כי אני קונה בזול

Ultra marine

New member
כי אני קונה בזול ../images/Emo3.gif

החלטתי לאור כל הבלגן שנוצר פה, ואני די מצטערת שהוא נהיה כזה מכוער ולא נעים, לפתוח שרשור מועיל לשני הצדדים
לומר את האמת, רוב הלקים שלי הוזמנו מחו"ל אחרי שיטוט אינסופי בבלוגים השונים וב Nail Gal. וקרה לי מעט מאוד פעמים שרכשתי לק שפשוט ראיתי. אני לא מוכנה לפתוח לק בחנות כי אני חושבת שזה לא התנהגות נאותה. לא הייתי רוצה לקנות לק ייבש לכן לא הייתי פותחת אחד וגורמת לזה שמישהי אחרת בסבירות מסוימת תקנה גם היא לק יבש.. ונעזוב את זה שבחלק מהמקומות אסור לפתוח (בצדק!) את הבקבוקים מה שיוצר מצב שעבורי הלקים פחות אטרקטיבים כי אני לא רואה מה הצבע ה"אמיתי" שלהם. ובדיוק בשביל זה הבלוגים הישראליים שלנו מכילים סווצ'ים... בחזרה למטרת ההודעה.. יש כל מיני לקים כמו אנדראה לדוג' שנתקלתי בהם פעם ראשונה שלשום. בחיים לפני זה לא ראיתי סטנד שלהם. ויש את הפרו ביוטי ולא יודעת כל מיני חברות לקים שמוכרות עד 10 ש"ח. אז אולי אפשר לעשות כאן שרשור של כל הלקים הזולים האלה ואיפה אתן מוצאות אותן (ובאיזה מחיר..) יהיה בונוס נחמד אם מי שיודעת (או מי שיש לה בקבוק בבית ויכולה לבדוק..) תוסיף אם הלק הוא 3Free או לא.. כמו WOW שאחרי השרשור המדובר גיליתי שהם 3Free.

צונית

New member
מתחילה ../images/Emo140.gif

ההמלצות שלי הן רק בנתניה... עמכן הסליחה
לקים של לצ'ט אני קונה ברחוב שד' בנימין די קרוב לתחנה המרכזית רק בצד השני של הכביש בחנות שנקראת "לה שנטל". המגוון של הלצ'טים התרחב לאחרונה והם עולים של 15 ש"ח. 3FREE לקים של שיק אני קונה לרוב בפרפומריה של האיש נטול הנחמדות הזה, באמצע רחוב שער הגיא בנתניה. עולה שם 9 שקלים. יש עוד פרפומריה שאני אוהבת, ברחוב שד' בנימין קצת אחרי "לה שנטל" לכיוון דרום. הבעלים הכי נשמה שיש, תענוג לקנות אצלו כל פעם מחדש. גם שם 9, ועוד אפשר להתמקח על המחיר אם קונים עוד דברים. אצלו גם אפשר למצוא את החברה החדשה הזו.... שכחתי איך קוראים לה... גם הלקים האלה עולים 9. הלקים של שיק ושל החברה העלומה ששכחתי את שמה - לא 3FREE.

Ultra marine

New member
קרליין

אמנם רחוקים כרגע מ 10 ש"ח -> 34 ש"ח ליחידה. אבל אני מאמינה שהם יתמידו בפינת ה 1+1 אם הם רוצים לשרוד... (מבלי להעליב אף אחד..) מבחר צבעים עדין יחסית, בעיקר צבעי קרם ושימר. פורמולה מצוינת ומברשת נוחה. קניתי בסופר פארם ב"ביג" באזור התעשיה החדש של נתניה. הם 3Free (לא כתוב על הבקבוק)

sHiR TaDmOr

New member
שיק & לה צ'אט.

אני קונה בראשל"צ, ברוטשילד 73 {מקווה שלא טעיתי במס'}. שיק שם עולה 10 ש"ח, לה צ'אט עולה 18. יש בקניון הזהב, ליד ביוטיקייר חנות של מוצרים למקצועיות\חובבניות, ויש שם לה צ'אט ב15 ש"ח, אבל הנסיעה לזהב תבזבז לי הרבה דלק, כך שזה מתקזז
, ולכן אני קונה כבר ב-18 ש"ח, זה לא משנה...כל עוד אני אוהבת את הלקים שלהם. יש להם מגוון מרהיב של צבעים, התלהבתי מהם בזמן האחרון
אין לי כרגע את הלקים לידי כי אני לא בבית, אבל אני חושבת שבבקבוק של לה צ'אט כתוב שאין בו רעלינים למיניהם. אבדוק זאת מאוחר יותר

