כיצד ייראה העולם לאחר התגלות חוצנים

חפY

New member
כיצד ייראה העולם לאחר התגלות חוצנים

מה אתם חושבים?

MetalSinagouge

New member
נורא. מצד אחד.

אנשים מוכנים לרצוח כשמישהו אומר שדרכם לא נכונה. מה הם יעשו כשיוכח שדרכם לא נכונה? ראשית, אני חושב שאותם אנשים ירגישו כ"כ מחוסרי בטחון שתתרחש טרגדיה שקשורה בחי אדם, שנית, יהיו תמורות בכל תחום שניתן לחשוב עליו, החל מהרוחניות ועד לכלכלה. אני מצדיק את הממשלות שמשתיקות את העניינים במידה ויש כאלה, העולם עוד לא מוכן. מצד שני, הדבר ייתן אות חיובי לגבי המון המון תאוריות, סביר להניח שגם לאותם תאוריות של הראל, שכידוע התאוריות שלו לדעתי, די אופטימיות וחיוביות. בכל אופן, אני לא מוסמך בשאלה הזו במיוחד, ואשאיר אותה ליוצרי סרטי המד"ב, שבתקווה, בקרוב יהפכו ליוצרי סרטים דוקומנטרים באותו נושא.

זה ללא ספק יהיה משהו בלתי נתפס:

זה יהיה היום שבו העולם יעצור מלכת... עלול להיות כזה כאוס, שכל המלחמות שגרמו עד עכשיו למין האנושי יהיו כאין וכאפס לריק שעלול להיווצר עם מפלת הדתות.

Patrick kim

New member
מפלת הדתות?

ואם חוצנים אלו שיגיעו לכאן. להם עצמם אין תשובה למי ברא את העולם והם עצמם יש להם אמונה. דת. הרי שהויכוח הדתי יחריף ויהפוך לבעיה גלקטית. והעיר שושן נבוכה.

elians

New member
למה? הרבנים תמיד מצאו סיבה לכל דבר

אז גם לזה הם ימצאו .. ותאמין לי.. יהיו גם טפשים שיאמינו בזה

Patrick kim

New member
אני לא דואג לרבנים

וגם לא לאנשי הדת של חוצנים הדת למעשה מחפשת תשובה ולא מספקת תשובה. דת רק מתיימרת שהיא יודעת הכל ושבידיה תשובה ומזור לכל.ורוב הסיכויים שאם יש תרבויות חוצניות גם הן מיתמודדות עם פילוסופיה ואמונה. ולהיות מיתקדם טכנולוגית זה לא אומר שאתה יודע הכל, כמו שאלה מי אלוהים ואם יש אלוהים.

A L1

New member
ואם יתברר ש...

החוצנים שהגיעו לכאן הם גם אלו שבראו אותנו? מה יקרהאז לכל הדתות לדעתכם?

Patrick kim

New member
אם הם בראו אותנו

נבקש מהם שיסבירו מי ברא אותם ומה האמת של בריאת היקום

Gilliana

New member
הם גם יצטרכו להוכיח את זה...

ונראה אותם מתווכחים עם הרבנים ועם הפופ - לא נראה לי ששיש להם הרבה סיכוי...

Patrick kim

New member
מדוע שיתווכחו?

אני סבור שחוצנים יש להם תיעוד שיראה אייך ניראו ימי קדם. וככה ניראה אייך ניראו החיים אז וגם עדות לאישים ומאורעות שאצלנו יש מחלוקת אם התיעוד ההיסטורי שבידינו מדויק לגביהם.

Gilliana

New member
וזה מחזיר אותנו לשאלה...

מה נחשב ראיה שאין מחלוקת לגביה והיא מהימנה במאה אחוז. אז נניח שלחוצנים יש תיעוד - SO WHAT? בוא נתערב שיהיה מי שיטען שהתיעוד הזה מזוייף, ממש כשם שזה קורה היום?

בדיוק..

עם אמונות ודעות קדומות של אנשים קשה מאוד להתווכח. גם אם תהיה גופה של חוצן ו-99% מהרופאים בעולם ינתחו אותה ויחתמו שמדובר בחוצן - אז יקומו אנשים ויטענו שיש מאפיה עולמית של רופאים וכו'.

AdonAsda

New member
"מאפיה עולמית של רופאים"

לא כולם הם Concpirecy theorist כמו חלק מחברי הפורום הזה.

Patrick kim

New member
רק פנאטים מטורפים

יטענו שהתיעוד החוצני מפוברק. וגם אפשר יהיה לטעון שהחוצנים עצמם מפוברקים, ואין סוף לטיעונים במקרה כזה. כמו תוכיח שאין לי אחות או-שיש לי אחות. ודי לכל דבר בשעתו.קודם שיגיעו חוצנים ואחר כך ניתמודד עם כל שאלה או בעיה.

Gilliana

New member
אין שום סיבה למפלת דתות

תראו איך תיכף ומיד כל הרבנים וכל הארכיבישופים והאימאמים יגידו "הא, כמובן! ידענו את זה כל הזמן וזה מופיע בתנ"ך/ברית חדשה/קוראן". הוויכוח הדתי אכן יהפוך לבעיה גלאקטית כמו שאתה אומר כי מן הסתם אותם חוצנים יגיעו עם אמונות משלהם.

AdonAsda

New member
ולמה אף אחד לא העלה את הרעיון

שהחייזרים פשוט יהיו אתאיסטים?

elians

New member
איך הוא יראה?

אז ככה.. אני אצא עם שימי וחייזריקס וחוצניקסון לארוחה בסניף נאפיס על המאדים... נצא לסרט מסע בין כוכבים בקולנוע בתל אביב.. ולאחר מכן נקנח בסרט תעודי שבו מסופר על אירוע רוזוול שבו חוצינקסון יספר לי שהוא קרוב משפחה של ההרוג.

לפי דעתי...

אני חושב שהנק' הקריטית היא איך יתגלו החוצנים. ה"איך" הזה ישפיע על האופן שבו בני האדם יראו את החוצנים וזה מה שבאמת יקבע את ההתנהגות של האנשים. אירוע תוקפני של חוצנים - זה מקרה קיצוני מצד אחד. בני אדם מצליחים ליצור קשר עם חוצנים ומזמינים אותם לכדור הארץ - זה מקרה מהצד השני. בכל סוג של אירוע, התגובה של בני האדם תהיה אחרת.

למעלה