כיף לבייט בצוותא

עִידן

New member
../images/Emo31.gif!

גם על הכל ה-יש/אין את וגם על העובדה ש"חביתיות" הרבה, אבל הרבה, יותר מגרה מ"פנקייק".

אטיוד5

Active member
כמה מפתיע

אין בוחן פתע. הוכחה באינדוקציה. להסביר? ... להסביר? ... להסביר? להסביר? ... להסביר? ... להסביר? (תגידו כן
)

אטיוד5

Active member
איזה מזל ...

שאחת עדיין שומרת על נימוס.
זה מזכיר לי את שיטת השיחה האמריקאית. הבחורה אומרת לי: Listen what I found today ... ואני מקשיב ומקשיב ומקשיב אבל היא לא מדברת משום מה. ואז כעבור כברת זמן מביכה היא אומרת לי: You're supposed to ask "What?" ועכשיו לענינינו, אני מניח שחלק מכם כבר שמעו את ההוכחה שאין כזה דבר "בוחן פתע", כי היא כבר צימחה זקן די עבות, ואיתכם הסליחה. המורה באה לכיתה ומודיעה שבשבוע הבא יהיה בוחן פתע. אז התלמידים עושים כזה חשבון: נניח, שעד יום שישי לא יהיה בוחן פתע, אז אין לו ברירה אלא להיות ביום היחיד הנותר, שישי, ולכן זה לא פתע. כלומר, בוחן פתע לא יכול להיות ביום שישי. אז נניח שעד יום חמישי לא היה בוחן פתע, אז מכיוון שכבר קבענו שהוא לא יהיה ביום שישי, ברור שהוא יהיה ביום חמישי, אבל אז זה כבר לא יהיה פתע. וכו' כו'. יוצא שלא יכול להיות בוחן פתע באף יום, וזה שימח את התלמידים מאוד. אלא מה, ביום שלישי המורה באה ונתנה בוחן פתע.

מזכיר לי

מורה אחת לביולוגיה שהטילה על תלמידיה תרגיל בהגדרת צמחים. יצאו התלמידים לשוח בשדה וקטפו ממה שנקרה בדרכם. שבו לכיתה והחלו במסע המפרך של הגדרה (במגדירים הישנים של פעם. בלי תמונות, רק בצעידה שלב שלב, תוך ביטול המאפיינים הבלתי מתאימים בכל שלב) עמלו ועמלו ולא הצליחו להגיע להגדרה סופית ומתאימה. ניגשו אל המורה ותינו בפניה את צרתם. הסתכלה המורה בצמח, הסתכלה בספר, הסתכלה בתלמידים ואמרה: אין צמח כזה [לא אגדה רעַי. בדידי הווא עובדא]

אטיוד5

Active member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif כן ...

המקבילה ההנדסית היא "לא יכול להיות" כשזה בדיוק מה שקורה.

תעודת כבוד לאקדמיה

גם הגחתי באיחור פראי, וגם איני שותפה קבועה באכסניה זו, אני רק צופה בכם מתפלפלים, ויחד עם זאת מאוד נהניתי לשהות במחיצתכם. תודה למארחת שאיתה קל "להרגיש בבית". הפיתוי להצטרפות קבועה עלה עשרות מונים (3 המילים האחרונות - לכבודכם). יום יבוא.

גנגי

New member
מוניות הפלמ"ח שלום

- תגיד, משה, כמה שילמנו על השיפוץ שעשו במשרד של עדיקה? - וואללה, לא יודע להגיד לך בדיוק, אבל זה עלה איזה כמה עשרות מונים.

מוּסקט

New member
יוווו

צר לי שהברזתי. וידעתי שיהיה לי חבל ביום שאחרי, אבל אמש הייתי כל כך עייפה שקשה היה לתאר במילים. בשעה 9:00 כבר הלכתי לישון וב-6:00 רק הואלתי לפתוח עין תורנית. מזמן לא ישנתי כל כך הרבה שעות, כנראה היה דפיציט רציני.

זה נורא לא מקורי

להגיד שהיה אחלה אז אני לא אגיד. היה, נו... המילה הזאת שמוגג מרשה לומר אותה רק פעם בחיים. היה נחמד לפגוש אנשים מוכרים יותר ופחות, ופרצופים חדשים מאחורי ניקים: רגליים קרות, רקוט קרומפלי - שעכשיו יודעים מי היא ומה זה, אבל נא לא לבקש ממני להגות את זה, את הספן (חבל שהלכתם מוקדם), maec (יאללה תתחילי לחשוב על שם יצירתי שאפשר להשתמש בו. אין דבר כזה "כל הכינויים תפוסים". תשאלי את שלי) ואת היורה-שמע-נא (שמע, אתה מוכר לי מאיפשהו, אתה מוכן להזכיר לי). תודה לשלי ולמובילה על הלוך, לרַכָּב ספלינטור שהשיבני בשלום. (נכון ל1:30 בלילה הכרכרה טרם הפכה לדלעת). ולאגס שהציע בנדיבותו את מרכבתו. תודה לגנגי ולבנזוגה על האירוח. גנגי, סחתיין על המדבקות המושקעות. ולמוגג על הבוחן-פתע המקווקו. ולכל מי שבא. גנגי, מצאת במקרה בשביל הגישה לביתך נעל זכוכית? חסרה לי אחת.

במחשבה שנייה

זה קצת מצחיק לומר פרצופים חדשים כשמדובר במפגש הראשון של הפורום. זה כוחו של הרגל ושל מקבץ פורומים משותפים

גנגי

New member
מצאתי, אבל

היא היתה בול במידה שלי, אז הלכתי איתה לנסיך. מקווה שלא אכפת לך.

עִידן

New member
מה שמזכיר לי

שאתמול, כשצפיתי יחד עם שתי החניכות הפיצפוניות החדשות ב"שלגיה" (לא בגירסת "דיסני"), הקול המספר הסביר את העצב של הגמדים, כשחשבו ששלגיה מתה: "הם לא היו מסוגלים לשאת את המחשבה שלא יוכלו ליהנות מיופיה יותר".

maec

New member
טוב, מתחילה לחשוב על ניקים חדשים

מה דעתכם על מ. ?

גנגי

New member
תראי,

רוב האנשים שאני מכירה קוראים לי "גנגי". גם אני קוראת להרבה אנשים שאני מכירה מהעולם הוירטואלי בניקיהם. האם את רוצה שכשאראה אותך מעבר לכביש אצעק "מ."?

למעלה