PeachGirl

New member
קונה באותם המקומות

החנות ברוטשילד נקראת לוקה. לי אישית הזהב קרוב יותר רז אני קונה הרבה בחנות השניה יש גם את דרך היופי שלפעמים אני קונה אצלהם... ומדי פעם נוסעת לסנטר בת"א לקניה מרוכזת =]

lilo4

New member
אחלה רעיון ../images/Emo13.gif

אני איתך בקטע של ההתלבטות- מאוד קשה לי לבחור לקים, בגלל שאני לא יודעת איך הם נראים. אני בחיים לא אפתח לק בחנות או אנסה למרוח. פעם לא הייתה לי את המודעות, אבל היום אני יודעת שזה גם מייבש את הלק וגם יכול להעביר פטרת.. [בגלל זה אז פתחתי את שרשור הסווטצ'ים של שיק... כי אפשר בכיף למצוא באינטרנט סווטצ'ים של אסי/OPI וכו', אבל קשה מאוד למצוא על החברות העממיות... אולי כדאי להרחיב את הפרוייקט לעוד חברות] לפני שאני אמליץ איפה לקנות, אני אמליץ איפה לא לקנות- חנויות H&O. למרות שיש להם מבחר מכובד של אנדריאה וקרליין, וגם מצאתי סטנדים גדולים של שיק- הם מוכרים לפחות כפול מהמחירים בסופר/ניו פארם. לגבי שיק: לחפש בפרפומריות זולות או בחנויות בגדים זולות- מהסוג שיש שם אזור של טיפוח זול וקוסמטיקה בשני שקל. בד"כ יש להם סטנדים מכובדים של שיק עם מבחר גבוה ומחיר באזור ה-10 ש"ח. ג'ייד/קרליין/שיק/אנדריאה- יש בסופר/ניו-פארם, הבעיה שברוב הסניפים המבחר שלהם משתנה מאוד ולא תמיד מגוון. בד"כ יש עליהם מבצעים ואם לא עדיף לחכות למבצעים של 1+1 או פשוט הנחות שונות ומשונות. אני לא בבית כרגע, אני מקווה שאני אזכור ואז אני אבדוק את הרישום על הלקים של ג'ייד ושל אנדריאה מבחינת רעלים.

Ultra marine

New member
זה היתרון של הבלוגיה הישראלית..

שיש סווצ'ים לחברות ישראליות או עממיות מה שרואים פחות אצל הבלוגריות הכבדות מחו"ל. אני תוהה אם יש לנו רשימת בלוגים במועדפים.. זה גם יכול להיות מועיל.

lilo4

New member
אבל לא לכולן יש בלוג...

או למשל כמוני- יש לי בלוג, אבל בנתיים אין לי כוונה להקדיש אותו לסווטצ'ים וכו'... וברור שיש שרשורי התחדשויות/ שרשור "איזה לק יש לנו עכשיו על הציפורניים", אבל בשרשורים מרוכזים הרבה יותר נוח למצוא [אני למשל לא מחפשת לפי גוון ספציפי, אלא באופן כללי מחפשת צבעים חדשים לקנות]

Ultra marine

New member
נכון שלא לכולן יש,

אבל יש כאן בלוגריות שעושות סווצ'ים של חברות עממיות וזה עוזר. חוץ מזה שכמו שהיה כאן שרשור בעבר תמיד אפשר לפתוח פעם בכמה זמן שרשור של לקים של חברות עממיות ואז אפשר לשים אפילו צילומים שלהם. רעיון אחר שעכשיו עלה לי! פיקסה!! אולי אפשר לפתוח אלבום פיקסה שאפשר יהיה להעלות אליו תמונות וככה נוכל לעשות Nail Gal משלנו!

Yosh Yosh

New member
בבאר-שבע

אני עוד לא קונה מחו"ל, אז אני מסתפקת במה שיש בארץ. בחנות של DIVA בקניון הנגב יש סטנד קטן של לה-צ'אט, אבל אני לא חושבת שהוא זול במיוחד שם (עולה לפחות 30 ש"ח, נראה לי). באותו קניון יש גם חנות של WOW (עכשיו שאתן אומרות שהם 3FREE אולי אני אלך לשם יותר...
). בביג יש סניף של BEAUTY CARE. לק עולה 4 וחצי ש"ח, עמוס רעלים, אבל היי, יש סטנד של טסטרים ליד! שיק... נראה לי קניתי בסופר. אולי גם באקדמון באוניברסיטה. קלריין וג'ייד נקנים בסופר/ניו-פארם. אתמול הג'ייד עלה לי בערך 20 ש"ח.

