כי בא לי שאלון

inbarIL

New member
כי בא לי שאלון../images/Emo192.gif../images/Emo3.gif

נלקח מפורום שאלונים וסקרים בתפוז
שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: יש לך פירסינג/ קעקועים? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חסה או כרוב? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? שוקולד חלב או מריר? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? אפרסק או שסק? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם? חג שמח לכולכם
ענבר.

amitshilo

New member
וויי לי ענברי! רוצה להרוג אותנו או משהו?!

נתחיל ונראה מתי אשבר
שם: עמית. גיל: 14 (תשלימו את המשפט לבד
) תאריך לידה: 12.9.94 כינוי: עמיתשי (בשביל טאובר: מיטשי, מיטש, מיט, מי, מ), עמיתי.. איך היית רוצה שיקראו לך? נמנמ.. אני צריכה לחשוב על זה. נראה לי שיעל, זה שם יפה, ויש אותו למלאאא בנות שאני אוהבת, אז זה כזה מסתדר
שם אהוב לבנים: אדם, עופר, נמרוד, ניר, יואב. שם אהוב לבנות: אלכס, גל, נועם. מה אתה לובש עכשיו? טריינינג, גופיה (חדשה!) וסווטשרט. החג האהוב עליך: ממ.. חנוכה. החג השנוא עלייך: סוכות
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבד. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? יואב דגני, ג'נגו, עברי לידר, חומר מקומי, נועם פנחסוב וכמה קומונות פרטיות. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? amitshilo, כשמו הוא (תרתי משמע). מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רוקדת מקרנה עם דובי פנדה שחומים. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ארוחת ערב. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: ממ.. לא יודעת. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 4:30. באיזה שעה קמת היום: 10:30. יש לך פירסינג/ קעקועים? נייט. אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני כמה שעות. נרדמת בשיעור? נבר.. אכלת משהו? שעה. שרת? ממ כמה ימים? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום לדעתי. עשית קניות? עבר קצת זמן.. עישנת? לא קרה. היית חולה? שלושה שבועות. נחתכת? כמה ימים. ראית סרט? אתמול. החזקת תינוק? וואו.. המון זמן. טוב די, נמאס לי

../images/Emo122.gif

שם: יעלט
גיל: 15 תאריך לידה: 21 באוגוסט, 1993 כינוי: טאובר, טובי, טובר, יול, שולה, חבודי... איך היית רוצה שיקראו לך? טוב לי עם יעל
שם אהוב לבנים: גיא, תום שם אהוב לבנות: הלני, אלה, קרן מה אתה לובש עכשיו? טוניקה וטייץ[היה חג!] החג האהוב עליך: פורים
החג השנוא עלייך: ט"ו בשבט[איזה מין חג זה?!] המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: שניצל עם פטריות באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? יואב דגני, נועם פנחסוב, עברי לידר, כנ"ו... מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? רציתי להחליף את "יעל טאובר" וחיפשתי ציטוט של עברי וזה מה שמצאתי! מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פוקחת עיניים?
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגרת את הטלוויזיה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ארוחת חג מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אראה טלוויזיה באיזה שעה הלכת לישון אתמול: סביבות 5
באיזה שעה קמת היום: 13:30 יש לך פירסינג/ קעקועים? לא| אם כן- איזה ואיפה: רק באוזניים אוהב אותם? כן :) מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור?
אכלת משהו? לפני שעה שרת? עכשיו עם אחותי
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת... עשית קניות? יום שבת עישנת?
היית חולה? יום שישי
נחתכת? לא זוכרת ראית סרט? לפני שבוע החזקת תינוק?
נסעת באוטובוס? נראה לי בפעם האחרונה שהלכתי להקליט את תתעורר התנשקת?
שכבת עם מישהו?
שתית משקה אלכוהולי? לא מזמן... חיבקת מישהו?את בת דודה שלי לפני שעה הכנת שיעורים? בפעם האחרונה שהיה בצפר
נסעת ברכבת? נראה לי בפעם האחרונה זה היה להופעה של כפיר
היית במסעדה? סושי נחשב? שבת לא ישנת כל הלילה? לא מזמן... כיפור
האם היום: שתית קפה?
אכלת עוגה?
דיברת בטלפון?
יותר מידי! דיברת בפלאפון?
שלחת SMS?
אכלת במבה?
שיקרת?
התקלחת?
שמעת מוזיקה?|סדגש
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?
זה או זה: תפוז או תפוח?
מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? כרוב אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מה זההההה? פטל. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? בננה גלידה- בכוס או בוופל? וופל! שקיעה או זריחה? זריחה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו? זכר? פעם אחת התנשקת?
לקחת סמים?
היית בקרקס? פעם אחת שכבת עם מישהו?
החזקת תינוק?
החלפת לתינוק חיתול?
אושפזת? בגיל שנתיים מתישהו היה לך יומולדת? 15? חגגת יומולדת? 15?! ענית על שאלונים?
רצית להתאבד?
ניסית להתאבד?
שתית תה?פיו... הלכת מכות?
אולי ביסודי האם אתה: מאמין באלוהים?
ובחייזרים?
במכשפות?
שדונים?
פיות?
אתה צמחוני?
למה? אני אוהבת עוף? מעשן?
למה? אני לא מושפעת? מנגן על משהו?
שר?
מתחמק כרגע מלעשות משהו? לישון... בוכה הרבה?
הבנאדם האחרון: שראית: אחותי חיבקת: בת דודה נישקת: אחותי ישנת איתו במיטה: נטע
כעסת עליו: שאלי שיקרת לו: אחותי חיטטת לו בדברים: אחותי? היית אצלו בבית: נעמו היה אצלך: גיל שבכית בגללו:
שהתגעגעת אליו: אל כולכן שצעקת עליו: סטוצ' שדיברת איתו: אחותי שדיברת איתו בטלפון: אמא של חניכה ששלחת לו SMS: סיטרוק? שרצית: יההו שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא של חניכה אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם לא, אתה רוצה? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

