כיאה לפורום 'אבאים' - 5 רגעי ספורט שתקחו עמכם

hag70

New member
בואו נתחיל מגילוי נאות

אני וספורט לא הולכים ביחד
. עכשיו כשכיסינו את הנושא הזה ננסה להזכר (לא בהכרח לפי הסדר):
הילדה שלי בת 4 בערך ואחרי ניתוח עיניים קצר ומאד משמעותי. פעם ראשונה שהיא מתנדבת להשתתף באיזו תחרות ריצה היתולית (עד א היא - כנראה - ראתה הכל כפול)
הילדה מקבלת חגורה לבנה-צהובה בקרטה בלי למצמץ.
אלומפיאדת מונטריאול 1976. נדיה קומנצ'י מקבלת 10 מושלם פעם אחרי פעם. אז עוד ישבנו כל המשפחה וראינו את השידורים בשחור-לבן.
השעור הראשון שלי ביוגה. פתח בפני עולם חדש.
נגמרו לי הרעיונות

גיל110

New member
אפשר גם?

1. מקום ראשון בתחרות מקומית בשחיה, ואני מחכה למדליית הזהב עד היום (בערך כבר 10 שנים..). 2. יוסיין בולט עושה היסטוריה באולימפיאדת סין 2008. 3. פלה לוקח את נבחרת ארה"ב לזכיה במונדיאל, משהו שלא ציפו שיקרה. 4. מייקל ג'ורדן מגיח לאוויר הפרסום כשעולה ל-NBA. 5. הדריים טיים 1 לוקחים את גביע הכדורסל באולימפיאדה 1992. הקבוצה הטובה ביותר שראיתי אי פעם.

postdoc

New member
החמישה שלי

1) מנצ'סטר יונייטד חוזרת מהקבר בדקה התשעים, גמר ליגת האלופות אחרי שפיגרה כמעט כל המשחק. (בתור חצי סעיף אפשר גם להוסיף את ניצחון החוץ על יובנטוס עם הגב לקיר בדרך לגמר הזה). 2) פאולו רוסי חוזר מעונש השעיה ארוך, מבקיע שלישיה נגד אחת הנבחרות הכי טובות שברזיל העמידה אי פעם. משחק משובח באחד המונדיאלים הטובים אי פעם עם ברזיל של זיקו וסוקרטס, צרפת של פלטיני והסקוודרה אזורה שאיכזבה בשלב הבתים ואח"כ לא ספרה אף אחד בדרך לגביע. נקודת האור היחידה בקיץ הארור של 1982. 3) 1986 אלוהים בתפקיד השוליה של מראדונה. השחקן הגדול מכולם לוקח נבחרת בינונית מינוס לגביע עולמי ובדרך מגייס את יד אלוהים. 4) הפועל ירושלים חוזרת ממינוס 16 ולוקחת את גביע המדינה ממכבי. 5) הרגע הגדול מכולם. גמר גביע המדינה בכדורסל, יד אליהו צבוע אדום למרות הקצאות כרטיסים מוזרות, הפועל בפיגור נקודה, פיני גרשון בפסק זמן אחרון מכין תרגיל מורכב ויפיפה, עדי גורדון מחליט אחרת לוקח את הכדור, מקפיץ, אוכל את השעון ובנון שלאנטיות מוחלטת משחיל ג'מפ בבטחון מוחלט מעל טום צ'יימברס שעומד ומסתכל. "אמא הבאתי גביע" אמר פיני גרשון לפני שמכבי חיסלה אצלו את ההבנה שצריך תחרות על מנת לשמר את הכדורסל בארץ.

למעלה