כיפאק לגלי !! הי הי הי

R o b b i e D

New member
כיפאק לגלי !! הי הי הי

בדיוק עכשיו חזרתי מהצילומים לתכנית שמקדימה את פסטיבל השירים. גלי הנחתה אותה ואני חייב לציין שהיא עשתה זאת בהצלחה מרובה כמו מקצוענית אמיתית. ברור שהיתה הרבה התרגשות ורגעים מלחיצים. לא לשכוח שזו הפעם הראשונה שלה כמנחה בטלויזיה אבל באמת שצריך להוריד לפניה את הכובע. אני חושב שמאד חשוב היה שנגיע ונעודד אותה. שלא לדבר על זה שהיא נראתה מאה מיליון דולר. מחכה בהתרגשות כבר לתכנית הערוכה שתשודר בטלויזיה כנראה בשבוע הבא בערוץ שתיים . ב ה צ ל ח ה גלוש!

לפי מוסף "ערוצים" בידיעות אחרונות

התכנית תתחיל בשעה 22:00 "לקראת פסטיבל השירים של ישראל שישודר בקרוב, נזכרת הזמרת גלי עטרי בפסטיבלים הגדולים של העבר, מביאה את הכוכבים הגדולים, הסיפורים הקטנים וכמובן, את השירים הבלתי נשכחים. "

שלמונזה

New member
הצילומים ../images/Emo168.gif

היה ממש נחמד וכיף. גלי בתור מנחה לדעתי היתה ממש טובה, בכלל כל הספיישל הזה יצא נורא נחמד. קצת נוסטלגיה וגעגוגים לפסטיבלים של פעם, לימים ההם. אני מאמינה שבקרוב יתחילו לרוץ פרומואים בערוץ 2 לשידור (ואנחנו צפינו שוב ושוב ושוב איך מצלמים את זה הרי...) ואני לא יודעת עד כמה מותר לי להוסיף... מותר לספר מי היו אורחים או זה הורס את אלמנט ההפתעה? כי תכלס יש הרבה מה לספר

הצילומים../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

היה פשוט חבל"Z
קודם כל פעם ראשונה שהייתי בצילומים
קצת נלחצתי מהמצלמה, אבל כנראה שלא יכולתי לברוח ממנה, ושבוע הבא אני אופיע בטלוויזיה
(כמו כל מי שהיה שם), קצת פאדיחות, כי עכשיו כולם יתקשרו להגיד שראו אותי
גלי נראתה פיצוץ!!! וגם כמובן הנחתה מאוד יפה את התכנית, כל הכבוד לה!! טוב, אז לגלות מה היה? גלי שרה מחרוזת שירי פסטיבלים(ביניהם ולנטינו שלה
, או יותר נכון של...אילנית
) לאחר מכן ארחה את מנחת כל הפסטיבלים, רבקה מיכאלי. ואז הגיעה אילנה אביטל, ששרה יחד עם הבן שלה(ששר מאוד יפה), את "אותך" ולבסוף אילנית, ששרה יחד עם שירלי לילו את "אי שם"... זהו, מקווה שלא סיפרתי יותר מידי...
אני ממש נהנתי, כל הכבוד לגלי!!
התכנית תשודר ביום רביעי, 1/12/2004, בשעה 22:20, לאחר התכנית "השגריר"

שלמונזה

New member
האמממ שכחת משהו ../images/Emo168.gif

ארז טל
גלי ראיינה אותו ואת עדי אשכנזי שהם הרי ינחו את הפסטיבל. וגלי שרה בסוף את הללויה והיה כזה שולט ומדהים. ובכלל גלי אחחח גדולה מהחיים.

willo1

New member
באמת איך שכחת את

ארז טל הדגול ( יפית..) היה ממש כיף, גלי הייתה ממש טובה. היא מנחה מצויין. וכן, אילנה אביטל הייתה ( בעעעעעעעע) רק נקודה קטנה- אלירן- מה אמרת? קצת נלחצתך מהמצלמה?? קצת?? חחחחח אבל אני חייבת להסכים שזה באמת היה אירוע מלחיץ. במיוחד כשהצלם מחליט לעמוד לך מול הפנים

אאאאאא שירלי לילו!!!!!

יווווווו אני חייבת לראות!!! יום רביעי שעה 22:20 נועה שקועה מול מסך הטלויזיה!!! איך שירלי היתה???? מי שהיה בצילומים בבקשה תפרט איך שירלי היתה???? ודרך אגב גלי עטרי היא אחלה זמרת!!

שירלי היתה ממש חמודה../images/Emo70.gif

וגם שרה מאוד יפה... הייתם צריכים לראות איך היא התרגשה, כל הזמן חייכה לקהל

איזה מותק

יוווו היא כ"כ נשמה! בנאדם מ-ד-ה-י-ם! אני מחכה כבר ליום רביעי! כשפרסמתם על זה בפורום כוכב נולד ישר חשבתי שזאת אולי שירלי! גי גם גלי עטרי נולדה וגדלה ברחובות וגם שירלי אז היתה לי הרגשה שיביאו אותה

willo1

New member
שירלי הייתה בסדר

לא עשתה יותר מדיי... אבל מילא. נראית אחלה בנאדם

למעלה