כימיה נשיקתית..

כימיה נשיקתית..

אז הייתי אתמול בדייט (מאתר הכרויות). היתה כימיה, השיחה זרמה ובסה"כ אפשר לומר שהיה סבבה לגמרי יחסית לדייט ראשון מאתר הכרויות.
הבעיה היא...שפשוט לא נהניתי להתנשק איתו. משהו באופן של הנשיקה וגם בטעם של הפה שלו..ממש הרגשתי צורך לנגב את הפה אחרי.
הוא מבחינתו די נלהב וכבר הבוקר יצר קשר במטרה להיפגש שוב הערב.
אני מתלבטת...הייתם נותנים צ'אנס נוסף..?

dori78

New member
אני בעד עוד צ'אנס

טעם לוואי לא נעים יכול להיות כתוצאה ממשהו שהוא אכל, או לחליפין אם הוא לא אכל הרבה זמן לפני הדייט.
אופן הנשיקה - את יכולה בהחלט להגיד, למרות שזה דייט ראשון או שני, שיהיה יותר עדין/רטוב/ברוטאלי/יבש (מה שחסר לך).

זה קרה לי ולא התייחסתי לזה בתור משהו נוראי - פשוט אמרתי מה אני מרגישה.
אם הבחור בראש טוב - הוא ייקח את זה כביקורת בונה, לא כפגיעה.

שאלה

אפילו שהדייט זרם והיה סבבי למה היית צריכה להתעלס איתו אחרי הדייט?נשיקה על הלחי לא הייתה מספיקה סתם מסקרן אותי לדעת

אולי כנראה שהוא עוד לא מבין שיש מי פה או צחצוח שיניים לפני התעלסות ואז היית רומזת ככה בכיף על זה

אני התעלסתי זה היה בסטוץ עם מישהי מקסימה ששתה ויסקי גי בי והרגשתי את התחושה שבא לי להקיא ואז שלחתי אותה להתקלח וזהו

לא צאנס תקבעי לעוד יומיים תני לו להתבשל קצת ייתכן והתעלסות מזרזת לו זרמים בגוף ושיהיה בהצלחה

ותרמזי בקטנה שטעם של שיריות אוכל ואלכוהול לא בא לך בטוב ובהצלחה

ביזי היקרה התגעגעתי נשומה:)

תשמעי להתעלס או לשכב עם אדם שלא מכירים שאולי הוא עלול להיות נשוי ועירבב אותנו או טיפוס הזוי על כדורים!
לא נראה לי למרות שזורמים בכיף שזה הדבר הנכון,נשיקה על הלחי בגילנו אחלה,התעלסות בדייט הראשון מזכיר את הדייטים של אלק דייט וראבק אני רוצה סטוץ יפה איתך ואני מייפה את הכל במסווה של דייט ואז נוסעים לחוף הים ובשקט ובחושך באוטו מתגופפים ומתרגשים:)

דוגמא קלאסית שלא מכירים ונרתעה מריח בפה שאם היו מכירים קצת יותר היה אפשר לרמוז על זה ולראות אם הבחור שומר על פה נקי וקסום

חח

מזכיר לי כמה כיף להתעלס אחרי דייט שהוא אחלה נורא אהבתי גם אם לא צלח הקשר
היום אני אתן נשיקה בלחי מתוך כבוד!
גם כשאני מוזמן לקפה ועוד אני לא ממהר להתנשק אפילו אם כיף לי, חשוב לי החיבור עם הבחורה

רמזתי יפה

ששנינו צריכים כי הזענו קצת באוטו מחרמנות יתרה ולא התעלסות ,ולכן מקלחת קסומה ריחות נעימים והמשך פינוקי קסום :)

את יודעת

יש ריחות גוף דרך הזעה ויש מאכלים מסויימים שלא כדאי למי שמתכנן פעילות מינית או ספורטיבית לאכול כי זה יוצא בזעה ומריחים את זה!

זה שיש לו את הריח לא יודע או לא מרגיש שזה יכול להרתיע

אני בערב שיש לי סקס ערב לפני שעה וחצי בסאונה ,וזה לא כי יש לי ריח חלילה אני חובב ספא 11 שנה אז אני יודע מה זה גוף האדם

בחוג ספינינג את תרגישי את זה יותר ויותר

אוקיי.

אתה יכול לבלות בספא יומיים וחצי, אבל אם מישהי לא נמשכת אלייך, לא יעזור גם הספא הכי מפונפן בעולם.
משיכה משפיע על הריח שמריחים ולהיפך . ולכל אחד אף אחר :)

למעלה