כיתבו מכתבים !!!!!

יונה1

New member
מה זו בדיוק פעילות אגרסיבית?

ומי לדעתך יכול לממש אותה? הרי כל השלושה כבר עסוקים בשרשרת, וכל האמהות נסעו למעבר ארז... אגב, אני ממש לא מאמינה שאחרי למעלה משנתיים משפחת שליט (בתגבורת שמשון), לא הפנימו שתערוכות דגים וכרישים עוד לא החזירו מעולם שבויים. וחוצמזה, כמו שצוטט פה למעלה, אם החמאס באמת הקפיא כל מו"מ עד החלפת רה"מ, אז כל הוצאת אנרגיה והפעלת לחץ על ממשלת ישראל הוא בבחינת בזבוב זמן.

dariayaari

New member
היי יונה,

את אומרת דברים קשים, את שואלת שאלות רטוריות קשות... ואם נכון הדבר שמשפחת שליט לא הפנימה, או כן הפנימה ולא עושה, ושתערוכות לא יעזרו, ושהחמאס הקפיאו כל מו"מ - ואם כל זה נכון, אז מה לכל הרוחות? אז מה??? אז זה אומר שנרים ידיים גם אנחנו??? הרי לו כל זה לא היה כפי שזה נראה, כל כך גרוע עד להתפוצץ, אז אנחנו הינו רק חיילים ממושמעים ותו לא! הרי כל השיחות שלנו כאן הן דווקא משום כך !!!

יונה1

New member
דינה, צר לי

אבל כל השיחות כאן הן רק בגלל שהמציאו המצאה נחמדה שקוראים לה אינטרנט וכך אנשים בעלי עניין משותף יכולים לקשקש להנאתם. לא ידוע לי שאולמרט מתעניין בפורום כזה או אחר באינטרנט או מושפע ממנו. לצערי גם לא שמעתי ששבויים הוחזרו באמצעים וירטואלים כמו פורומים באינטרנט, אבל יתכן שלא הכל אני יודעת.

dariayaari

New member
ואני ראיתי במקום הזה, בפורום,

מקום שאפשר לגבש, להתגבש ולעשות מעשים. האם אני תמימה?!

יונה1

New member
אני לא יודעת אם את תמימה או לא

פשוט תערכי סקר קטנטן ותבדקי כמה מהמשתתפים בפורום הזה היו בהפגנה בתל אביב לפני שבועיים. לגבי השיחה עם שמשון, זה נשמע מעט משונה שאדם שלקח על עצמו "ריכוז מטה" או איך שקוראים לזה, לא הבין בכוחות עצמו שהכתובת היא ירושלים ושהוא צריך להיות פשוט שוטר תנועה ולכוון את כל מי שמעוניין לתרום - רק לשם.

dariayaari

New member
יונה, את ושמשון,

יכולים הייתם לשוחח בעניין. היית יכולה לתרום באופן ישיר, להתלבט איתו, לייעץ לו וכו'. הוא נשמע אחלה, מקשיב, לוקח לתשומת לבו, נקי מאגו טריפ...... אשמח לתת לך תטלפון שלו, אפילו בלי לקבל את אישורו.....ויאללה....מה את אומרת?

יונה1

New member
דינה, הרי כבר דיברנו על זה פעמיים באופן פרטי

ואמרתי לך שאני ממש לא מעוניינת. מעבר לסיבות פרטיות שגורמות לי לא לרצות, קחי בחשבון שכמו שאמרתי לך, מספיק לי בחרוק השיניים והתסכול של התבוננות מהצד. למה למען השם אני צריכה להיות מעורבת באופן אישי בהתנהלות שסותרת את דעותי ואת הבנתי?

dariayaari

New member
פשוט כי משגע אותי,

שיש לך כל כך הרבה איך לעזור להם..... אבל באמת סליחה, כי נכון, אמרת לי.

יונה1

New member
דינה - קצת הגזמת!

