הכי משעמם לי בארץ אז נתחיל
שם: מורי גיל:27 תאריך לידה:8 למרץ 1981 כינוי:אני אף פעם לא יודעת לאיזה כינוי מתכוונים פה, האם לזה שכתוב פה בשחור והוא די ברור או לשלל הכינוייםשאנשים העניקו לי בחיי.. איך היית רוצה שיקראו לך? צילה
שם אהוב לבנים:סהר שם אהוב לבנות: גאיה ותום מה אתה לובש עכשיו?מכנס שחור וחולצה כחולה החג האהוב עליך: חנוכה החג השנוא עלייך: ראש שנה המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:אלה שני מאכלים שונים
אני שונאת כל פטריות וטונה אבל אני בחיים לא אוכל חזיר! באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אהוד בנאי ,בנות מקלאוד, טייק דאת|פקצה|,הישרדות. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה מורי לנצח? אה זה די פשוט, הייתי מרילנצח אבל כולם חשבו שאני בעצם בחור ואז נמאס לי ותומר שניהל אז את הפורום של עברי אמר לי שאני מורי לנצח. ומאז אני מורי לנצח. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מכבה את האור מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הלילה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הכנתי לי תה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלך לישון באיזה שעה הלכת לישון אתמול:5 בבוקר
באיזה שעה קמת היום:9 וחצי |רחמים!!| יש לך פירסינג/ קעקועים?לא אם כן- איזה ואיפה:אין לי אוהב אותם?מאוד מתי בפעם האחרונה: התקלחת?היום בחמש וחצי בערך
נרדמת בשיעור? כשהייתי בשיעור?! אכלת משהו? לפני עשר דקות שרת? אתמול בלילה
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מקודם עשית קניות?שבוע עישנת? אוו מלא זמן לא עישנתי!! היית חולה? אני מצוננת רצח זה נחשב?? נחתכת?לא יודעת ראית סרט? ראיתי סרט לפני כמה ימים נראה לי החזקת תינוק?תינוקת מופרעת בת שנה ותשעה חודשים זהנחשב? כי אחת כזאת הייתה עלי כל היום
נסעת באוטובוס?אתמול התנשקת?חודש? שכבת עם מישהו?^^ שתית משקה אלכוהולי?מוצאי יום כיפור חיבקת מישהו?אתמול הכנת שיעורים?ווואווו מזמן נסעת ברכבת?אממממ לא יודעת היית במסעדה? יומים לא ישנת כל הלילה?כמה שנים לדעתי האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS?כן אכלת במבה?לא שיקרת?שקר לבן נחשב? התקלחת?כן שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?כן!!! נסיתי לחשוב איזה קול עושה זברה
עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא זה או זה: תפוז או תפוח?
מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? איך רואים שירושלמי כתב את השאלה הזאת!! ברור שפטל פטל! אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?וופל שקיעה או זריחה?זריחה חוף או הרים?הרים קרמבו- וניל או שוקו?מוקה
אפרסק או שסק?אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?לאהוב ולהפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו?לא יודעת הרבה התנשקת?מה, לספור??? לקחת סמים?פעמיים היית בקרקס?פעם אחת שכבת עם מישהו?להביא את המלחיה מהמטבח?) החזקת תינוק?הרבה החלפת לתינוק חיתול?מלא(יש לי מלא אחיינים) אושפזת?0 היה לך יומולדת?27 חגגת יומולדת?לפחות 20 ענית על שאלונים?יותר מידי
רצית להתאבד?0 ניסית להתאבד?0 שתית תה?מלא אני מכורה לתה הלכת מכות?חחחחחחחחחח כמה פעמים וואלה שאלה טובה... האם אתה: מאמין באלוהים?יפ ובחייזרים?יפ במכשפות?נופ שדונים?נופ פיות?יפ אתה צמחוני?לא למה?כי אמא שלי עושה את השנצלים הכי טעימים העולם כולו ! אם הם לא היו קיימים מזמן הייתי צמחונית מעשן?לא למה?כי זה מסריח מנגן על משהו?עצבים שר?בשבילכם עדיף שלא מתחמק כרגע מלעשות משהו?לא בוכה הרבה?לא הבנאדם האחרון: שראית:אמא חיבקת:אריאל אחיינית שלי נישקת:אריאל ועמנואל אחייניות שלי ישנת איתו במיטה: אריאל כעסת עליו:ידיד שלי שיקרת לו: מישהו חיטטת לו בדברים:אני לא מחטטת היית אצלו בבית: אממ אחי? היה אצלך:אחותי שבכית בגללו:חברה שלי שהתגעגעת אליו: חברה שלי שצעקת עליו:אחיינית שלי שדיברת איתו:אחותי שדיברת איתו בטלפון:גיסתי ששלחת לו SMS:אחותי שרצית: אוהד! שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:אמא אהבה וזוגיות: יש לך חברה?לא: הודגש באמצעות מדגישומטיק
שם: מורי גיל:27 תאריך לידה:8 למרץ 1981 כינוי:אני אף פעם לא יודעת לאיזה כינוי מתכוונים פה, האם לזה שכתוב פה בשחור והוא די ברור או לשלל הכינוייםשאנשים העניקו לי בחיי.. איך היית רוצה שיקראו לך? צילה