כיאה לפורום 'אבאים' - 5 רגעי ספורט שתקחו עמכם

MrCheff

New member
כיאה לפורום 'אבאים' - 5 רגעי ספורט שתקחו עמכם

יכול להיות בכל תחום ספורט משחמט עד בדמינגטון, מכדורגל וכדורסל ועד האולמיפאדה.. מה שנפשכם חפצה וליבכם זוכר ומתרגש כל פעם מחדש שנזכר

MrCheff

New member
ואני מתחיל ../images/Emo6.gif

בחרתי חמישה רגעים, שמבחינתי, כולם יכולים להיות מספר 1. אני רק בן 30, כך שההישגים ההיסטורים של נבחרת ישראל בכדורגל, ההעפלה למונדיאל 70 במקסיקו, והשער של מוט'לה שפיגלר באותו מונדיאל, לא נחוו על-ידי באופן אישי. כמו-כן, גם הזכיות הראשונות של מכבי ת"א בכדורסל, לא צרובות אצלי בזיכרון, משום שלא חוויתי אותם באופן אישי, אלא רק הרבה יותר מאוחר.
13 באוקטובר 1993 - נבחרת ישראל שיחקה מול נבחרת צרפת באצטדיון הפארק דה פראנס. השער האדיר של ראובן עטר בדקה ה-92 היה שער שאני אזכור כל חיי... שער מ-ד-ה-י-ם.
רוני רוזנטל שער מיוחד מאוד במשחק לא חשוב, מול יריבה נחותה (אזרבזיאן). השער של רוני היה שער שלא זוכים לראות הרבה כאלה. רוני מקבל את הכדור סמוך לרחבת ה-16 של נבחרת ישראל, ודוהר איתו לאורך כל המגרש, חולף ע"פ כל השחקנים של היריבה, כולל השוער ופשוט מחליק את הכדור פנימה לשער. |
נדב הנפלד+דורון ג'מצי הייתי בסופשבוע ארוך יחד עם הכיתה שלי בתיכון, במסגרת ההכנה לצבא. ישבנו כולנו מול טלויזיה קטנה וצפינו במשחק. המשחק היה מול ציבונה זאגרב. שניות לסיום, התוצאה שיוויון, כדור אצל ציבונה. הם הולכים לסל ומחטיאים, הנפלד עם ריבאונד מדהים, מתרומם מעל כולם, מחליק את הכדור לג'מצי שמרחבת השלוש של מכבי שולח כדור, רק רשת, ומכבי מנצחים!
דריק שארפ + גור שלף משחק שיזכר לעד. עונת 2003/4 היתה עונה משוגעת. הפיינל-פור היה אמור להיערך בת"א ודווקא במשחק האחרון מכבי מפשלת מול זלגיריס. ואז א-לוהים יודע מאיפה, מכבי מצמצמת את ההפרש מ-6 ל-3. כדור של זלגיריס, 2.2 שניות לסיום, הם מוציאים את הכדור ומיד נעשית עבירה. הולכים לעונשין והצלף שלהם מהעונשין, שלא החטיא עונשין כבר שנתיים, מחטיא שתיים רצופות! כדור אצל מכבי... גור שלף מוציא כדור ארוך לדריק.. והבן-אדם כאילו כלום, דופק שלשת שיווין.. מכבי בהמשך מנצחת את המשחק ומפרקת בגמר את סקיפר בולוניה ב-44 הפרש, בדרך לגביע נוסף בארון.
אוליפיאדת ברלונה 1992 המדליה הראשונה של ישראל באולימפיאדה. יעל ארד מפסידה בנקודות את הקרב מול הצרפתייה, אבל מביאה הבייתה, מדלית כסף ראשונה, והרבה כבוד!

Master Stav

New member
כול הרגעים שלי הם של הילדים שלי

2002 מקום שלישי בתחרות ג'ודו אזורית - הגדולה 2004 מקום ראשון במירוץ תינוקות אבא + ילדה בגן 2007 מקום ראשון במשיכת חבל אבא + ילד בגן חובה 2008 מקום ראשון בשחייה אבא וילד על הגב - חוג שחייה ביישוב 2009 השתתפות עם הכיתה של הילדה בכיתה ב ביום ספורט ובצעדה .....

MrCheff

New member
בהחלט רגעים חשובים!