הלחץ הפומבי הזה עלי, לאחר שתי שיחות פרטיות שבהן הבהרתי לך מפורשות שאין לי עניין להכנס לנושא יותר מכפי שאני ממילא בתוכו, הוא ממש לא לעניין ואפילו מאד מביך ולא הוגן. אין לך מושג מי אני ומה אני, אין לך שום מושג מה אני עושה כבר שנתיים רצופות ויותר מכך - אין לך (ולכל מי שקורא אותך פה) שמץ של מושג אם ואיזה קשר היה לי עם המשפחות. להכניס לכאן הודעה נוזפת שמציגה אותי כ"סרבנית עזרה" היא חוצפה לא קטנה - זאת לאחר שכאשר הגברת גולדווסר ביקשה לפני שנתיים להפגש איתי, עניתי לה שמתי ואיפה שתרצה. כאשר תומר וינברג הצטרף לפעילות, כתבתי לו מייל פרטי שאגיע אליו לצפון כדי לשוחח איתו, ולאחר שנועם שליט מחזיק את מספר הטלפון שלי (ושל בן זוגי) כבר למעלה משנה, ואילו היה מתקשר, הייתי מגיעה אליו באותו יום, למרות הקושי הרב ולמרות שמאד מאד לא נוח לי להיות איתם בקשר. ואת כל זאת עשיתי, למרות שכפי שכבר ציינתי, מבלי שיהיה לך מושג קלוש עד כמה אין לי כל עניין להכנס לנושא של קשר אישי עם המשפחות. אז תואילי בטובך לרדת ממני, ולבטח שאל תנסי להציג אותי כאן בפורום כמישהי שבזכותה גלעד יכול להיות בבית כבר מחר, אבל ברוב קשיחותה היא מסרבת לשתף פעולה.

dariayaari

New member
כי,

1. התנצלתי, אז למה ההתנפלות? 2. לא מציגה אותך כסרבנית, וגם לא חושבת כך. 3. מאחר ואת כותבת כאן בפורום, ומפעם לפעם משיאה עצה, גם כתגובה למשהו שאני כותבת, משכיח ממני את חוסר רצונך להיות מעורבת. באופן מסויים אוכל לומר שאת משדרת מסר כפול. .4 דברים כתובים הרבה פעמים מתפרשים שלא ככוונתם. 5. אנא, יש דרכים נעימות יותר להגיד דברים....כן יונה, יש דרכים אחרות.

קמנצינד

New member
??????????????

קודם כל, אולי תעבירו את הדו- שיח הזה למסרים פרטיים ? יונה כבר ניפגעה, ובצדק, בגלל שגם 'ההתנצלות' שלך, גם אם זה בלי כוונה, היתה מאוד מניפולטיבית. חשבתי שכבר הפנמת את זה שיונה היא לא זו שיכולה להחזיר את גלעד שליט הביתה. מי שיכול להחזיר את גלעד זה.... שמשון !

יונה1

New member
אכן, הוא שטענתי

שאין כל מקום בפורום פומבי להפעלת לחצים אישיים מיותרים בתכלית, שגוררים בעקבותם תשובות שליליות ומציגים את הסרבן באור מאד שלילי. ודינה, עניתי הפעם כפי שעניתי, משום שאת יודעת מ-צ-ו-י-ן, על פי שיחות קודמות מאד מאד מנומסות, מסבירות וסבלניות שלי, שאין לי כל רצון (וכפי שכתב קמניצד, גם אין שום צורך) להיות בקשר ישיר עם משפחת שליט. הדבר הובהר לך בטלפון, בפגישה אישית, ובמסר פרטי של הפורום הזה. בשלושת המקרים הללו, הייתי לדעתי מספיק ברורה, כך שגם הטענה שלך לגבי "מסרים כפולים" מיותרת ומטעה.

dariayaari

New member
היי יונה, דיברתי עם שמשון,

העברתי לו את הרעיון שלך בדבר משמרות ליד משרד ראש הממשלה. הוא בהחלט התייחס לזה. בנוסף הוא אמר שהתקופה הזאת, החודשיים שלושה הקרובים, עד שאולמרט יפרוש סופית, הם ממש קריטיים, ומה שנעשה עכשיו, זה לחץ על אולמרט לסיים את העיסקה הזאת לפני שהוא פורש. הלחץ על אולמרט נעשה כרגע במגעים אישיים. הלחץ על אולמרט ייעשה גם באמצעות האזרחים, ובתוך השבוע לדבריו, נקבל הנחיות. כמו כן, מטפל בנושא של הסעות מאורגנות לירושלים, למשמרות העירנות/מחאה.

למעלה