כישוך להרחקת אדם...

taroboy

New member
כישוך להרחקת אדם...

לפני כמה זמן כתבתי פה הודעה אם יש כישוך להרחקה של אדם ממקום מסוים..... אני צריך את המתכון שוב,ממי שאמר לי..או ממי אחר שיודע... ויש לי נסיון במאגיה ^^ תודה רבה,וסאמריין שמח לפאגנים שבינכם.

PurpleFilth

New member
יש המון טכניקות להרחיק אדם ממקום

בעזרת מאגיה. מיינד קונטרול, טלקינזיס, פירוקינזיס, אשליות, גורל, דרך האלים או ישויות אחרות... למה התכוונת בדיוק?

taroboy

New member
תערבות שבה מערבבים....

כמה תבלינים ולפזר במקום שלא רוצים שהאדם יהיה בו.....

Bastat

New member
תערבות שבה מערבבים כמה תבלינים ...

איזה תבלינים בדיוק מערבבים ?

gwizard

New member
תערובת

פלפל שחור גרוס, הל, רוזמרין, ומלח. כולם בעלי תכונות של הגנה / טיהור / הרחקה.

RainBird

New member
לא הייתי משתמש בהל. למרות שהוא יסוד האש, הוא מזכיר לי קצת יותר מידי את ארזולי ולחשי האהבה שלה (אליה הוא מקודש). אולי גופרית במקום?

mbinh

New member
לפי דעתי לא.

נראה לי שגופרית גם היא לא תתאים.

mbinh

New member
זהו מנהג אישי אני מדגיש

אני אוהב לערב(בהכל) תרכובות ברזל למינהין.לדוגמא אם אתה אומר גופרית אז אולי גופרית שהתרכבה עם ברזל(אומנם התהליך מסריח קצת אבל זה יכל לעבוד). אבל זה מנהג אישי. מכיוון שאני לא עוסק במאגיה מוכתבת אלא במאגיה שאני הרכבתי אז יש דברים שהם שלי.

RainBird

New member
הרבה פעמים ברזל מסמל משיכה דווקא (כמגנט). אולי לך זה לא מתאים, אבל לפי המוני מסורות גופרית דוחה אלמנטים שלילים. וודון, וויקה, אפילו במזרח.

gwizard

New member
שוב, אין שום קשר לוויקה

זה שדורין כתבה משהו לא אומר אוטומטית כי זה חלק מוויקה. נא להפריד בין הפולחן הדתי לבין דעותיה האישיות של אחת ממקימי הדת.

RainBird

New member
אמרתי מסורת- לא דת. וזה שאחת ממקימות הדת דיברה על זה, ואני נתקל בכשפים וויקאנים של דחיה שמכילים גופרית, אומר שזה חלק ממסורת, או לפחות ידוע במסורת מסויימת כדוחה דברים.

gwizard

New member
האומנם ?

אם אני עובד עם בובות וודו ואני וויקאני אז זה הופך בובות וודו לחלק מן המסורת הוויקאנית ? ממש לא.

gwizard

New member
זה לא משנה מה החפץ

אני יכול לומר באותה מידה נר ירוק.

RainBird

New member
אוקיי. אז שימוש בנרות ירוקים אינו חלק מהמסורת הוויקאנית?

למעלה