inbarIL

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם:ענבר.
תאריך לידה:28.4
כינוי: ענברי, ענבריל, ענבר על, עכ"ל / עע"ל [
], קוק..יש עוד כמה
איך היית רוצה שיקראו לך?טוב לי עם ענבר:)
שם אהוב לבנים:תומר, אלון, איתי, אדם.
שם אהוב לבנות:בעיה
מה אתה לובש עכשיו?בוקסר וגופיה
החג האהוב עליך:חנוכה
החג השנוא עלייך:ט"ו בשבט, שבועות
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:חציל
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?כפיר אפשטיין, עברי לידר, יואב דגני, נועם פנחסוב, ג'נגו, חומר מקומי.
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?ענבר עברי לידר
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מחשבות.
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים וערב [?]
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:ראיתי טלוויזיה..
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אנערף..
באיזה שעה הלכת לישון אתמול:06:30 בערך
באיזה שעה קמת היום:14:30 בערך
יש לך פירסינג/ קעקועים?לא
אם כן- איזה ואיפה:
אוהב אותם?
מתי בפעם האחרונה:
התקלחת?לפני שעתיים
נרדמת בשיעור?שבוע בערך
אכלת משהו?מסטיק עכשיו נחשב? אם לא אז פתי-בר לפני כמה דק'
שרת?לפני כמה שעות..
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לפני כמה שעות.
עשית קניות?כמה ימים
עישנת?
היית חולה?לא זוכרת
נחתכת?לא זוכרת
ראית סרט?אתמול:)
החזקת תינוק?לפני שבועיים
נסעת באוטובוס?כמה ימים
התנשקת?לא מזמן
שכבת עם מישהו?
שתית משקה אלכוהולי?היום
חיבקת מישהו?היום
הכנת שיעורים?לפני יומיים..
נסעת ברכבת?כשנסעתי עם טרגר חזרה מת"א לבית שלי
היית במסעדה?היום עם המשפחה:)
לא ישנת כל הלילה?אתמול.
האם היום:
שתית קפה?לא
אכלת עוגה?כן
דיברת בטלפון?כן
דיברת בפלאפון?
כמה שעות טובות
שלחת SMS?כן
אכלת במבה?לא
שיקרת?לא וכן
התקלחת?כן
שמעת מוזיקה?ברור
שתית אלכוהול?כן
שתית מים?כן
עישנת?לא
צרחת?לא
נסעת מחוץ לעיר?בערך
חשבת להתאבד?לא!|
חשבת מחשבות פילוסופיות?כן
עשית שיעורי בית?לא
רבת עם מישהו?לא
זה או זה:
תפוז או תפוח?תפוח!
מלון או אבטיח?ממ אבטיח
חסה או כרוב?חסה
אפרסק או שזיף?אף אחד
מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל
אייסיקיו או מסנג'ר?מסן
שוקולד חלב או מריר?חלב
ביצה קשה או חביתה?חביתה
לחמניה או פיתה?אנערף
פיתה או לחם?פיתה
תות או בננה?בננה
גלידה- בכוס או בוופל?וופל
שקיעה או זריחה?שקיעה
חוף או הרים?שאלה טובה.
קרמבו- וניל או שוקו?לא אוהבת קרמבו
אפרסק או שסק?אף אחד
לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכלל.
כמה פעמים:
ישנת עם מישהו?הממ..אנערף לא זוכרת
התנשקת?לא באמת ספרתי
לקחת סמים?אף פעם
היית בקרקס?פעם אחת
שכבת עם מישהו?אף פעם
החזקת תינוק?כמה פעמים
החלפת לתינוק חיתול?אף פעם
אושפזת?פעם אחת
<b

inbarIL

New member
המשךX:

