כינוי אדם סטרייט - הומו = לשון הרע

רסקול

New member
כלום, כי 20000 ש"ח זה בעצם התשלום לעו"ד

השאלה הרצינית, והלא הומוריסטית היא: מה היא הרוויחה מפסק דינה של השופטת כהן? האם עכשיו היא תתלה שלטים בעיר שלה שהשופטת נתנה אישור משפטי לכך שהיא סטרייטית ולא הומואית? או ביתר רצינות יש שאלה עקרונית, מהי הוצאת לשון הרע, וכיצד פעולה משפטית יכולה לסובב את הגלגל אחורה, אם בכלל. [כולנו זוכרים את הכתבה בידיעות על הרמטכ"ל דן שומרון ז"ל והרכילות עליו שהוא הומוסקסואל] האם הפיצוי הכספי הניתן עומד ביחס ישיר לנזק? ואיך נקבע הפיצוי? ומי לוקח את הפיצוי לכיסו?

A M S T A F1

New member
אני שונא הומואים כי אני חש איום על

גבריותי כי אני משרת האבולוציה מטרתי בחיים היא לייצר את הדור הבא ובגלל שהומואים ולסביות נוגדים את התיזה של שירות האבולוציה אז אני שונא אותם אני לא שונא אותם כבני אדם כי לדעתי זו גיזענות לישנוא בן אדם בגלל תווית שהדבקתי לו מה ההבדל אם אתה יהודי ערבי הומו או גוי או כל דבר שאנשים אוהבים לשנוא

ItsikH

Member
חן חן לך על ההסבר המלומד בניגוד לקהילה היהודית, אין קבוצה או קהילה כזו בשם "הומואים" או "לסביות", יש רק אנשים, אינך יכול לשנוא את הקבוצה אלא רק את הפרטים. אין להומואים וללסביות כל קושי "לייצר את הדור הבא" כדבריך, רק שהחברה לא מכירה בתא המשפחתי שנוצר - החברה שאתה מייצג. אתה חווה את עצמך כ"משרת האבולוציה" - את מושג האבולוציה אתה (האדם) המצאת, אינך יכול לשרת את מה שהוא פרי המצאתך - אלא אם תבחר להשתעבד לאדון שיצרת.

רסקול

New member
חחחחחחח, הרגת אותי מצחוק עכשיו

אם אתה בעד האבולוציה אז אתה צריך להבין שהומוסקסואליזם על צורותיו השונות הוא מנגנון פיקוח ממדרגה ראשונה של האבולוציה, ויש אם כך לעודדו ולא לדכאו. אם תתן מבט שטחי בקהילות גדולות של בעלי חיים חברתיים, תגלה הומוסקסואליות פעילה ביותר, ומדוע? אם בחברת הזאבים, טורפים, רק זכר אחד ורק נקבה אחת אחראים על הדור הבא, זכר אלפא, נקבה אלפא, מה יעשו כל שאר החרמנים, לאן יתעלו את האנרגיה הליבידינאלית שלהם? והרי כבר סבא פרויד טען שהאנרגיה המשמעותית ביותר אצל האדם היא אנרגיית הליבידו. אתה מבין, שאם אלך בדרך הטיעון שלך, זה שאנחנו מדכאים את ההומוסקסואליות בחברה האנושית אנחנו בעצם מעודדים פרצי אלימות בינאנושית בגלל זה, כלומר, הומוסקסואליות היא אמצעי שיצרה האבולוציה על מנת לשכך אנרגיות אלימות, בעלות עוצמה גבוהה ומסוכנות לקבוצה. צא וראה, אם כך, מה יכול להיות המניע של קבוצות אנושיות רבות לאלימות, אם לא מניעת סקס מהם, גם סקס הטרוסקסואלי וגם סקס הומוסקסואלי, זה גם יזסביר לך, אולי, מדוע בבתי הסוהר סקס הומוסקסואלי נפוץ, וכשהאסירים יוצאים לחופשי הם לא מתעסקים עם גברים יותר, כלומר, אין להם צורך בהרגעה ליבידינאלית הומוסקסואלית יותר, יש נשים בחוץ. אשר על כן, במקום לצאת בהצהרות אנטי הומוסקסואליות [עאלק, המושג לא בני האדם, כי נגד בני אדם זה גזעני], כדאי שתתחיל לחשוב חשיבה הוליסטית הרואה בטבע על שלל תופעותיו מכלול של התנהגות אבולוציוניות בנות הסבר ברור והגיוני.

A M S T A F1

New member
אם כך למה סטרייט כועס שקוראים לו הומו ??

אם הומו זה תוצר טבעי של החברה למה אנשים זורקים עליי ביצים ברחוב

רסקול

New member
עכשיו העלית נושא אחר

האם הומוסקסואליות היא "ביולוגית" או "חברתית", על זה אגב אין ממש תשובה עד היום, אבל לאור העובדה שיש גילויי הומוססואליות בטבע, מובהקים ביותר, אפשר להניח שזה ביולוגי. ולגבי שאלתך השניה, ולמה זורקים ביצים על גמדים, ולמה רודפים אנשים חולי נפש? אגב, זה היה פרוידיאני פליטת המקלדת: "למה אנשים זורקים עליי ביצים ברחוב "?

מהכותרת השתמע

שגם הכינוי סטרייט - דינו לשון הרע. אפשר הבהרה בנושא? [ מה לשון הרע בכך - הרי זו הנורמה].

למעלה