כיאה לישראלים

djyaniv

New member
תודה לשי ולקיץ כתום....

על הכפתורים, שלחתי הודעה לכל הרשומים באינדקס כולם מתבקשים לשים את אחד משני הכפתורים בבלוג שלהם תודה

xero1

New member
אהמממ...

אפשר פשוט לשים קישור של טקסט? פשוט הבאנר הזה, לא שהוא מכוער או משהו, פשוט הורס את הצורה הנקייה של האתר שלי

EmptyS

New member
קבל תיקון

שי הוא קיץ כתום.. אני ושי (קיץ כתום) שלחנו כפתורים.. אבל לא נורא.

Jenkins

New member
אם היה באנגלית

הייתי שמה. עם כל הכבוד, אני לא יכולה לשים לינק עברי באתר שלי, אז בינתיים יש קישור טקסט. מה אני אעשה שאני רוצה שהקוראים שלי יבינו את מה שכתוב. אני מצטערת, אבל אחוז ניכר מן הקוראים שלי הם לא מהארץ.

djyaniv

New member
תודה שי ובקשה....

רבותי כותבי הבלוגים, מטרת האינדקס היא להגדיל את מספר המבקרים שלכם ובכלל את נושא הבלוגים בארץ, בגלל זה זה חייב להיות כביש דו סטרי, ולכן אני מצפה מכל מי שנרשם לאינדקס לשים כפתור באתר שלו, ולא באיזה דף נידח של לינקים אלא בדף שאליו מקושר האינדקס, פחות חשוב איזה כפתור זה ובאיזה שפה, העיקר שיהיה קישור, אני בטוח שבעוד שבוע שבועיים, כולכם תוכלו לראות את ההשפעה שלו בסטטיסטיקת ה-reffer שלכם. כבר כמה אנשים שלחו לי דואר ואמרו שהכפתור לא מתאים לעיצוב שלהם, מצידי תעשו כפתור חדש שחס וחלילה לא ישנה את העיצוב, אבל אני חושב שזו דרך האינטרנט, להחזיר, אני תמיד שם כפתור של כל מי שהשתמשתי בסקריפט או באתר שלו..... ולכן בעוד כמה ימים אני שוב אעבור על כל הרשימה ואאלץ להוציא את מי שלא כפתור (מעוצב או לא), וזה לא בקטע של איום, פשוט בקטע של כיבוד העבודה אם מישהו חושב שאני טועה, אשמח לשמוע יניב

djyaniv

New member
ודרך אגב

לבעלי האתרים באנגלית, יש בתחילת השרשור את הכפתור שעשתה קופידונית שכמובן ייתקבל בברכה

djyaniv

New member
קופידונית....

אני אהבתי את הכפתור מההתחלה רק שהוא היה גדול מדי, אני מאוד ישמח אם אנשים יסכימו לשים כזה כפתור גדול באתר שלהם, את רואה שעל קטנים מזה אנשים מתווכחים.....

or001

New member
כן,גמאניציפיתי לה!שוםחוויות מפולין../images/Emo35.gif

למעלה