foggy night

New member
חיפה - קריות

לה צ'אט - 15 ש"ח - קונה בקרית מוצקין, ברבמ"ד, בחנות לוקה. המוכרת - אווה, מקסימה להפליא ואפילו הזמינה לי צבע במיוחד
שיק - 12 ש"ח - פרפומריות שונות. למשל: ברבמ"ד בקרית מוצקין: לוקה, חיון. בחיפה, בהרצל: גם כן בלוקה וכמעט בכל הפרפומריות שם. ג'ייד, לייף, קרליין - בפארמים, משלמת עד 15 ש"ח. אם יקר יותר - לא קונה. אורלי - בפארמים - עד 20 ש"ח, אחרת לא קונה. WOW - לב המפרץ - לא זוכרת אם זה עולה 7 או 8 ש"ח. יש טסטרים ואין רעלים.

ענבל30

New member
../images/Emo41.gif אזור חדרה-זכרון יעקב

מצטערת, לא יוצא לי לשוטט יותר מדי לאחרונה, אז אלו המקומות שדגמתי:
חדרה - קניון לב חדרה, קומה עליונה, חנות בשם "לינדיסימה" שיש בה מבחר לא רע בכלל של לקים של איב, גולד ועוד כמה חברות. לא יודעת לגבי רעלים
אני ממש לא מומחית לעניין. מחירים בסביבות 7 ש"ח לבקבוק.
באותו קניון, בסניף של המשביר, סטנדים יפים של אנדריאה מילנו.
עדיין באותו קניון - חנות של הפנינג שיש בה לקים של טופ ביוטי במחיר סביר.
מרכז מסחרי גן שמואל - כמה מקומות לקנות לקים זולים: WOW ומבחר הלקים שלהם (זולים ונטולי רעלים, עפ"י מה שנכתב כאן בפורום ויש כמה צבעים לא רעים בכלל), בחנות של H&O יש לקים של שיק (לא כ"כ זולים, יחסית), ג'ייד, אנדריאה מילנו וליד הקופות סטנד קטן של wet n wild שלפעמים אפשר למצוא שם דברים נחמדים. יש גם את הסופר פארם על שלל הלקים שהוא מציע (אורלי, ג'ייד, קרליין, שיק, סאלי הנסן, רבלון, לוריאל).
פרדס חנה - מרכז המושבה, חנות בשם "נגיעות ביופי" שמוכרת קוסמטיקה ואיפור זולים וקצת אקססוריז. יש להם סטנד גדול של שיק, 10 ש"ח בלבד, וגם קצת לקים של איב במחיר 6 ש"ח ליח'. עוד בפרדס חנה, ברחוב המעלה (או האורנים?) ליד חדר הכושר ספורטלייף יש חנות חומרי ניקוי ופרפומריה שמוכרים לקים של שיק ואנדריאה מילנו במחיר 9 ש"ח! ברח' הבנים, קרוב לכיכר מרכז המושבה יש חנות כלי בית שמוכרת גם לקים של דנה קוסמטיקס במחיר של 8 ש"ח. לא קניתי כי הצבעים לא דיברו אלי...
בזכרון יעקב - ברח' המייסדים, מול גלידת אלדו יש בית מרקחת עם לקים של סאלי הנסן ושיק. במרכז המסחרי שבשמורה יש חנות בשם "רגעים" שיש בה סטנד גדול של טופ ביוטי, אבל במחיר מופקע של 10 ש"ח לבקבוק
(לא מנע אותי מלקנות, בכל זאת...) מצטערת שאין לי כתובות מדוייקות - אבל מקומיות יצליחו למצוא, אני מאמינה

b o t t e n

New member
לכפר ויתקין לא הגעת../images/Emo35.gif

פעם הייתה חנות רק של לקים בקניון של בית איעזר. עוד קיימת?? פעם- זה 10 שנים...

JAP Noa

New member
חיפה והקריות..

חבל שאנחנו לא גרות בארה"ב, אז באמת היה לנו ממש זול.
בכל מקרה-
דיווה בגרנד קניון - יש מבחר ענק של להצ'ט, עולה 30.
חנות במרכז הכרמל, נדמה לי שקוראים לה דרך הבושם
קיצר, החנות שמוכרת ויקטוריה סיקרט. יש שם גם שיק ב-12, וגם עוד לקים של חברה לא מוכרת בעליל, 2 ב-10. יש להם מלא צבעים, כולל ניאונים בורוד, אדום, כחול, צהוב, ירוק וכו' וכו'. מלא רעלים. לא קניתי אז אין לי מושג איך הפורמולה או המברשת, אני מניחה שמעעעעפן.
בקריון - יש חנות בקומה הראשונה שמוכרת קוסמטיקה מהיבואן אומשו, גם שם יש שיק בערך ב-12.
בקריון, חנות סטייל וואו, ליד הכניסה לבתי קולנוע- סטנד של לקים מדהימים, החנות נקראת מיי קוסמטיקס או משהו בסגנון. גם להם יש מלא ניאונים וכל מיני גליטרים חמודים. רעיל מאוד. אבל הניאונים שלהם מעולים, שכבה אחת הספיקה לי.
בקניון חיפה- ביוטיקר..כל מילה נוספת מיותרת. אוף, החלק המבאס הוא שהלקים האלה לא מפתים אותי! אולי חוץ מלהצ'ט וגם הוא עולה יותר מאורלי במבצע מה שהופך אותו ללא משתלם בעליל.

