סופ"ש של בישולים
אירחנו היום אצל הוריי כ-25 איש. היו כמויות אדירות של אוכל ואני תרמתי את חלקי בגזרת הקינוחים. חוץ מהקינוחים הכנתי סלט עדשים עם כל מיני גרעינים (זה היה המתכון על השקית של מיקס הגרעינים).
בגזרת הקינוחים היו:
1. עוגת שוקולד-ריבת חלב של קרין גורן, שאין לי מושג איך יצאה כי התעצבנתי על זה שנאי לא מצליחה לחתוך אותה, והשארתי אותה לאחרים...
2. פאי עם קרם פטיסייר (שהכנתי לבד) ופירות יער-בעקרון יצא ממש מעולה! הבעיה שהפירות יער היו קפואים ונתתי להם להגיר נוזלים רק איזה 3 שעות במקום לילה שלם כמו שהיה כתוב במתכון. התוצאה: הם הפרישו המון נוזלים, שמהלו את קרם הפטיסייר, ויצא מרק עוגה... אבל מרק טעים!
3.סופגניות מטוגנות-פעם ראשונה שאני מכינה ולא טעמתי, אבל אמרו שיצא טוב! אני צוחקת על זה שאפילו הסופגניות עשו שנ"צ ואני לא... כדי להתפיח אותן בקור שהיה היום הכנסתי אותן מתחת לפוך של ההורים והדלקתי להן סדין חימום
לפחות היה לי מלא אוכל לקחת הביתה.
מחר אכין לביבות בטטה של ניקי ב (בחיים לא הכנתי כלום מהאתר שלה, פשוט פתאום אני קוראת בכל פורום שאנשים מכינים את המתכון הזה, אז אני מניחה שהוא שווה משהו.
(פרפרי, איך יצא?)