היה לך יומולדת?15?
חגגת יומולדת?הממ..15? לא הבנתי
ענית על שאלונים?
רצית להתאבד?..
ניסית להתאבד?..
שתית תה?מיליארד פעמים
אהבת חיי!
הלכת מכות?אף פעם
האם אתה:
מאמין באלוהים?לא ידוע
ובחייזרים?לא
במכשפות?לא
שדונים?לא
פיות?אין לי מה לענות על זה חוץ מ-
.
אתה צמחוני?לא
למה?כי אבא שלי צמחוני בשביל כל המשפחה?
מעשן?לא
למה?ככה
מנגן על משהו?
ופסנתר
שר?ברור.
מתחמק כרגע מלעשות משהו?דווקא לא
בוכה הרבה?הרבה יותר מידי.
הבנאדם האחרון:
שראית:אבא
חיבקת:עדי
נישקת:אשמור לעצמי.
ישנת איתו במיטה:מיכלי
כעסת עליו:אבא
שיקרת לו:..
חיטטת לו בדברים:מה? /:
היית אצלו בבית:אור
היה אצלך:סער
שבכית בגללו:ניר.
שהתגעגעת אליו:ניר.
שצעקת עליו:לא זוכרת.
שדיברת איתו:אבא.
שדיברת איתו בטלפון:מיכלי / עדי
ששלחת לו SMS:מיכלי
שרצית:/:
שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:כרמל
אהבה וזוגיות:
יש לך חברה?לא, תודה לאל. ["רק אל תהיי לסבית!!!!!!!!!!111"
]

amitshilo

New member
"כי אבא שלי צמחוני בשביל כל המשפחה?"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיר ישנה ולי משעמם, יאללה../images/Emo9.gif

שם: הילה
תאריך לידה: 8.11.90 כינוי: הילי, שילע', שילונת, שלשולית, הילוש היליק, צ'ילי וכו' XD איך היית רוצה שיקראו לך? הילי
שם אהוב לבנים: איתמר, יונתן, עומר, שי שם אהוב לבנות: יעל, נגה מה אתה לובש עכשיו? מכנס קצר וחולצת צופים
החג האהוב עליך: חנוכה החג השנוא עלייך: אממ אין כזה המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר.
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? נועם פנחסוב, יואב דגני, כפיר, אביב גפן, עברי לידר, חומר מקומי.. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הילי ילדת ירח1 - ירח בזכות אביב
וה-1 בגלל שאני ילדה סתומה
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מסתכלת מה השעה מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מסתכלת מה השעה חח מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ישנתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלך להעיר את שיר
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה 12 בלילה. מפתיע
באיזה שעה קמת היום: ב-7 בבוקר יש לך פירסינג/ קעקועים? נופ אם כן- איזה ואיפה: - אוהב אותם? - מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בבוקר חח וואו אני צריכה מקלחת נרדמת בשיעור? אמממממ... אכלת משהו? אתמול אצל מיכלי שרת? ממש הרגע "תמצאי עבודה, ואולי אהבה.. תחזרי לחיי השגרה שלך... "
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול עשית קניות? ממ לא זוכרת
עישנת? לפני שלושה שבועות בדיוק היית חולה? שבועיים נראה לי נחתכת? שבוע שעבר בדרך הכי הזויה שיש
ראית סרט? ממ אתמול החזקת תינוק? מזמן
נסעת באוטובוס? אתמול התנשקת? אפשר שלא? תודה. שכבת עם מישהו? >< שתית משקה אלכוהולי? וואו אממ מזמן חח אבל זה הולך לקרות הערב ובגדוללללל חיבקת מישהו? לפני שעה בערך הכנת שיעורים? חח הא? נסעת ברכבת? אתמול היית במסעדה? אתמול
לא ישנת כל הלילה? קורה לעיתים קרובות מדיי האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? לא אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא [אולי דיי עם זה?
] צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח! מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? ממ... כרוב אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? חח בטעם פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות
גלידה- בכוס או בוופל? וופל ברור! שקיעה או זריחה? זריחה חוף או הרים? גם וגם קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהיפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו? מאיפה אני זוכרת!? התנשקת? זה לא משהו שסופרים כל כך.! לקחת סמים? לא לקחתי היית בקרקס? לא הייתי שכבת עם מישהו? >< החזקת תינוק? וואי ואי לא יודעת החלפת לתינוק חיתול? חח אף פעם לא אושפזת? ממ.. 3 פעמים בערך בגלל אותו דבר- דלקת במעיים
היה לך יומולדת? 17 פעמים חגגת יומולדת? 17 פעמים ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? אולי ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? כן
למה? כי אני לא אוהבת בשר, זה ממש מגעיל אותי כבר. מעשן? לא למה? ככה! באמת צריך הסבר? מנגן על משהו? ממ פעם ניגנתי שר? במקלחת
מתחמק כרגע מלעשות משהו? לשם שינוי לא בוכה הרבה? כן
הבנאדם האחרון: שראית: שיר חיבקת: שיר
נישקת: וואי אתם לא נרגעים הא? ישנת איתו במיטה: לא זוכרת
כעסת עליו: ממ אני אשמור לעצמי שיקרת לו: לוידעת חח חיטטת לו בדברים: שיר
היית אצלו בבית: שיר היה אצלך: יעל אהרוני שבכית בגללו:
שהתגעגעת אליו: יש הרבה אנשים כאלה לצערי. אבל מיכלי, אפילו שראיתי אותה אתמול
שצעקת עליו: שיר
שדיברת איתו: שיר שדיברת איתו בטלפון: אמא ששלחת לו SMS: טחחח שרצית: מישהו בשם יובל חע שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: שיר אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? - אם לא, אתה רוצה? לא כמה זמן אתה אוהב אותו? - פעם כמעט נפרדתם? - בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם? כן למה לא

