Shiri from the block
Active member
סיימתי את העונה הראשונה של באפי!!!!!!!!! כן לקח לנו זמן.. למרות שזה סה"כ 12 פרקים חחח
אניווי, ככה:
באפי- יש לי שנאה לשרה מישל גלר שהולכת עוד מאז שנות ה-90 ואני לא בטוחה אפילו למה
אבל נראה שבסדרה זה הולך להשתנות קצת בקרוב.. היא משעשעת
אבל עדיין קצת מעצבנת חח
ווילו- מתוקה!!! אבל אני ממש מקווה שהיא תצא מהחוסר ביטחון הזה שלה ותיהיה יותר אסטרטיבית.. בנתיים זה מתאים שהיא כזאת פחדנית כי זה אמיתי והגיוני, אבל רק שתצא מזה
זאנדר- שונאת אותוווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף אוף איזה בחור מציק!!!
אני ממש מקווה שעכשיו שהוא יודע שבאפי לא רוצה אותו הוא יפסיק להציק עם השטויות שלו.
ג'יילס- גם מעצבן אותי בטירוףףףףףףףףףףף!! אני כבר לא יודעת אם זה הדמות או השחקן, אבל הגימגום הזה מעצבן!!! מציק!!! מעצבן ומציק!!! דייייייייייייי!!!! מה נסגר??? בבקשה תגידו לי שיש לו איזשהי תועלת בהמשך כי הוא פשוט בלתי נסבל
קורדיליה- אני מקווה שעכשיו היא תצטרף לחבורה אחרי הפרק האחרון, היא ממש משעשעת! היא ביצ'ית חמודה
אבל בספק שהיא תוותר על ה"מעמד" שלה כבחורה פופולרית בשביל לעזור לבאפי עם ערפדים... מעניין!
אנג'ל- חמודיייי
אני מקווה שנראה אותו יותר לפני שהוא יעלם לסדרת ספין-אוף שלו.
בסה"כ סדרה ממש חמודה! אני נהנתי מרוב הפרקים.. חוץ מפרקים שיש בהם עכבישים
וסדרה די אלימה קצת מפחיד אותי לדעת מה יהיה בהמשך
אניווי, ככה:
באפי- יש לי שנאה לשרה מישל גלר שהולכת עוד מאז שנות ה-90 ואני לא בטוחה אפילו למה
ווילו- מתוקה!!! אבל אני ממש מקווה שהיא תצא מהחוסר ביטחון הזה שלה ותיהיה יותר אסטרטיבית.. בנתיים זה מתאים שהיא כזאת פחדנית כי זה אמיתי והגיוני, אבל רק שתצא מזה
זאנדר- שונאת אותוווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף אוף איזה בחור מציק!!!
אני ממש מקווה שעכשיו שהוא יודע שבאפי לא רוצה אותו הוא יפסיק להציק עם השטויות שלו.
ג'יילס- גם מעצבן אותי בטירוףףףףףףףףףףף!! אני כבר לא יודעת אם זה הדמות או השחקן, אבל הגימגום הזה מעצבן!!! מציק!!! מעצבן ומציק!!! דייייייייייייי!!!! מה נסגר??? בבקשה תגידו לי שיש לו איזשהי תועלת בהמשך כי הוא פשוט בלתי נסבל
קורדיליה- אני מקווה שעכשיו היא תצטרף לחבורה אחרי הפרק האחרון, היא ממש משעשעת! היא ביצ'ית חמודה
אנג'ל- חמודיייי
בסה"כ סדרה ממש חמודה! אני נהנתי מרוב הפרקים.. חוץ מפרקים שיש בהם עכבישים