כי אני קונה בזול

עוד באישור חיפה והקריות..

בביג שופ בחוצות המפרץ - יש סטנד ענק ומלא של שיק - ב-10 ש"ח יש שם גם סטנד של אנדראה ועוד חברה שאני לא זוכרת וגם אין לי מושג מה המחיר כי לא התעניינתי בהם :)

JAP Noa

New member
את יודעת כמה עולה אנדריאה?

ראיתי בבלוג של תולי לק נצנצים מושלם

iefrat

New member
אני ממש התבאסתי מהלקים של ביוטיקר

הם אמנם זולים מאוד ויש מבחר יפה של הגוונים הסולידיים והקלאסיים, אבל הם אף פעם לא מתייבשים לי כמו שצריך!!! אני יכולה למרוח אותם על הבוקר, כולל טופ וכל מה שצריך, להסתובב איתם יום שלם, ועדיין - לקום עם סימני שמיכה על הציפורניים בבוקר למחרת!
מנסיוני האישי, הלקים של וואו, שנמכרים במחיר די דומה, טובים פי כמה וכמה...

iefrat

New member
נייל סטודיו ירושלים

ניגשתי למנהלת הסניף גלינה וסיפרתי שהתוודעתי אליהם מהיכרות בפורום. הסניף קטן ואין בו קולוק קלאב אבל... OPI - מחיר 50 ש"ח מבחר לא גדול. לה צ'אט- סטנד מאובק, צבעים רגילים - מחיר 15 ש"ח נאמר לי ע"י גלינה . שהיא לא נוהגת להחזיק מלאי גדול אך היא יכולה להזמין עבורנו גוונים שאינם. לא צילמתי - לא נראה לי מתאים. נ.ב. בתכלת במרכז העיר - יש לה צ'אט ב 20 ש"ח יש שם צבעים חזקים וניאונים. נשאר לי לבדוק את קניון האחרים ישראל וקניון הדר בתלפיות

iefrat

New member
תוותרי על הטופ, עדיין אין לי WOW

דווקא יחסית למחירם הם נחמדים ויש מגוון גדול של צבעים. אני דווקא התאכזבתי מכך שהם לא מחזיקים מעמד. אין בעיה עם היבוש. יש להם גוון מנצח - אדום מס' 54 - מהמם!!! ובשביל גוונים של פעם אחת - צהוב בננה למשל, אהבתי. היום הייתי שם וקניתי ירוק בקבוק כהה, וטורקיז.

צונית

New member
iefrat יקירה

אני בדרך כלל לא מסוג האנשים שמעירים על זה, אני מקווה שתיקחי את זה ברוח טובה
אני ממש אשמח אם תשרשרי את הודעותייך כראוי... אני מאוד נהנית לקרוא את הדברים שאת כותבת אבל הם פשוט נכתבים לפעמים במקומות לא קשורים, אני לא מצליחה לעקוב. כשאת רוצה להגיב להודעה כלשהי, את לא צריכה ללכת להודעה האחרונה בשרשור. תפתחי את ההודעה עליה את רוצה להגיב ותלחצי על "הוספת תגובה". זה ישרשר את ההודעה שלך ישירות להודעה עליה רצית להגיב, בין אם היא באמצע השרשור, באמצעו או בהתחלתו.

צונית

New member
סליחה ומחילה!

אני לא יודעת מה קרה לי ואיך הבנתי שלא שרשרת לא נכון, טעיתי, אני ממש מתנצלת!
קראתי עכשיו שוב ואולי פשוט לא הבנתי איך הדברים מתקשרים שרשרת נכון (לא רק פה, גם בשאר ההודעות שלך) אני לא קראתי כמו שצריך. סליחה!!

iefrat

New member
אני דווקא קיבלתי כמחמאה

אמנם אני כבר שנים בתפוז ויודעת דבר או שניים על שרשור...ובכל זאת משמע: קוראים ומתעניינים במה שאני כותבת. האמת, התלהבתי כל כך מהפורום ואני נכנסת לפורום כמה פעמים ביום, למרות שאני צריכה לגנוב כל פעם כמה דקות של חסד. כרגע אני ממש אובססיבית לענין, סוף סוף כבר העליתי סווט'צים (אם אני מאייתת נכון) שיהיה לך שבוע מקסים! אפרת

iefrat

New member
סווט'צ של לק טורקיז - עכשיו מתלבטת

איפה לשים אותו, בלק לכבוד שבת? שרשור חדש? בהודעה מלפני 10 ימים שכבר איש לא רואה? אז שירשרתי אתו ל"נזיפה" שלך למרות שגם זה לא המקום!

iefrat

New member
../images/Emo24.gifתודה...

של ביוטי קייר מספר 16, מריחה סבירה ביותר למרות שהוא מלא, הספיקו פעמיים. האמת שאני חמדתי צבע כמו הטורקיז של שאנל...ראיתי פרסום בעיתון לאשה. הציעו לי דומים מדהימים פה בפורום אבל הם דורשים הזמנה...אז הסתפקתי בזה! קישור: http://www.beautycare.co.il/snifim.asp

אני שמחה שלך הם מתייבשים

יש לי נסיון עשיר מאוד עם ביוטיקר (החנות המקורית שלהם באשדוד ממוקמת מתחת לבית שלי...), לא משנה איזה גוון ניסיתי, עם/בלי טופ/בסיס, עדיין אותם סימני שמיכה מעצבנים שגורמים לי לרוץ ולהוריד את כל הלק שמרחתי יום לפני! לקח לי שנים להבין שזה לא תוצאה של משהו שאני עושה לא בסדר... כנראה שזה אינדיבידואלי...

צונית

New member
אני מסכימה

אבל הפעם אחרונה שהשתמשתי בלק של ביוטי קייר הייתה הרבהההה לפני שצירפתי את המייבש של פושה לאוסף אז אני לא יודעת איך המצב איתו. הייתי משתמשת פעם בטופ שלהם אבל הוא דרעק רציני הדבר הזה, גם אם הלק תכנן להתייבש בזמן סביר - הטופ/מייבש שלהם נלחם בו עד המוות! בחיים לא היה לי מניקור יפה עם לק של ביוטי קייר, למרות הצבעים היפים והכל. תמיד סימני שמיכה, סימני מריחה, סימני אצבעות, בלאגן שלם.

iefrat

New member
המייבש של פושה אפשר עוד פרטים?

טרם השתדרגתי לקניה של מוצרים דרך האינטרנט, קונה מה שנגיש בארץ, או כאני נוסעת. אפשר פירוט יתר: למה את כל כך מחזיקה ממנו? איך משיגים (תוצרת איפה?)? עלות? תודה אפרת

למעלה