../images/Emo12.gif דווקא כיף.

שם: דניאל גיל: 17 וחצי
תאריך לידה: 23/02/91 כינוי: מוזי
איך היית רוצה שיקראו לך? דניאל.. שם אהוב לבנים: גיא, אדם, תומר.. שם אהוב לבנות: קרן, הדר.. :-\ מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה
החג האהוב עליך: פסח וסוכות
החג השנוא עלייך: לא נראה לי שיש כזה המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אממ באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? כפיר אפשטיין, עברי לידר. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? דניאלוש16 היחידה- כי לא היה לי משהו אחר
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים.. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מחליפה לפיג'מה? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: דיברתי בטלפון מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לישון
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: שתיים וחצי בלילה באיזה שעה קמת היום: 11:30 יש לך פירסינג/ קעקועים?קעקוע + פירסינגים. אם כן- איזה ואיפה: קעקוע- בעורף. פירסינג- טרגוס, הליקס ונזם
אוהב אותם? מאד! מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול אחה"צ נרדמת בשיעור? שבועיים אכלת משהו? חצי שעה חח שרת? אתמול
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? שלשום עשית קניות? אתמול עישנת? שלשום היית חולה? פיייייי לא זוכרת. נחתכת? מזמן.. ראית סרט? לא זוכרת =\ החזקת תינוק? גם מזמן.. נסעת באוטובוס? כשעוד למדנו
התנשקת? לא זוכרת שכבת עם מישהו? שבועיים בערך שתית משקה אלכוהולי? שלשום חיבקת מישהו? אתמול הכנת שיעורים? מזמן חחח נסעת ברכבת? וואו! כפר המוזיקה. היית במסעדה? אין לי מושג חח לא ישנת כל הלילה?
האם היום: שתית קפה? לא אוהבת קפה. אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? לא שלחת SMS? לא אכלת במבה? כן
שיקרת? אממ עוד לא התקלחת? לא חח שמעת מוזיקה? אממ כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? עוד לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוז מלון או אבטיח? אבטיח!
חסה או כרוב? כרוב אפרסק או שזיף? ממ =\ מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? עדיף בטעם תפוזים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? שוקולד חלב. ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? תלוי פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? תות!
גלידה- בכוס או בוופל? תלוי איזה וופל. שקיעה או זריחה? שנייהם חוף או הרים? תלוי במצב רוח קרמבו- וניל או שוקו? איכס. אפרסק או שסק? שסק
לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהיפגע. כמה פעמים: ישנת עם מישהו?
התנשקת? הרבה.. לקחת סמים? אף פעם! היית בקרקס? אף פעם. שכבת עם מישהו? פעמיים. החזקת תינוק? הרבה.. החלפת לתינוק חיתול? הרבה חחח אושפזת? אף פעם!:-O היה לך יומולדת? 17
חגגת יומולדת? 17? ענית על שאלונים? לא זוכרת חח רצית להתאבד? הרבה חחח ניסית להתאבד? עוד לא
שתית תה?? לא הרבה חח הלכת מכות? נראה לי שאף פעם. רק עם אחותי
האם אתה: מאמין באלוהים? לא יודעת. ובחייזרים? לא שוללת. במכשפות? לא יודעת. שדונים? לא שוללת. פיות? לא שוללת. אתה צמחוני? לא. למה? לא יודעת.. מעשן? לעיתים רחוקות.. למה? לא יודעת חח מנגן על משהו? לא =\ שר? עדיף שלא. חח מתחמק כרגע מלעשות משהו? סביר להניח חח בוכה הרבה? משתדלת הבנאדם האחרון: שראית: אחותי? חיבקת: חברות.. נישקת: מישהו ישנת איתו במיטה: מישהו
כעסת עליו: אממ חברה מסויימת שיקרת לו: לא זוכרת חיטטת לו בדברים: מזמן.. אם בכלל היית אצלו בבית: מישהו חחח היה אצלך: חברה טובה שבכית בגללו: מזמן (תודה לאל) שהתגעגעת אליו: אותו מישהו חח שצעקת עליו: לא זוכרת.. שדיברת איתו: חברה בטלפון.. שדיברת איתו בטלפון: " ששלחת לו SMS: חברה מאד טובה שרצית: מממ שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:
אהבה וזוגיות: יש לך חברה? חבר? לא נראה לי שאני יכולה להגדיר אותו כחבר. אם כן, כמה זמן יחד? נניח ומספר שבועות אם לא, אתה רוצה? ואם לא, אז בוודאי שכן
כמה זמן אתה אוהב אותו?
פעם כמעט נפרדתם?
בד"כ אתם מאושרים או רבים?
אתה קנאי במערכת יחסים? נראה לי שאני אהיה חחח והוא, קנאי?
בסך הכל טוב לכם? יאפ

