כיתבו מכתבים !!!!!

dariayaari

New member
כיתבו מכתבים !!!!!

יש לי את המייל של שמשון, מי שמנהל עכשיו את המטה. אני צריכה לבקש את רשותו לפרסם את המייל שלו פה. עד שאעשה זאת, כיתבו מכתבים !!! ואשלח אליו מייד!!!!! אנא, עשו זאת - פליזז..........

איך הולכת העניין שלשלוח לו מכתבים?

את יכולה להיות טיפה יותר מפורטת בבקשה... שנידע פשוט איך העניין ילך..? לשלוח את המכתב דרך פרסומו בפורום? ואת כבר תתדאגי שזה יגיע אליו?

dariayaari

New member
היי,

אפשר לכתוב פה בפורום, ואני יכולה לעשות העתק/הדבק, ולהעביר אליו במייל. כבר העברתי אליו משהו, ולא זכיתי להתייחסות. לא אכפת לי שלא ייתייחס, מקווה רק שקרא, חשב, הפנים...... מחר אתקשר אליו ואבדוק איתו. אני רוצה לחשוב שהוא/הם כל כך עסוקים, ושזו הסיבה לחוסר ההתייחסות. בכל מקרה, אנחנו נעשה ככל שנוכל. אוקיי? תודה, דינה.

dariayaari

New member
שלום דן,

רעיונות, הצעות, הארות, הערות.....כל דבר שהיית רוצה שייעשה ואין לך למי להגיד.

יונה1

New member
היי דינה

אני לא רוצה להשבית שמחות, אבל האם שמשון אמר לך שמה שהוא צריך היום בחיים זה מאות או אלפי מיילים עם הצעות לשביתה כללית במשק, מצור על עזה, סגירת חשבונות הבנק ועוד הצעות שעולות כאן כמה פעמים ביום? אני חושבת שבדיוק לצורך בירבורים כאלה (ויסלחו לי השניים שלושה שגם עושים), קיים הפורום הזה. למשפחת שליט היתה דוגמה מאד מאד ברורה וחד משמעית, שמהרגע שהחל לחץ של ממש על רה"מ והשרים, תוך שבועיים התבצעו החילופין עם החיזבאללה. אם אמנם הסיקו מסקנות ומעוניינים בפעילות, שיואיל שמשון, יכנס הנה לפורום ויביע את משאלתו. רוצים להמשיך בעשייה שאפיינה את השנתיים האחרונות - הבחירה כידוע בידהם בלבד.

dariayaari

New member
היי יונה,

וודאי ששמשון לא הביע את רצונו ברעיונות וכו'., ויש אף להניח שהוא לא ממש יהיה מאושר מכך. אז מה? מישהו מאושר....? נכון ששמשון יכול להיכנס לפורום, לקרוא וכו', ובאמת חשבתי להפנות אותו לפורום, רק שבפורום יש הרבה מלל, וצריך לפתוח אחד אחד כדי....וכו'.... {לי יש מחשב יישן, איטי, וזה די מעצבן}. אבל זו בהחלט אופציה להפנות אותו לפורום, כבר פדוי שבי הציע זאת. שבת שלום יונה, דינה.

יונה1

New member
נו באמת דינה

קשה לי להאמין שאת ממליצה בכנות להפגיז את אותו שמשון במיילים וטלפונים. אני לא בטוחה שאותו שמשון אמור להיות כלי הקיבול לכל הגיג שמעלה אנונימי זה או אחר בפורום כזה או אחר. מי שרוצה היום לעשות ולא רק לכתוב, יש פעמיים בחודש משמרות בירושלים, היתה לפני שבוע וחצי הפגנה בתל אביב, ויש לקוות שתצאנה בעתיד עוד יוזמות מטעם המשפחה.

dariayaari

New member
יונה, לא קראת בעיון מה שכתבתי..

1. לא כתבתי טלפונים. 2. לא כתבתי מיילים. כי איך אוכל להעביר כתובת אימייל, או טלפון של מישהו מבלי לקבל את אישורו?! אז מה כן כתבתי......? שישלחו אלי את המכתבים. ואני מעבירה את הרעיון ממש בתמצית. בכל מקרה, איש מבינכם אינו עושה זאת בינתיים, כך שאין זה חשוב. וכל זה למה נולד? כי אינני מבינה, ואף פעם לא הבנתי, גם כאשר מדובר היה בישיבות משמימות בעבודה - אז כאמור לא הבנתי ולא היתה לי סבלנות לדיבורים שאינם תכליתיים. כלומר, אחלה דיבורים שאינם תכליתיים, אבל בהקשר אחר לגמרי. אני רואה את המקום הזה כאן, בפורום, כמקום שמאפשר באופן עקיף את חזרתו של גלעד, והייתי שמחה לו כולנו היינו מתייחסים כך אל הפורום. מהמקום הזה, עלה הרעיון של קיבוץ הרעיונות שמעלים כאן החברים, והעברתם אל שמשון.

קמנצינד

New member
למה 'באופן עקיף' ?

