כיפאק לגלי !! הי הי הי

dov310

New member
מהסיפורים שלכם נשמע שהיה מצומצם

מאד ,יחסית למוסד הפסטיבל הזמר. אילנית אילנה לילו...בקיצור שלמה צח. לא חסרים אומנים מרכזיים לתוכנית שכזו. מה עם עדנה לב מלכת הפסטיבלים למשל? נחכה נצפה ואז נחווה את דעתנו, ומקווה שאתם לא משוחדים באהבתכם לגלי הנפלאה!

willo1

New member
לא לא

היו שם גם אנשים נטרלים שאמרו שגלי מנחה נפלא ושהיה ממש נחמד.אגב אנשים ניטרלים, חברות שלי ממש נהנו. והן ממש אהבו את גלי ואמרו שהיא חמודה וכו'

נראה לי...

שאנחנו קצת משוחדים, אבל התכנית באמת היתה חבל"ZZ. נשמח לשמוע את דעתכם(בין אם היא שלילית או חיובית, בפורום
) למרות שבאמת היה מצומצם, אבל כמה כבר אפשר להספיק?

dov310

New member
אם המטרה רק לעשות פרומו לפסטיבל

המתחדש ...שקשת מומחים בזה... אז זה ישרת אותם. אם רצו באמת לכבד ולהצדיע למוסד הפסטיבל, היו עורכים מספר תוכניות הצדעה... אבל ככה זה טלויזיה מסחרית. קטעי ארכיון היו? וסך הכל לפי לוח המשדרים זו תוכנית די קצרה מבחינת זמן.כך... נו שיהיה....

כמובן שהיו קטעי ארכיון

אפילו היה מן "קאמבק" של אילנית, אבל זאת הפתעה
תכנית של 55 דק, כולל פרסומות, היה ממש קצר...

שלמונזה

New member
בוא אני אגיד לך משהו ../images/Emo168.gif

התכנית עצמה הרי לא ארוכה מידי ספיישל קטן ונחמד כזה, מחווה לפסטיבל. גלי אירחה אומנים מובילים בזמן הפסטיבל, אויש אני חושבת ששכחנו לציין את רבקה מיכאלי שהנחתה את הפסטיבל פעמים רבות. וצדי צרפתי שביים כמה מהזמרות הגדולות [האממממ גלי....]. הראיונות עם האומנים שהיו [אילנה אביטל ואילנית] היו נחמדים, העלו זכרונות כמה תמונות נחמדות כיאה לספיישל. יש גם אומנים אחרים גדולים שחסרים אבל אי אפשר להביא את כולם, מה לעשות. גלי עצמה הנחתה את הכל ממש טוב יחסית לזה שזאת פעם ראשונה שלה שהיא מנחה. כמובן שהיו שירים, שיא ההתלהבות היתה בסוף בהללויה, וכך נגמר לו ספיישל כמו שצריך. האם היה באמת כ"כ טוב? זה אתם תשפטו ביום רביעי, אנחנו נהנו בכלופן.