ואלה זורם לי.

שם: נועה גיל: 17+ תאריך לידה: 22/7 כינוי: סטלה/סטלוש/סטלי,נועי. [ועוד הרבה] איך היית רוצה שיקראו לך? טוב לי עם שמי. שם אהוב לבנים: רועי,שחר שם אהוב לבנות: לישי,שחף מה אתה לובש עכשיו? חולצת משצים ובוקסר של בובספוג. החג האהוב עליך: פסח,בומבמלה+חופש ארוך. החג השנוא עלייך: לא אוהבת חגים במילא אז כולם,בייחוד פסח והמצות[איזה משפחה של אשכנזים כולירות] המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דג,קציצות,כבד לא חסר. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה וברשמי של היהודים. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? NG-נועהסטלה. ארוך. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת להשתין. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: דיברתי בטלפון. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלך להתארגן והחוצה,או לשירותים מה שיבוא קודם. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 11,הייתי עייפה מההופעה+לקום מוקדם לבשל
באיזה שעה קמת היום: 12:35 יש לך פירסינג/ קעקועים? פירסינג אם כן- איזה ואיפה: בשפה. אוהב אותם? אש. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? עוד לא. נרדמת בשיעור?מתי שהיה בצפר. אכלת משהו?היום. שרת?בהופעה..[?] אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אתמול. עשית קניות? שלשום עישנת? יוםשישי היית חולה? אממ לפני חודש נחתכת? שלשום ראית סרט? אתמול החזקת תינוק? וואי הרבה. נסעת באוטובוס? שלשום התנשקת? לפני שבוע נראה לי. שכבת עם מישהו?ששש שקט. שתית משקה אלכוהולי? מתי שהיינו בקבינט לא זוכרת מתי. חיבקת מישהו? שלשום הכנת שיעורים? חחחחחחחחחחח מכיתה ה נראה לי לא הכנתי שיעורים. נסעת ברכבת? אממ נראה לי מעכו [איף] לא נסעתי ברכבת שזה מיולי. היית במסעדה? אממ לא זוכרת:S שבועיים? לא ישנת כל הלילה? שבוע שעבר. האם היום: שתית קפה? בוודאי אכלת עוגה? נייט דיברת בטלפון? דה דיברת בפלאפון? אכן שלחת SMS? לגמרי. אכלת במבה? לא שיקרת? נייט התקלחת?עוד לא שמעת מוזיקה? אכן שתית אלכוהול? עוד לא שתית מים? כן עישנת? עוד לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? בערך עשית שיעורי בית? חחח לא רבת עם מישהו? כן בקטנה. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח? מלון חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? תפוזים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? מריר ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? בננה גלידה- בכוס או בוופל? בכוס שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? איף אף אחד מהם. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב... כמה פעמים: ישנת עם מישהו? מי סופר התנשקת? כנל... לקחת סמים? לא מדברים על זה.[פעם אחת יותר מידי] היית בקרקס? פעמיים נראה לי. שכבת עם מישהו? שוש. החזקת תינוק? אין לי שמן של מוסך החלפת לתינוק חיתול? נבר! אושפזת? אממ נראה לי פעמים. היה לך יומולדת?17... חגגת יומולדת?17..[?] ענית על שאלונים? לאדעת רצית להתאבד? ממ פעמים ספורות. ניסית להתאבד? נבר! שתית תה? חחחח הרבה. הלכת מכות? חחחחחחחחחח שש לא מדברים על זה [רק בשלישי היה מכות מטורפות] האם אתה: מאמין באלוהים? לא יודעת. ובחייזרים? לא.. במכשפות? ממש לא! שדונים? מה זה לא! פיות? נייט.... אתה צמחוני? חס וחלילה! למה? כי בשר זה...
מעשן? בערך,נגמלתי,אבל מתחרעת על נרגילות. למה? כי זה עושה טוב,והרגל. מנגן על משהו? לא שר? לא מתחמק כרגע מלעשות משהו? אחוש בוכה הרבה? לא,ממש לא. הבנאדם האחרון: שראית: אחי[?],או לא אז דסי/נוריאל/עינב
חיבקת:אחי/דסי. נישקת: על הלחי? אחי... ישנת איתו במיטה: אממ אחי כעסת עליו: אמא שיקרת לו: אמא חיטטת לו בדברים: לא עושה דברים כאלה.... היית אצלו בבית: מורן היה אצלך: שלי בלי[?] שבכית בגללו: ישן... שהתגעגעת אליו: עינב שצעקת עליו: אמא
שדיברת איתו: עינב. שדיברת איתו בטלפון:אלון ששלחת לו SMS:עינב שרצית:עדי השחור. שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:עינב אהבה וזוגיות: יש לך חברה? נייט. אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כשיתחיל החורף-כן. כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

