כיף במטבח!

The Blue Fairy

New member
השבוע משום מה פחות יצא לי לבשל

במבט לאחור היה לנו -
סמבוסק פיצה
שקשוקה עם קבנוס לי, רגילה לבעלי
פסטה ברוטב עגבניות ופטריות לבעלי, רוזה וגבינות בשבילי
תפו"א עם עגבניות בתנור
מג'דרה
וזהו
 
אצלי היה ממש שמייח במטבח


שילוב של שיעמום ותרפייה

אז מה היה

לביבות בטטה אפויות של ניקי ב.
מאפינס פטריות פרווה של ניקי ב . (במקור זו פשטידה רגילה, אני הפכתי למאפינס)
שבלולי פיצה
סלט יווני
ואתמול מרק ערמונים שיצא מדהים-מתכון של "פתיתים".
 

haych

New member
אני מכירה את המרק ערמונים

והוא המרק הכי אהוב עלי!
 

elena20

New member
היום קציצות הודו עם תפו"א,בטטה, גזר

וקוסקוס.
במהלך השבוע מג'דרה ועוף בפפריקה ושום בתנור.
 

haych

New member
סופ"ש של בישולים

אירחנו היום אצל הוריי כ-25 איש. היו כמויות אדירות של אוכל ואני תרמתי את חלקי בגזרת הקינוחים. חוץ מהקינוחים הכנתי סלט עדשים עם כל מיני גרעינים (זה היה המתכון על השקית של מיקס הגרעינים).
בגזרת הקינוחים היו:
1. עוגת שוקולד-ריבת חלב של קרין גורן, שאין לי מושג איך יצאה כי התעצבנתי על זה שנאי לא מצליחה לחתוך אותה, והשארתי אותה לאחרים...
2. פאי עם קרם פטיסייר (שהכנתי לבד) ופירות יער-בעקרון יצא ממש מעולה! הבעיה שהפירות יער היו קפואים ונתתי להם להגיר נוזלים רק איזה 3 שעות במקום לילה שלם כמו שהיה כתוב במתכון. התוצאה: הם הפרישו המון נוזלים, שמהלו את קרם הפטיסייר, ויצא מרק עוגה... אבל מרק טעים!
3.סופגניות מטוגנות-פעם ראשונה שאני מכינה ולא טעמתי, אבל אמרו שיצא טוב! אני צוחקת על זה שאפילו הסופגניות עשו שנ"צ ואני לא... כדי להתפיח אותן בקור שהיה היום הכנסתי אותן מתחת לפוך של ההורים והדלקתי להן סדין חימום


לפחות היה לי מלא אוכל לקחת הביתה.
מחר אכין לביבות בטטה של ניקי ב (בחיים לא הכנתי כלום מהאתר שלה, פשוט פתאום אני קוראת בכל פורום שאנשים מכינים את המתכון הזה, אז אני מניחה שהוא שווה משהו.
(פרפרי, איך יצא?)
 

The Blue Fairy

New member
הרגת אותי עם הסופגניות

מה שאני עושה במזג האויר הזה זה מחממת תנור בחום הכי נמוך שיש (אצלי זה 50 מעלות), שמה בתחתית קערה עם מים רותחים, באמצע תבנית ומעליה את הקערה עם הבצק..סוגרת את התנור ומכבה אותו. האדים שומרים על החמימות והבצק תופח מעולה :)
 

haych

New member
הבעיה הייתה

שהתנור עבד בלי הפסקה בגלל כל הפשטידות ושאר הדברים שאמא שלי הכינה, אז היה צורך לנקוט בפעולות קיצוניות
 
למעלה