אני וידיד שלי פיתחנו תאוריה מעניינת
לגבי כל הנושא הזה... הרעיון הכללי בתאוריה הזו הוא שהיקום האינסופי שלנו התחיל ככל הנראה מהמפץ הגדול. עבור ישויות (או חייזרים או WHTEVER) מסויימות כדור הארץ שלנו הוא בבחינת מעבדה ואנחנו הנבדקים בה.. (תיכף מסבירה גם למה החשבנו את זה ל"מעבדה"). ידיד שלי מאמין שאותן ישויות הן ברמה טכנולוגית גבוהה בהמון משלנו, ובעצם הם אלו שהתחילו את החיים על פני כדור הארץ. האדם הרי התפתח ועבר המון גלגולים (תהליך האבולוציה) עד שהגיע למה שהוא היום. היכולות הטכנולוגיות שלו התפתחו עם השנים. עכשיו עניין ה"מעבדה"... יש לנו את מערכת השמש, שמסתובבת כל הזמן, ולכן גורמת לכל אחד מאיתנו להיחשף להיבטים שונים. בדומה לעכברי מעבדה שנבדקים כיצד הם מגיבים לתנאים שונים, כך גם אנחנו. יש לנו אור לבן- שזה הירח. אור צהוב= שמש. כוכבי לכת שמפיצים אנרגיות, ויתכן ולכל אחד יש השפעה שונה על כל אדם. ומי שקורא הורוסקופים יודע על מה מדובר- "הירח נכנס לנוגה וזה השבוע בו בני מזל בתולה ירגישו עצבניים מתמיד..." בכל אופן, בתחילה היו לנו דינוזאורים. הם היו מעין תוכנית ניסיונית שכשלה. הם היו גדולים, מפלצתיים ומגושמים, ורק זרעו הרס, ולכן לאחר עידן- הם הושמדו. אח"כ היה לנו את האדם הראשוני, אולי האדם שנוצר מן הקוף, שקיבל באיזו שהיא דרך את ההבנה שיש לו כלים להתפתח ולבנות וליצור, אז עם הזמן האדם התפתח ורכש לעצמו כלים ופיתח טכנולוגיות... בכל אופן, אני מאמינה שאותם חוצנים לא מגיעים ומבקרים בכדור הארץ סתם. הם בודקים אותנו. אחרת לא היו סיפורי חטיפות... תחשבו שניה בהיגיון: למה להם לחטוף אותנו ולעשות בנו ניסויים? הגוף האנושי הוא הרי מכונה מופלאה, ואת המוח האנושי אף מדען ואף חוקר לא הצליח לפענח לגמרי עד היום. אנחנו משתמשים רק בכ-80% מהמוח שלנו. 20% הנותרים קיימים, ואני מאמינה שלמטרה מסויימת, ובוודאי יש לזה קשר עקיף או ישיר לחוצנים. גוף האדם גם פועל על מעין חשמל. (כן, כן, חשמל). הפקודות מועברות מהמוח לאיברי הגוף ע"י מה שהמוח מתרגם כחשמל. כעת תארו לעצמכם מצב בו מוציאים לכם את זה מהגוף... אתם תחושו משותקים, ללא יכולת להגיב. (ואולי זה מה שקורה לאנשים שנחטפים... מי יודע..) בכל אופן, לנו יש את המוח, וייתכן שלהם יש חומר/ יסוד או משהו אחר שיותר "חכם" מהמוח שלנו...
בכל מקרה, זו התאוריה שפיתחנו לבינתיים. היא עוד הולכת להרבה כיוונים, אז אני לא אמשיך, כי האצבעות שלי כבר מתחילות לכאוב...