../images/Emo214.gifקיבלת את האסמס ששלחתי לך השבוע?../images/Emo13.gif

כשתהיי בפתח תקוה תודיעי לי כדי שנפגש, נראה לי שאוכל למצוא זמן

shahar1989

New member
בא לי גםםםםםםםםםם [סינון עצבני שכזה]

שם: שחר גיל: 19 [עוד שניה וחצי] תאריך לידה: 17-10 כינוי: אומץ כינוי חדש, הומצא ע"י חבריי לקומונה, אחח כמה אהבה - שחרא איך היית רוצה שיקראו לך? שחר טוב לי, תודה. שם אהוב לבנים: יונתן, יוני, עומר, תומר.. התחלתי גם להיות מושפעת משמות אשכול שכאלה - צוף נבו וכאלה.. מה אתה לובש עכשיו? טרנינג וסתם חולצה החג האהוב עליך: סוכות מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מעירה את הבנות והולכת לבדוק שהבנים קמו מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? תוקעת את האוזניות של האייפוד באוזנים ומגבירה חזק חזק מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: נסעתי באוטו מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לישון באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 בערך... באיזה שעה קמת היום: 10 מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני שעה אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? קומוננננננננננננננננננננה - כשירדתי מהאוטובוס עישנת? אפטר היית חולה? ברגע זה נחתכת? בצהריים נסעת באוטובוס? לפני כמה שעות חיבקת מישהו? קומונה
נסעת ברכבת? יום ראשון היית במסעדה? יום שבת האם היום: שתית קפה? כן אכלת עוגה? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? כן עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוח מלון חסה אפרסק מיץ פטל בטעם פטל מסנג'ר שוקולד חלב חביתה לחמניה לחם תות גלידה- בוופל זריחה חוף או הרים קרמבו- וניל אפרסק לאהוב ולהפגע האם אתה: [שמאירה את מה שכן] מתחמק כרגע מלעשות משהו בוכה הרבה הבנאדם האחרון: שראית: אמא חיבקת: אמא נישקת: ענת ישנת איתו במיטה:אביעד וענבר [הכי כייף בשלישיה] חיטטת לו בדברים: אביעד היית אצלו בבית: אביבה היה אצלך: פיייה שהתגעגעת אליו: וא. שדיברת איתו:אמא שדיברת איתו בטלפון: ניצן ששלחת לו SMS: ניצן שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא [חחחחחחח]

שלי פאר

New member
הדר , אני אוהבת אותך !