iefrat

New member
../images/Emo57.gifירושלים עיר הבירה

הכי זול: BeautyCare בקניון מלחה, יש להם אתר אינטרנט: http://www.beautycare.co.il/ 4.90 ליחידה לפעמים 3 ש"ח. מבחר גוונים גדול, לא מפיל אבל אפשר למצוא גוונים קלסיים יפים וגם צהוב, כתום כחולים. שווים את המחיר אבל לא מחזיקים זמן רב. 54 אדום - אין מישלא קנתה אחרי שראתה אותו עלי! לא הייתי מודעת לעניין הרעלים, אבדוק! בזארים במרכז העיר- שיק ב10 ש"ח. MC (מיי קוסמטיקס) ב 7 שקלים ולפעמים לקים בשקלים בודדים אך הם לא מוכרים - לא מנסה אפילו. קניון האחים ישראל - קומה שניה יש חנות קומטיקה ובה לקים זולים 5-10 ש"ח שוק רמלה- ליד תחנת הרכבת שליד קניון מלחה בימי שני וחמיש - לקים זולים, אף פעם לא קניתי. וכמובן מבצעים בס.פארם/משביר/ניו פארם. אני מרבה לקנות שם כי אלה מותגים מוכרים 1+1 על קרליין, גייד, ניוואה, מייבלין. רבלון לדעתי מעולים אבל אין להם מה לחדש לי בגוונים. מחר או ביום שני אלך ל נייל סטודיו ואז אעדכן מה היחס ללקוחות פרטיים (בונה על כמה גוונים שראיתי בפורום, אם אקבל מחיר מוזל אבל לא אשלם 60 ל OPI או 30 לקולור קלאב)

בקשר לנייל סטודיו..

התקשרתי אליהם כדי לברר כמה עולים הלקים של OPI והיא לא התפשרה על פחות מ59..וגם לא הייתה נחמדה במיוחד..ולכן הזמנתי מאמריקה.. אני מקווה שלך זה יעבוד יותר טוב. :)

iefrat

New member
את ירושלמית?

את מתכוונת לסניף בהלני המלכה בירושלים? ואפ כן עוד שאלה: איפה אפשר להשיג לה צאט בירושלים?

אני אכן ירושלמית

לא יודעת איזה סניף..רק מצאתי את הטלפון באינטרנט והתקשרתי.. מצאתי את זה של רעננה,והם אמרו למישהי מסניף של ירושלים להתקשר אליי,והיא התקשרה אחרי כמה ימים. לגבי לה צ'אט..אני לא בטוחה.. את מכירה את החנות ארגמן במרכז העיר? יש לו שם סטנד של לקים,אני רק לא בטוחה אם הם לה צ'אט או לא,ואין לי מושג לגבי מחירים. אם אגיע לשם בזמן הקרוב אברר בשבילך. בכל מקרה,גם אם זה לא לה-צ'אט,שווה לחפש בחנויות שם באזור,אולי יש שם ולא שמנו לב.

iefrat

New member
מחר או ביום שני אעשה סיור קטן

אני צריכה להיות שם ולא בולכת במיוחד אז אכנס ואשאל. אסביר שהתוודעתי אליהם דרך הפורום ויש מצב שעוד בנות ישמחו לקנות אם המחירים יהיו טובים. מכסימום יסרבו...זו גם הזדמנות בשבילי להכיר את הלקים של קולור קלאב (הייתי בארה"ב בחגים אבל לא ראיתי לנכון לשלם 8 דולר ללקים בצבעים משעממים של OPI אז קניתי של מייבלין ב 2.5 דולר ירוק פיסטוק מהמם (ששוה לכתוב עליו בבלוג, אבל לא מגיעה לזה, אולי כשיהיה חופש) ואפור ששייך לחורף וגם לקים זולים שהם סתם. חוץ מזה אעשה סיבוב בזארים ונראה מה ימצא בדרכי (הנייד מצלם...)

למעלה