אפילו יותר חשובים מהרגעים שציינתי!

rubber duck

New member
הרגעים שלי

1 : 1.4.94 - התאונה של איירטון סנה ( אין מה להוסיף ) 2 : המבט של לאנס ארמסטרונג בטיפוס לאלפ דואז בטור דה פראנס 2001 אחרי יום מפרך של כ 190 ק"מ לערך בטיפוס לפני סיום הקטע , ארמסטרונג מביט לאחור ופותח מבער 3 : קרב העקיפות בין וולנטינו רוסי לקייסי סטונר במרוץ motogp - laguna seca 2008 תנו לסרטון לדבר המשך בהודעה הבאה
שרון

rubber duck

New member
המשך

4 : ההקפה הראשונה במרוץ פורמולה 1 0 גראנד פרי אירופה 1993 במסלול דונינגטון פארק באנגליה איירטון סנה עוקף 4 מכוניות תוך פחות מהקפה בתנאי ראות ואחיזה נוראיים 5 : ההתרסקות של נבחרת הבובסלד של ג'מייקה , באולימפיאדת החורף קלאגארי 1988 ויש גם סרט על הסיפור של נבחרת זו שנקרא cool runnings אלו הרגעים שלי
שרון

hirshfe

New member
נמשיך

אני אבחר רגעים, שלא באמת שייכים למוזיאון של הכדורסל 1) כן, אני יודע שרובכם לא רואים בזה ספורט (גם אני לא - אבל יש קרבה רחוקה) , אבל אני מאוד אוהב את זה וכבר התוודתי על כך - האבקות. כן הדבר הזה שפעם נקרא WWF והיום WWE. לפני כחמש שנים, רסלמניה 20, כריס בנואה, מי שהיה המתאבק האהוב עליי ביותר זוכה בתואר החשוב ביותר בפעם הראשונה בחייו, וחברו הטוב ביותר, אדי גוררו שהיה אלוף בתואר מקביל, יוצא ומחבק אותו. שנה וחצי לאחר מכן גוררו נפטר בגלל בעיות סמים, ולפני כשנה ושמונה, כריס בנואה, הופך לאחד מהאנשי המתואבים ביוטתר בחיי, כאשר הוא רוצח את אשתו ובנו ומתאבד. אני חושב שדווקא בגלל שכל כך אהבתי אותו - אני שונא אותו כל כך היום. אבל את הרגשה שהרגשתי שהוא זכה בתואר, לעולם לא ייקחו ממני. 2) גביע אירופה, לא ממש זוכר באיזה שנה - אני תלמיד בתיכון, והולך לכמה משחקים של מכבי בכדורסל. אני הולך למשחק של מכבי נגד אנטיב (כזכור לי) לי ג'ונסון כוכב העבר, ששיחק במכבי רק לפני שנה חוזר ליד אלהו במשחק גביע אירופה - העידוד המסיבי שהוא קיבל מהקהל של מכבי - זכור לי כאחד מהרגעים המדהימים של חיי. 3) ביליארד - אני משחק עם כמה חברים. ואז שתורי לשחק, אני מצליח להקפיץ את הכדורהלבן ממהשולחן, עד לשלוחן הקרוב, לפגוע שם בכדור ולהכניס אותו לכיס. הבחור בשולחן ממול, מדויע לי שאני אחד מהשניים השחקן הכי גדול שהוא ראה בימי חיין (למקרה שעשתי את זה בכוונה) או השחקן הגרוע ביותר וכן אני שייל לאופציה השנייה. 4) הייתי בטיול עם הוריי בהולנד בתור ילד קטן. להורי יש חברים שגרים בהולנד. הוא בעל מינוי לאייקס ולוקח אתי למשחק של אייקס נגד פיינורד שנגמר בשיווין 4. משחק מדהים. 5)* אם התחלתי בספק ספורט - נסיים בבטוח לא ספורט. אבל עדיין רגע מרגש. לפני שבע שנים, אני בטיול בארה"ב - מתגעגע נאושות לידידה שלי שאני רודף אחריה ולימים תתהיה אישתי. אני נכנס לפאב עם שני אוסטרליים שהכרתי בטיול. ויש שם משיהו שנראה לי שיכור על הבמה, משחק עם הגיטרה. פתאום אני קולט שזה גורג' האריסון - הופעה מאולתרת מדהימה.

