Ultra marine
New member
כי אני קונה בזול ../images/Emo3.gif
החלטתי לאור כל הבלגן שנוצר פה, ואני די מצטערת שהוא נהיה כזה מכוער ולא נעים, לפתוח שרשור מועיל לשני הצדדים
לומר את האמת, רוב הלקים שלי הוזמנו מחו"ל אחרי שיטוט אינסופי בבלוגים השונים וב Nail Gal. וקרה לי מעט מאוד פעמים שרכשתי לק שפשוט ראיתי. אני לא מוכנה לפתוח לק בחנות כי אני חושבת שזה לא התנהגות נאותה. לא הייתי רוצה לקנות לק ייבש לכן לא הייתי פותחת אחד וגורמת לזה שמישהי אחרת בסבירות מסוימת תקנה גם היא לק יבש.. ונעזוב את זה שבחלק מהמקומות אסור לפתוח (בצדק!) את הבקבוקים מה שיוצר מצב שעבורי הלקים פחות אטרקטיבים כי אני לא רואה מה הצבע ה"אמיתי" שלהם. ובדיוק בשביל זה הבלוגים הישראליים שלנו מכילים סווצ'ים... בחזרה למטרת ההודעה.. יש כל מיני לקים כמו אנדראה לדוג' שנתקלתי בהם פעם ראשונה שלשום. בחיים לפני זה לא ראיתי סטנד שלהם. ויש את הפרו ביוטי ולא יודעת כל מיני חברות לקים שמוכרות עד 10 ש"ח. אז אולי אפשר לעשות כאן שרשור של כל הלקים הזולים האלה ואיפה אתן מוצאות אותן (ובאיזה מחיר..) יהיה בונוס נחמד אם מי שיודעת (או מי שיש לה בקבוק בבית ויכולה לבדוק..) תוסיף אם הלק הוא 3Free או לא.. כמו WOW שאחרי השרשור המדובר גיליתי שהם 3Free.
החלטתי לאור כל הבלגן שנוצר פה, ואני די מצטערת שהוא נהיה כזה מכוער ולא נעים, לפתוח שרשור מועיל לשני הצדדים