש....
זה קצת עצוב כשאנשים מנסים להיות משהו שהם לא... לא? אנשים, קצת מקוריות! אגב, אורנה, רציתי לראות אותך במפגש....
S shiran123456 New member 7/1/06 #39 ../images/Emo136.gifחחחחחח טוב האמת בהתחלה גם אני חשבתי שהדביקו 2 תמונות אחת לשניה..
ב בטי בופ האחת New member 7/1/06 #32 אבל לא ניראה לי זה רציני.... לא ניראה לי שהוא באמת הולך ככה כל יום.... זה כזה.. בצחוק... להופעות בטח...
אבל לא ניראה לי זה רציני.... לא ניראה לי שהוא באמת הולך ככה כל יום.... זה כזה.. בצחוק... להופעות בטח...
G GUILTY New member 7/1/06 #35 מה מפחיד? אני חושבת שזה אמ.. מאוד מגניב כי זה מראה לאן הם הגיעו מאיפה שהם היו בהתחלה....