sarit29

New member
ואו הפורום פורה היום...גלי כמנחה

זו הפעם הראשונה בקריירה של גלי שהיא התנסתה בהנחיית תכנית טלויזיה ההתרגשות היתה גדולה.קודם כל אין ספק שפסחו על הרבה זמרים/ות שהשתתפו בפסטיבל הזמר אך כאמור, בלתי אפשרי להכניס את כולם, אך גם מי שלא התראיין בתכנית שמו הוזכר. מהות הספיישל הנה מעין תכנית הקדמה לפתיחת פסטיבל הזמר מחדש, היא היתה מתומצתת אך עם זאת ממצה, וחביבה מאוד. תכנית בידור נעימה, כייפית, לחובבי פסטיבלי זמר. אילנה אביטל ובנה עמית היו נפלאים פשוט, לטעמי. אילנית גם כן היתה חביבה למדיי וכן שירלי לילו. וגלי? רבות כבר נאמר וזו אינה הפעם הראשונה ובכל זאת לא ניתן לעבור "לסדר היום" מבלי לציין שגלי באמת נראתה 100 מיליון דולר! היא היתה מוקפדת מכף רגל ועד ראש, החל בבגדים ובנעליי עקב דקיקות, מחמיאים וסקסיים, כיאה לגלי. שיערה עשוי למשעי, ומאובזרת בעגילים ובטבעת שנתנו את הטאץ' האחרון למראה. אנשים באולפן שלא היה להם שום קשר לגלי עטרי לא הפסיקו להתלחשש לאורך כל הערב על כמה שהיא נראית טוב. וממש בסוף הצילומים, כמה נשים צעקו לה "גלי את יפהפיה"! (כולי תקווה שהיא תעבור את המסך כפי שהיא נראתה בחיים, וזה לא תמיד קורה). גלי הנחתה את הערב בקלילות ומתיקות. היא אינה משופשפת עדיין, אבל בבוסר עצמו יש קסם רב. היא הגישה את התכנית בנינוחות, באצילות, בחן ובנועם, ויחסית למישהי שאינה מקצועית, בהחלט אפשר לומר שהיא מבחינתה עשתה זאת על הצד הטוב ביותר. מפיקי קשת והבימאי היו מאוד מרוצים מן התוצאה הסופית, וגלי גרפה תשבוחות רבות. הבימאי צדי צרפתי שמאוד התלהב מן ההגשה שלה, עד כדי כך שהוא פנה לבימאי והמפיק וציין שלדעתו גלי היא זו שהיתה צריכה להנחות את הפסטיבל עצמו. הוא אף שוחח עם מנהלה האישי של גלי - אסף דרעי, ואמר לו כי הוא רוצה להפגש עמה. התוצאה הסופית תתגלה לעניכם הרואות כאמור ביום רביעי הקרוב בשעה 22:00 בשידורי קשת. בואו נחזיק לגלי אצבעות, שהתכנית הזו תפתח בפניה הזדמנויות נוספות בתחום הטלויזיה. אחרי שבוע של חזרות אינטנסיביות וצילומים, גלי יכולה לנוח סוף סוף (אבל שלא תטעו, לא על זרי הדפנה) היא לא תשב לה בשקט באי מעש, ובהחלט צפויות לנו עוד תכניות של עשייה פורייה, וכבר שתי הופעות באיזור המרכז החודש. ואיך אומרים? השמיים הם הגבול.

hilali1

New member
איזה סיכום יפה

אני מצפה ליום רביעי בכיליון עיניים!! ד.א שרית את יודעת אם גלי משתתפת בתוכנית של ארקדי מתישהו?

sarit29

New member
התכנית של ארקדי נשמע מעניין

לא שידוע לי אבל נראה לי שאני צריכה לעשטת רשימת הצעות לתכניות שהועלו פה בפורום ולהעביר לאסף דרעי בבהילות

hilali1

New member
האמת תוכנית מגניבה

ומתאימה לגלי. אני שואלת כי אתמול היתה ריקי גל ואסף גם היה.

שרית אני יכול להעלות את זה לאתר?

בתור סיכום של הצילומים? או שאת מעדיפה לשלוח לי משהו למייל...

sarit29

New member
נשמה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה

אתה המנהל.... הבוס אתה יודע. תודה על המחמאות לדעתי הניסוח קצל קלוקל והנוסח לא הכי מאורגן אבל שיהיה. תעלה מקסימום אם אני אשדרג את זה אני אשלח לך נוסח מתוקן ומשופץ תחבירית לפחות הוא לא הכי הכי. אם יהיה לי כח, לא מבטיחה. בינתיים נראה לי סביר, נתון לשיקולך.

hilali1

New member
איזה כיף לכם!!!

שמחה שנהניתם, שגלי היתה מצויינת ובכלל... נשמח שהיה מאוד טוב!! אני מחכה בציפיה לראות את זה בטלויזיה!!

hilali1

New member
קטן קטן אבל עושה גלים

כמו הסיפור על האבן שזורקיםלמים וישר נהיה מסביבה גלים כאלה...

hilali1

New member
מי צילם אתמול? תעלו לכאן תמונות

לכבוד שבת!! חחחחחחח

sarit29

New member
היה הללי מה שלומך? שמעתי שיירד שלג

היום בירושליים - כולי אכולת קנאה ירוקה. מי שאני יודעת אף אחד לא צילם ועכשיו שאני חושבת על זה אני מצטערת שלא היה לי בראש להביא מצלמה כי נשארו לי כמה תמונות לחסל את הפילם משבוע שעבר בגן החיות התנכי. לא נורא אני אנסה לדבר עם אסף אולי הוא יצליח לשנורר כמה תמונות מצלמי העיתונות שצילמו אותה.

למעלה