MrCheff

New member
בקשר ל-WWE

בזמנו, שהייתי הולך לחדר כושר, הייתי תופס מכשיר, שממוקם מול הטלוזייה שמשדרת את ה-WWE ככה הייתי שורף שעה על המכשיר ריצה.. ובכיף
זה היה כ"כ מטופש וכ"כ מצחיק.. שהייתי נהנה מאוד לצפות בזה. החביב עליי היה CENA.. ודי שנאתי את הקנדי, EDGE.. ואת הקטנציק עם השיער.. קראו לו חואניטו או קרלוס או משהו כזה... ולמרות שצפיתי בתוכניות האלו, פעמיים-שלוש פעמים בשבוע, במשך 4 שנים, עדיין לא הבנתי, את הצורה של הליגה ההאליפויות שלהם...

hirshfe

New member
אני אשמח להסביר

זה כיף להסביר לחברה בגילי וכייף לראות איתם (ויש לא מעט) וחלקם הורים, שאני יודע שקוראים פה ולא כותבים (וכן, אפרת אני מתכוון אליכם) ולהוא קוראים קרליטו

hirshfe

New member
אני מחכה לתשלום ../images/Emo8.gif

מאיפה להתחיל? מהתחלה התחלה? מהקמה של ה-WWWF שלימים הפכה ל-WWF וא WWE? הליגטות של היום, נובועת מפיצול שוינס מקמהן (הבעלים) עשה בשביל סופו של דבר להרוויח יותר כסף - לכל בראנד (יש שנים וחצי בראנד כאלה) יש הופעה כמעט כל יום. הם בגדול אמורים להיות יושיות נפרדות בתכלס ממש ממש לא.

MrCheff

New member
ולכל אחת

יש איזה 8 סוגי אליפויות? למשל ראמבל דאמבל, רווו, וכו'..

hirshfe

New member
נרחיב

היום יש שלושה בראנדים ראו, סמאקדאון ו-ECW. ראו וסמאק הם הבראנדים המרכזים לכל אחת מהם יש את אליפות המרכזית שלו העולם לראו ה-WWE לסמאק, שמדי כמה שנים מתחלפות בנייהן וזהירות ספויילר - זה נראה שזה קורה גם עכשיו. חגורה מישנית (בן יבשתית לראו - ארה"C לסמאק) זוגות ונשים שאצל סמאקדאון נקראת דיוות. מסכים יותר מידי חגורות, שגורמות לחגורה הבן בישתית שפעם היתה חשובה ומרכזית, לראות לא יותר מקישוט ולפעמים גם קישוט מטריד. ל-ECW שהוא הבראענד השלישי שהוקם מחדש לפני שנתיים יש רק חגורה מרכיזת. ECW לפני מעל לעשור היתה ליגה בבעלות של אנשים אחרים, שפוט הייתה מגניבה והאוהדים השרופים מייחסים לה חשיבות על - לדעתי לעפמיחם מוגזמת. המבנט הנוסטלגי משכיח מהם את כל הזבל שהיה. וינס - כאיש עסקים מעולם - רכש בזמנו את הזכויות על השם שהיום מכניס לו לא מעט כסף רק בגלל השם. ציינת את הראמבל - זה אירוע, שמשתוף שלמעשה קרב משותף שמשתתפים בו שלושים מתאבקים, ובדרך כלל הקרב האהוב עליי ביותר בשנה. המנצח בו, זוכה בקרב אליפות על תואר שהוא בוחר ברסלמניה, שזה הארוע הגדול ביותר בשנה של ה-WWE (ארוע הכוונה ל-PPV, שלם וצפה). על פי רוב זה גם ה-PPV הנמכר ביותר בארה"ב כל שנה - יותר מקרבות איגרוף או אירועים אחרים.

hirshfe

New member
אפרת סבון

זה התחתן איתה, אבל הם מגלים שהם בעצם אחים. אבל אחרי כמה שנים מסתבר, שהם לא אחים אלא הוא אבא שלה והיא אמה של הודודה שלו

hag70

New member
אם התבלבלת זה אומר שהבנת משהו../images/Emo3.gif

אני אפילו לא הצלחתי להתבלבל

בבלייזר של החודש יש כתבה מצויינת על הנושא

קצת הסטוריה, קצת מי נגד מי (מבחינה עסקית, מבחינת העלילה זה משתנה לעתים תכופות מדי) וקצת מקרי מוות מעניינים. אם יש לכם גישה למגזין, בהחלט שווה לקרוא. (חוזרת לפורומים הרגילים שלי...)

טוב, כיאה לאמא אני עונה

1. אולימפיידת סידני 2001 - היינו שם. עם כל ההתרגשות והחוויות של ההכנות לפני,תוך כדי ואחרי - לגור שם באותה תקופה זה רווח נהדר שלנו. 2. הפעם הראשונה שראיתי מרוץ פורמולה 1 - במלבורן אוסטרליה באותה שנה. 3. תחרות ספורט של הבת שלי - בפעם הראשונה שהיא מתחרה - וזכתה במקום השלישי .

למעלה