כיצד ייראה העולם לאחר התגלות חוצנים

yotamde

New member
מסכים איתך

אם החוצנים יתגלו לבני האדם בצורה פיזית-גשמית שניתן לראות בעין, זה יגרור תגובות מאוד קיצוניות. קשה לי להאמין שכך הם יתגלו.

A L1

New member
למה זה יגרור תגובות מאוד קיצוניות?

איך הגעת למסקנה הזאת? מזה משנה בכלל? הם לא יכולים להתגלות בלי להראות איך הם ניראים פיזית... חוץ מזה כל ההתנהגות שלהם, שהם מתחמקים ותמיד בורחים ומפחדים להראות את עצמם? עושה רושם שהם ציוויליזציה מפגרת, הם כמו ילדים קטנים שאוהבים לשחק בחלליות ומשחקים, עושים היפוכים באוויר מתלהבים מול המצלמה ונעלמים, ממש כמו מחבואים = גן ילדים. שיתגלו כבר לעזאזל!

חפY

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif. וואלה...

מה הקטע שלהם באמת?

Patrick kim

New member
ונניח שהם ילדותיים

אני סבור שהם שקולים ולא ממהרים לשום דבר. זה אנחנו שרוצים הכל בזבנג ועכשיו.ומה יש להם לימכור לנו ובמה נשלם להם? ביכולת טכנולוגית? ובעובדה שלא שכחנו ולא למדנו כלום? ושהפיתוח הטכני שלנו הוא הגשמה לטוטאליטרית של השחיתות שבנפש האנושית? יש על עצמנו הרבה שאלות האנושות לאן פניה מועדות.

A L1

New member
שקולים ולא ממהרים לשום דבר?!

דבר בסיסי וראשוני הוא כולה רק לנחות לעיניי הציבור ולהצהיר "באנו מכוכב X קוראים לנו X ובלה בלה בלה". למה החשאיות הזאת? ולמה כל המשחקים הילדותיים האלה? ציורים אמנותיים על שדות חיטה, השחטת פרות, לחטוף אנשים ולצייר להם שלוש עיגולים על הגב... אני מאמין בחוצנים, אבל אני לא מצליח להבין את ההתנהגות שלהם... אם הם החליטו לא לחשוף את עצמם אז אין להם מה לחפש פה בינתיים, עד שהם ירצו להחשף.

וזאת הטעות שלך...

אתה מצפה שהחוצנים יתנהגו כמו בני אדם. בני אדם כשהם מגיעים למקום חדש הם מציגים את עצמם - אתה לא יודע איך זה בכוכב שלהם. אתה לא יודע על מה הם חושבים, איך הם חושבים, מה הנורמות שלהם, מה היכולות שלהם וכו' כל זמן שאתה לא יודע מי, הם אתה לא יכול לצפות שהם יתנהגו כמו שאתה רוצה (כלומר, שיתנהגו כמו שהיית מצפה מבני אדם)

Patrick kim

New member
צודק חייזר הפורום

יש לנו ציפיה ילדותית שחוצנים יענו על הסטנדרטים שלנו. ואם הם קדמונים מאיתנו בשנים או מיבנה הנפשי גופני וסידרי אורח חייהם שונים מאיתנו אזי כל התמונה מישתנה.

A L1

New member
נו באמת

ציוויליזציה מפותחת כמו שלהם, עם טכנולוגיה כזאת... אני מאמין שהם אמורים להכיר דבר כזה שניקרא להציג את עצמך. כל יצור חיי אם תבונה ובמיוחד יצורים מפותחים כמוהם חייבים לדעת מזה להציג את עצמם. זה דבר בסיסי קשה לי להאמין שזה רק אצל בני אדם. אבל מי יודע אולי הם באמת יוצאי דופן ומאוד שונים מאיתנו, כך שאי אפשר לדעת.

Patrick kim

New member
סינדרום המלאכים.