שם: שלי פאר גיל: 21 תאריך לידה: 15.5.87 כינוי: שלילע , שלוק , שלולית ... איך היית רוצה שיקראו לך? שלי שם אהוב לבנים: יריב , אלדד , נעם שם אהוב לבנות: כנ"ל מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה קצרה של לי קופר וג'קט שחור . החג האהוב עליך:שונאת חגים . במיוחד עכשיו . החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים . באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה ושל נעם פנחסוב . מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שלי פאר . מה הסיפור מארוחיו !? חרא של סיפור . מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? האמת שאני חצי מהדברים עושה מתוך שינה אז לא יודעת .. חח מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עוצמת עיניים . מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הזמן שיש לי לישון . מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הדלקתי אור במשרד מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לא יודעת באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 2 בלילה ... באיזה שעה קמת היום: 7 וחצי יש לך פירסינג/ קעקועים? קעקועים . אם כן- איזה ואיפה: אחד של ורד ברגל שמאל ואחד בווריד של יש שמאל . אוהב אותם? את הקעקוע בוריד אני מאד אוהבת ! מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום בבוקר נרדמת בשיעור? אכלת משהו? אתמול שרת? אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול . לנעם והדר . לכפיר . עשית קניות? :( עישנת? היית חולה?אני עדיין חולה . נחתכת? ראית סרט?לפני שנה נראה לי החזקת תינוק?לפני חודש נסעת באוטובוס?אתמול . בעעע התנשקת?שומרת על זכות השתיקה . שכבת עם מישהו? פאק ! שתית משקה אלכוהולי?אתמול . חיבקת מישהו?אתמול . ואני אמות בשביל חיבוק כזה . הכנת שיעורים? נסעת ברכבת?לפני חודשיים נראה לי . היית במסעדה?כל יום . לא ישנת כל הלילה?לא זוכרת . האם היום: שתית קפה?כן אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?לא אכלת במבה?לא שיקרת?כן התקלחת?כן שמעת מוזיקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא זוכרת . עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו?עדיין לא זה או זה: תפוז או תפוח?אף אחד מהם . מלון או אבטיח?מלון חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? מה !? אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר . שוקולד חלב או מריר?מריר . ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?שנים לא אכלתי לחמניה . פיתה . פיתה או לחם?פיתה . תות או בננה?תות בננה !? גלידה- בכוס או בוופל?וופל . שקיעה או זריחה?שקיעה . חוף או הרים?חוף . קרמבו- וניל או שוקו? שוקו . אפרסק או שסק?אפרסק . לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולמות מאהבה . כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא מעט . התנשקת?לא מעט . לקחת סמים? היית בקרקס?אף פעם שככת עם מישהו ? פאק ! החזקת תינוק? הרבה . החלפת לתינוק חיתול?הרבה . אושפזת? אף פעם . היה לך יומולדת?21 . חגגת יומולדת? 3 . ענית על שאלונים? לא מעט . רצית להתאבד? פעם אחת . ניסית להתאבד? פעם אחת . לא הלך לי משהו .. שתית תה? לא מעט . הלכת מכות?לא מעט . האם אתה: מאמין באלוהים?כן ובחייזרים?לא במכשפות? באמא שלי שדונים? לא פיות? באחותי אתה צמחוני? לא . למה? מעשן? לא למה? מנגן על משהו? על העצבים שלי חיי . שר?כל הזמן מתחמק כרגע מלעשות משהו? כן בוכה הרבה? לא כ"כ בזמן האחרון . הבנאדם האחרון: שראית: העו"ד שלי . חיבקת: נעם . נשמה שלי . נישקת: נעם . ישנת איתו במיטה: לא זוכרת . כעסת עליו: נעם . שיקרת לו: דודו . חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: :( היה אצלך: הדר שבכית בגללו: נעם שהתגעגעת אליו: נעם , הדר , כפיר ... ( באמת שהתגעגעתי לאנשים האלה . ) שצעקת עליו: לא זוכרת שדיברת איתו: העו"ד שלי שדיברת איתו בטלפון: דודו ששלחת לו SMS: שרצית: חחחחחחחח שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: העו"ד שלי . אהבה וזוגיות: יש לך חברה? חברה !? יש לי חברה . חבר אין לי . אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? חבר !? אפשרי . כמה זמן אתה אוהב אותו? 7 שנים . פעם כמעט נפרדתם? אנחנו תמיד נפרדים . בד"כ אתם מאושרים או רבים? מאושרים . אתה קנאי במערכת יחסים? לא . אני קנאית רק לבן אדם אחד . והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם? היה נחמד .

../images/Emo214.gifדידידידיי, אני מתה עלייך../images/Emo24.gif

לנצח הנצחים ביחד ואף פעם לא נהיה לבד

moriboy666

New member
גם אני..

