כימיה נשיקתית..

dori78

New member
הוא לא אמר דבר כזה.

הוא פשוט לא מבין את משמעות המילה "להתעלס".
לפי פוסטים קודמים שלו, כל מגע מעבר לנשיקה על הלחי נכנס להגדרה (המאוד מוזרה) שלו ל"התעלסות".
או התעלסות קסומה.

dori78

New member
רוצה מפית?

דורי יקרה

אולי הם רק התנשקו עם לשון או בלי לשון זה לא מעניין ,התעלסות כוונתה היא זמן נשיקה ארוך עם הלשון

בכל אופן מקרה קלאסי של דייט עם סיומת לא הכי הכי !הבן אדם מזמין אדם זר לשכור איתו דירה מבלי לראות וכו

ושיהיה בהצלחה בהמשך

עד שהפוסט הזה עבר סינון כבר החלטתי. אני לא אפגש איתו שוב

הסיבה היחידה שבגללה התלבטתי היתה העובדה שהוא...מחפש להכיר. נשמע נואש, אני יודעת..אבל באמת שקשה לי למצוא גברים רציניים באתרי ההכרויות. הרוב מיד מציעים דרינק/ שואלים אם מתאימה לי הרפתקה. לא, לא מתאימה לי הרפתקה. לא נרשמתי לאתרים האלה כדי למצוא כל מיני סטוצים/יזיזים למיניהם.
כשהוא פנה אלי היתה לי תחושה שהוא קצת יותר רציני מהשאר. ולמרות שבתמונות הוא לא כ"כ היה לטעמי, עניתי לו. אמרתי..בפגישה בטח אני אדע יותר אז החלטתי לתת צ'אנס.
אז אומנם הדייט לא היה נוראי כמו שחשבתי שיהיה, אבל כמו שחשבתי- הוא לא כ"כ הטיפוס שלי. והעובדה שהוא כ"כ התעלק עלי פיזית (חיבוקים, נשיקות, נגיעות..) רק גרמה לחוסר המשיכה להפוך לדחיה. חשבתי על זה קצת אבל אני לא מצליחה להביא את עצמי להיפגש איתו שוב.

יהיה בסדר

זה מזל למשל בפייסבוק היו לי הצעות מגונות ולא לעניין ומחקתי ישר!באתרי הכוריות אני כבר לא מעדיף להכיר במציאות ומי שרוצה יודעת אך למצוא אותי ולרמוז
כנראה שאכן רצה לגלוש לסקס מהיר ,בגלל היצר המין החזק מנסים בכל דרך להגיע לסקס מהיר .

שיהיה בהצלחה בהמשך ולא להתייאש ולשים לב יותר מי רוצה להתקדם ומי חם למגע בתקופת יובש

אני לא חושבת שהעובדה שהוא חם למגע סותרת את העובדה שהוא מחפש

להכיר. אבל הנואשות שלו גם הורידה לי. כבר בשיחת טל' הראשונה הוא אמר שהוא מתכנן לשכור דירה ושאל אם אני רוצה להצטרף

מה??

נשמע שרוט ברמות מה לא מכיר אותך וכבר מזמין אותך לגור וכולה הכרתם באתר הכרויות!

אך המשכת לשוחח איתו ? יש נואשות של ראבק נמאס לי מהרווקות בואי נתקדם בלי קונצים ומשחקים!לא צלחה דרכנו עד כה בואי ננסה הכול ובנועם בינינו,ויש להסתער על אחד בדייט ראשון כאילו לא שכבת?

מה אגיד לך יכלת לחסוך את עוגמת הנפש מהדייט הזהוי הזה!

כשהזמינו אותי כל מיני טיפוסיות לקפה שתוך כדי הסקס יהיה אולי הריון וזירוז חתונה לא צפוייה וידעתי להתחמק מהן !

יש לך את כל הסימנים מהזויים למינהם בהצלחה

למעלה