יש תיעוד שמלאכים ניגלו לבני אדם ובכל זאת רבים אומרים שזה שטויות של אגדות ודתות. ותשים לב! לא מעט מדווחים על עבמ או חוצן שראו וצילמו ומשום מה אין צילום ועדות שישכנעו באופן בלתי מתפשר והכל נישאר בגדר; אמונה שיש חוצנים.שיש עבמים. אמונה לא ידיעה ברורה

הכל מתוכנן --->הם מגיעים לכאן כדי ל

לחקור לקחת דגימות ולעוף חזרה למקומם....!(יניקת האבנים מלפני חודשיים) זמן שהייה גדול מדי =סיכון כי יתפסו אותם והם לא רוצים שידעו עליהם דברים מן הסתם...אם וכאשר הם רואים שיש סיכון כלשהו שיתפסו הם משמידים את עצמם כדי לא לשמש לחקירה מעמיקה וזה מתקשר גם להודעה של metal sinagouge :" יצא לך לראות את התוכנית על Area 51 והקלטת? הדמות בקלטת, אמרה שמוות בקהילה שלהם הוא לא דבר נוראי, כי הגוף הוא סוג של רכב בלבד- וזה אחד ההסברים לעובדה ששאר החיזרים באתר, במידה והיו כאלה, לא 'השתגעו' באשר למות חברם. על התאוריה הזו התבססה כת בשם Heaven's Gate שביצעה התאבדות המונית" ובקיצור נראה לי שהם צריכים דברים מאיתנו ואנחנו מהם ולכן יש מגעים חשאיים בין חוצנים לממשלת ארה"ב...

Nirrr212

New member
כיצד ייראה?

אני מניח שיהיו התנגשויות בין הדתות, כלי התקשורת, והצבא והממשל בדעות ובמסקנות, השערות וכדומה.. לדעתי הקיצוניים בכל דת ודת יפעלו על מנת להוציא לשון הרע לעבר החוצנים, זאת בגין שהם לא מוכנים להיווכח במקרה שאמונתם היא לא נכונה במשך כל השנים האלו, ולא רוצים לראות בהם כגורם מזוייף ולא אמיתי ומוחשי. התקשורת תעבור מין "אבולוציה" חדשה, בכך שכעת יש לה מידע עצום שיכולה לספק לנו, בטיוי, ברדיו, בכל מקום, אם זה שקרי כמו שהחוצנים באו להשמיד את העולם, ועד לשמועה כמו שחוצן בא לשתות אצלך בבית בתור ידיד. הממשל יהיה נבוך כנראה..יציב את הצבא בכוננות מחשש למלחמה, יכניס את כל התושבים לעוצר... סתם מושפע אני כנראה יש לי עוד השערות אבל אין לי כוח להמשיך

Gilliana

New member
זה מאד תלוי באילו נסיבות

אם מדובר על מלחמה או פלישה כוללת, התגלות מרצון של החוצנים (דבר שאני מסופקת מאד שאכן יתרחש) או חשיפה באופן כלשהו של מסמכים חסויים (שכמובן תחולל שערוריה בקנה מידה של הפלת ממשלות ומעצמות).

חפY

New member
מה עם חוצנים ידידותיים בנחיתה כוללת

Patrick kim

New member
תאוריית מאזן האימה.

יש לי תחושה שמתקיים מאזן בין חוצנים עויינים לבין ידידותיים אשר מונעים מהרעים לבחוש ולהתערב בענייני כדור ארץ. ומעדיפים שדברים על כדור זה יתנהלו באופן של בחירה והשתלשלות טיבעית וזה מתאים לתאוריה שאלוהים לא מתערב בענייני האדם למעט בנסיבות קיצוניות.ואני לא ניכנס לשאלה איזה אלוהים.

Gilliana

New member
זו גם אפשרות אם כי קלושה

הם לא עשו זאת במשך אלפי שנים עד עצם היום הזה. מה יגרום להם לעשות זאת עכשיו?

למעלה