את לא חושבת שכשגלעד יחזור, זה יהיה קודם כל בזכות הפורום הנוכחי, והאנשים שכותבים בו ? פעם אחת מישהי הבטיחה לי, אישית, כאן, על גבי הפורום, שבגלל שאני כותב כאן, היא תשלח לי את המשאית עם הצלשי"ם.

dariayaari

New member
המשאיות לא חוצות את גבולות גוש דן

וחוצמזה, ש - ברור כאילו....?

יונה1

New member
לשלוח לו מיילים פרטיים

או לעשות העתק/הדבק זה היינו הך. אולי כדאי לפני שעושים לו העתק/הדבק עם רעיונות לשביתה כללית במשק או לשרשרת אנושית מדן ועד אילת, לברר את השאלה הפשוטה מאד, והמאד אלמנטרית - כמה ממשתתפי הפורום היו למשל במשמרת בירושלים, או בהפגנה בכיכר רבין? אני קצת חוששת שעם 3 אנשים, שגם כותבים פה בפורום וגם יוצאים מהבית, די קשה לעשות שרשראות.

dariayaari

New member
הצחקת אותי...אגב, כמעט תמיד את מצחיקה אותי...

אז ככה - כן, נראה טיפה מסורבל לעשות שרשרת אנושית עם 3 אנשים....זה אומר שהראשון עובר לסוף הטור, השני מחרה מחזיק אחריו, וכן הלאה....אם רוצים זה אפשרי, לא ככה? וזה לא ממש חשוב אם אנשי הפורום מככבים באירועים/עצרות.....כי גם צריך יצרני רעיונות.... בעניין העתק/הדבק, חשבתי לתמצת את הרעיונות עד לכדי מינימום. לא לעשות העתק/הדבק, כפי שכתבתי באחד המקומות. אבל שוב, בכל מקרה, איש בינתיים אינו מרים את הכפפה, אז....מקווה ששמשון לפחות מרים את הכפפה. וחוצמזה, מה שלומך יונה?

קמנצינד

New member
מכתב להעביר לשמשון

שלום מר שמשון היקר אמרו שלמי שיש "רעיונות, הצעות, הארות, הערות.....כל דבר שהיית רוצה שייעשה ואין לך למי להגיד", אז אפשר לכתוב לך. יש לי רעיון, הצעה, הארה, הערה, ודברים שהייתי רוצה שיעשו ואין לי למי להגיד. רעיון- הרעיון שלי הוא שצריך לדאוג שגלעד יחזור הביתה. הצעה- אני מציע שתחזיר את גלעד הביתה. הארה- כמה שתחזיר אותו יותר מהר, יותר טוב. הערה- בבקשה תחזיר גם את רון ארד, נעדרי סולטן יעקוב, ושאר השבויים והנעדרים. דברים שהייתי רוצה שיעשו ואין לי למי להגיד- צריך גם לדאוג לגלעד שליט אחרי שהוא חוזר, ושלא ידאגו לו כמו שדואגים לשאר נכי צה"ל, כלומר צריך לדאוג שלא יעבור השפלות מצד משרד הביטחון. תודה !

dariayaari

New member
תמשו ת...

מייד מעבירה, בטוחה שעדיין הוא לא קיבל רעיונות/הערות/הארות/חרטאות/....כאלה...........

יונה1

New member
הדבר האחרון שצריך

זה "יצרני רעיונות"!!! צריך אדם אחד (אולי אדם ורבע), שיחליט על עמידה קבועה מול משרד רה"מ (כך גם יורש העצר יוכל להזכר בגלעד) - ומאות אנשים שיממשו את הרעיון (אפשר חמישה שישה בכל משמרת). נראה לי שאת חושבת בדיוק הפוך ממני... צריך לסייע בדרך כלשהי למשפחת שליט להבין היכן המפתחות לתאו של גלעד (הם לא טמונים בככר רבין, שם כל ערב מתקיים משהו, לא במכוניות של האמהות שמחפשות את השמש, ולא בתערוכת הצילום של אנשי משמרת ירושלים, שנפתחת בימים הקרובים). כל האוננות האחרת (סליחה על הבטוי הוולגרי), מזכירה לי "מסע אופנים" שערכה בזמנו אורנה שמעוני מדן ועד אילת, כדי שהשם לבנון יוזכר בכלי התקשורת. היא הוציאה את הנשמה על הדיווש המשונה הזה, וזכתה בדיוק לאותו מספר מילים שאנחנו היינו משיגים בעמידה של חצי שעה מול משרד הבטחון... אז רעיונות הזויים ממש לא חסרים - חסרים רק כמו שאמרתי לך בפגישה - "חיילים".

dariayaari

New member
אני ממש לא חושבת הפוך ממך,

ונדמה לי שאת גם יודעת את זה וסתם מתגרה בי - אם יורשה לי.{אגב, לא בכעס נאמר, כי אם בשעשוע}. זה נכון מאד, ואינו סותר פעילות אגרסיבית כתוספת. אבל, אעביר לשמשון את המסר - משמרות מחאה מול משרד ראש הממשלה, בכל ימות השבוע, בשעות הבוקר, דהיינו, שעות הפעילות בממשלה. ולשם כך צריך "חיילים", כמובן. אוקיי, מחר או הערב אתקשר אליו. תודההה... דינה. ולא ענית לי על מה שלומך....ואני לא מוותרת בקלות...

למעלה