חג שמח:) שם:גל גיל:20 כבר שנתיים=\ תאריך לידה:14.8 כינוי:כל השיבושים לגל. אימא שלי קוראת לי פיתה לפעמים...או זה מה שאני שומע שם אהוב לבנים:מה זה משנה גםככה אם אאמץ אז בת שם אהוב לבנות:אליס גרייס מלאני מישל אמנדה אשלי... יש עוד אבל אין לי כוח לחשוב מה אתה לובש עכשיו?כאילו את יכולה לאמת את התשובה החג האהוב עליך:אין כזה באמת העיקר שיש אוכל החג השנוא עלייך:פסח המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:אני לא שונא כלום אבל אני כנראה לא יאכל נחש באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?כבר לא נכנס בעקביות.. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?יש לי 2 זה מורי=מוות. בוי אנימקווה שאתם יודעים ו66(6) סתם כי זה היה קרוב לי במקלדת. בפאקבוק ומייספייס alice in kland.= אליס בארץ הסיוטים של קרוגר מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מתעורר מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?בדכ מצחצח שינים מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? תמיד עדיף חושך מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:הקשבתי לחדשות מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?מקרר. באיזה שעה הלכת לישון אתמול:4 באיזה שעה קמת היום:11 יש לך פירסינג/ קעקועים?לא מתי בפעם האחרונה: התקלחת?שעתיים אכלת משהו?פלאפל אחרי המקלחת שרת?בהופעה של מקרטני? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?זה לא קרה הרבה זמן עשית קניות?היום בתחנה המרכזית בחנות של הפיצ'פק'ס אני מת על חנויות כאלה אני יכול שעות היית חולה?כל הזמן אני חולה נחתכת?לפני שבועים כשפתחתי חומוס ראית סרט?אתמול נסעת באוטובוס?היום שתית משקה אלכוהולי?בריזר נחשב ? ש"ש חיבקת מישהו?אימא שלי חזרה מניו יורק היום נסעת ברכבת?כשהייתי חייל..כמעט שנה לפני היית במסעדה?קצת לפני ראש השנה(אני לא מאמין שאני באמת חושב על זה!! לא ישנת כל הלילה? לא ממש הייתה לי סיבה לזה בזמן האחרון האם היום: אכלת עוגה?טמעתי אחת שאחותי עשתה דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?כן אכלת במבה?איכס שיקרת?לא התקלחת?כן שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?אם רמת גן לתא.. אז כן חשבת להתאבד? לא.. אבל עכשיו כשאת שואלת..אני באמת רוצה למות חשבת מחשבות פילוסופיות?לא זה או זה: תפוז או תפוח?פוח מלון או אבטיח?טיח חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף?פרסק אייסיקיו או מסנג'ר?איסי שוקולד חלב או מריר ? אם מריר אז 60 אחוז ביצה קשה או חביתה?תלוי במצב רוח לחמניה או פיתה?פיתה..אבל תלוי למה המטרה ומה יותר טרי פיתה או לחם? לחם תות או בננה?ננה גלידה- בכוס או בוופל?כוס שקיעה או זריחה?עה חוף או הרים?הרים ובנהיים חוף חח הרים אפרסק או שסק?פרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?עמוק מדי כמה פעמים: ישנת עם מישהו?כשהייתי ביב' ידידה שלי התגוררה אצלי בבית וישנה אצלי בחדר כשלמדה בת"א...זה כבר איזה 200....
התנשקת?לא סופר.. כשהיתה חברה אז הרבה מנסתם לקחת סמים?חושב על זה כל הזמן. רצית להתאבד?כל פעם שאני חושב ניסית להתאבד?צריך מלא אומץ בשביל נסיון התאבדות כושל שאפעם לא היה לי שתית תה?ש"ש האם אתה: מאמין באלוהים?לא ובחייזרים?ישמצב במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה?מה למה מה? מעשן?לא מנגן על משהו?לא שר?לא מתחמק כרגע מלעשות משהו?כן מוחק לך שאלות אין לי כוח בוכה הרבה?כן הבנאדם האחרון אני לא נותן שמות של אנשים שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה:לאעניינך!:) כעסת עליו:אל השאלה האחרונה שיקרת לו:לאזוכר היית אצלו בבית:דוד שלי בערב שני היה אצלך:בן דודה שלי שבכית בגללו:הסרט טוראי ראין :p שהתגעגעת אליו:אני מתגעגע תמידית וכל הזמן לאנשים שדיברת איתו:אחותיהרגע שדיברת איתו בטלפון:אבא נראהלי ששלחת לו SMS:אימא שרצית:רציתי מה? האאאאא..לא רציתי ..רוצה. אחד מאלה שאני מתגעגע אליהם.. שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:לא וזכר אהבה וזוגיות: יש לך חברה?לא אם לא, אתה רוצה? לא בטוח ולא כזה לחוץ על זה

למעלה