כיצד לדעתכם

סנגי

New member
ישות -על../images/Emo113.gif

תחשבו שהיקום קיים מליארדים של שנים וזן מסוים של ישות פיסית שבתחילה פרימיטיבית עלולה להגיע לרמת התפתחות שאפילו הדמיון שלנו לא יכול להכיל. ישנם פרקים בסטארגייט וסטאר טראק בו עלילות על ישויות אינטלגנטיות שאין להם צורך בגוף חומר אלה אנרגייה טהורה שלהם יכולת לברוא עולמות להתערב בבנייה ובהרסיתם הם האדריכלים של כוכבים וזנים שלמים של יצורים בלי שאותם יצורים מבינים שישויות-על הנדסו אותם ומפקחים על ההתפתחות שלהם. אולי אותם ישויות או נציגהם שהם זנים פחות מפותחים אך יותר מתקדמים מאיתנו בני האדם משמשים כמתווכים ומידי פעם יוצרים קשר אם בני אדם נבחרים קרי משה רבנו וכול מיני גיבורים תנכיים כמו לוט ונוח. אולי לאותם ישויות על יש מן מאגר דאטה יקומי בו כול האינפורמצייה שאנו סופגים וידע שצוברים ולנו נראה בזבוז לאחר מותנו הוא סהכ מועבר ביחד אם התודעה לאותו בנק . מי יודע? הכול תאוריות בנתיים צריך לעבוד לשלם שכר דירה לחלום על מכונית יפה להילחם בברוקרטייה ולחיות חיים משעממים כי אנחנו עדיין לא בשלב להבין את הדברים"הגדולים" אולי בעוד מאה מתיים שנה אבל עד אז מי הייה כאן.

סדרה מעולה:

ראיתי את כל הפרקים מהתחלה, עכשיו גם יש אטלנטיס... יש טענות קונספרטיביות שבאמת קיימים כאלה שערים...והסדרה הזו בעצם מראה לנו שיחזורים של משימות שנעשו במציאות, ויעידו על כך הפרקים ההיתוליים שהיו כמו סדרה בתוך סדרה והיו על "הסדרה המדע בידיונית" שנעשתה בעקבות מישהו שנחשף לתוכנית "הסטארגייט"..

Gilliana

New member
יפה אמרת ../images/Emo13.gif

וזהו באמת הקונספט של "אלוהים" בתרגום קצת יותר מדעי.

לא מדוייק

בתנ"ך לא בדיוק כל מי שפגש את אלוהים- מת במקום. יש את הסיפור של משה, של יעקב, של יחזקאל ועוד רבים שפגשו ב"אלוהים" ולא מתו. ואני גם לא חושבת שהחייזרים ו"אלוהים" הן שתי ישויות נפרדות, אלא להיפך. בתקופות היותר עתיקות בהיסטוריה אנשים היו פרמיטיביים מספיק להאמין שאבן היא אל... אז מה גורם לך לחשוב שהם לא היו מסוגלים להאמין שיש אל מוחלט ששולט בהכול מלמעלה? לדעתי אנשים פירשו את חוסר ההבנה שלהם לדברים כ"אלוהים". אני לא פוסלת את האפשרות שאולי אותו/אותם אלוהים היה חוצן או קבוצת חוצנים. ויש מספיק הוכחות לקיום חוצנים בתנ"ך, ולא רק בו. ואם התנ"ך שלנו היה נכון, לא היו בו כ"כ הרבה סתירות ואי דיוקים והסיפורים היו נכתבים בו בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים. ואולי יש חוצן "מאסטר" שהוא שולט בכל השאר...
אי אפשר לדעת.

falson

New member
התנך הוא לא יותר מסיפור מטאפורי שבא

להסביר את קיום החיים לאנשים שחיו באותה תקופה קדומה ולא היו "חכמים",נבונים ומפותחים כמונו במחשבה ובהבנת/ראיית החיים. כל סיפור בראשית על בריאת העולם אכן התרחשה אך בניגוד לתנך ששם הכל קרה בשבוע,במציאות כל התהליך קרה במשך אלפי ומיליוני שנה,לך תסביר לאנשים שחיו אז אחרת. אם אחד מאיתנו יגיע לעבר וידליק לבני ישראל במדבר מצית הייתם רואים איזה הבעת פנים תהיה להם,אתם תהפכו לאלילים.

pcp1

New member
אתה צודק אבל לא במאה אחוז

תקשיב חלק לא קטן בלשון המטה מהכתוב בתנ"ך כבר הוכח באמיתי כלומר מרד החשמונאים ועוד נכון שיש סיפורים שככל הנראה לא אמיתיים אבל לך תדע בריאת העולם למשל זה לא ניראה לי אמיתי אבל שאר הדברים מי יודע

falson

New member
לכן אמרתי שבריאת העולם אכן היתרחשה

אך לא בשבוע אלה במשך אלפי ומליוני שנים.

Gilliana

New member
צריך לדעת להבדיל...

בין החלק בתנ"ך שהוא סיפורים היסטוריים - כגון מרד החשמונאים שציינת, ובין חלק שהוא אגדות עם ופרשנות לתופעות שהאנשים שחיו באותן תקופות לא ממש ידעו להסביר. כאמור, אם מישהו מאיתנו היה חוזר בזמן ליציאת מצריים למשל, הרי שכל אחד מאיתנו - באמצעים פשוטים למדי, היה יכול לשחזר את מעמד הר סיני די בקלות. מה כבר צריך? כמה רמקולים, זיקוקי דינור ונפצים?

falson

New member
חחח כמה רמקולים, זיקוקי דינור ונפצי

ונפצים,קרעת אותי מצחוק האמת שזה נכון, כמו שכתבתי קודם אם הייתי בא לשם עם מצית הייתי אלוהים הם היון פרימיטיבים

pcp1

New member
אותו דבר אם מישהו מהעתיד יחזור ל

זמן של היום נגיד מישהו בעתיד של עוד 2000 שנה יחזור לזמן שלנו כיום אנחנו ניהיה בשבילו כמו שהחברה מהתנ"ך בשבילנו (פרימיטיבים)

Gilliana

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

מה שמעלה את האפשרות שחלק מאותם עבמי"ם ותופעות חריגות מקורם לאו דווקא ביישויות חוץ ארציות אלא בכרונונאוטים שהגיעו מהעתיד.

למעלה