כי הרבה זמן לא היה שירשור אוף

Shiri from the block

Active member
סיימתי את העונה הראשונה של באפי!!!!!!!!! כן לקח לנו זמן.. למרות שזה סה"כ 12 פרקים חחח
אניווי, ככה:
באפי- יש לי שנאה לשרה מישל גלר שהולכת עוד מאז שנות ה-90 ואני לא בטוחה אפילו למה
אבל נראה שבסדרה זה הולך להשתנות קצת בקרוב.. היא משעשעת
אבל עדיין קצת מעצבנת חח
ווילו- מתוקה!!! אבל אני ממש מקווה שהיא תצא מהחוסר ביטחון הזה שלה ותיהיה יותר אסטרטיבית.. בנתיים זה מתאים שהיא כזאת פחדנית כי זה אמיתי והגיוני, אבל רק שתצא מזה

זאנדר- שונאת אותוווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף אוף איזה בחור מציק!!!
אני ממש מקווה שעכשיו שהוא יודע שבאפי לא רוצה אותו הוא יפסיק להציק עם השטויות שלו.
ג'יילס- גם מעצבן אותי בטירוףףףףףףףףףףף!! אני כבר לא יודעת אם זה הדמות או השחקן, אבל הגימגום הזה מעצבן!!! מציק!!! מעצבן ומציק!!! דייייייייייייי!!!! מה נסגר??? בבקשה תגידו לי שיש לו איזשהי תועלת בהמשך כי הוא פשוט בלתי נסבל

קורדיליה- אני מקווה שעכשיו היא תצטרף לחבורה אחרי הפרק האחרון, היא ממש משעשעת! היא ביצ'ית חמודה
אבל בספק שהיא תוותר על ה"מעמד" שלה כבחורה פופולרית בשביל לעזור לבאפי עם ערפדים... מעניין!
אנג'ל- חמודיייי
אני מקווה שנראה אותו יותר לפני שהוא יעלם לסדרת ספין-אוף שלו.

בסה"כ סדרה ממש חמודה! אני נהנתי מרוב הפרקים.. חוץ מפרקים שיש בהם עכבישים
וסדרה די אלימה קצת מפחיד אותי לדעת מה יהיה בהמשך

אני בשוק!!! את לא אוהבת את ג'יילס??

איך אפשר לא לאהוב אותו? אני בטוחה שאם תמשיכי את תתאהבי בו, בטוחה!
על זאנדר אני מבינה, גם לי יש תקופות שלא סבלתי אותו.
את באפי אני אוהבת, ועל אנג'ל אני מייררת
.
עונה 2 לא דומה בכלל לעונה 1, בכלל מעונה לעונה לדעתי היא ממש משתפרת.
תמשיכי לדווח.

Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D

אתמול ראיתי את הפרק הראשון,
הגעתי נטולת ידע על הנושא הזה, חוץ מסופרמן והסדרה גיבורים אני לא מכירה כ"כ את העולם הזה).
האמת שזה לא הפריע לי, אני בטוחה שהיו כמה רפרנסים שלא הבנתי בגלל חוסר ידע, אבל עדיין נהנתי, השנינות וההומור של ווידון היו בולטים והפרק זרם ממש טוב. מקווה שימשיך ככה.

shirush3

New member
ראיתי גם אתמול

זה מעולה!!!
יש רפרנסים לנוקמים יותר בקטע שהם מדברים על מה שהיה עם החייזרים והכל

אני גם מקווה שימשיך ככה
זה היה כיף

אז לראות הנוקמים?

יש עוד משהו שאני צריכה לראות כדי להבין יותר?
ואיך הסרט נקרא באנגלית?

Macphista

New member
סרט מעולה?!

ראיתי אותו לפני כמה ימים. הפסקתי אחרי חצי שעה כי זה הרגיש מטומטם ברמות מטורפות.
משום מה חזרתי לזה אחרי זמן קצר משעמום וראיתי בחצי עין עד הסוף.

Shiri from the block

Active member
את מתייאשת מסרטים מהר מידי מזה לראות רק חצי שעה? עשית את זה גם לסרט של רוברט פטינסון ואמילי ראבין.
לדעתי זה טעות. רוב הסרטים זה הסוף שעושה את הסרט ולא ההתחלה..

וכן, לדעתי זה סרט מעולה. הרבה אקשן, הומור, בדיחות, מכות... איי לייק איט.

Macphista

New member
הא?

מהסרט ההוא ראיתי שעה.
ואת הנוקמים בסוף ראיתי הרוב. ראי שוב את ההודעה שלי.
ולגבי לראות חצי שעה ולהפסיק- למה זה נראה לך לא מתאים? האם היית רואה עונה שלמה של סדרת טלוויזיה שלא אהבת כבר בפרק הראשון?
האם היית קוראת ספר של 700 עמודים כשעד עמוד 100 לא מצאת שום דבר מעניין או מושך בו?
האם את חושבת שהייתי צריכה לראות סרט שלם שלדעתי ההומור בו היה ילדותי, העלילה חוזרת על עצמה ולא מקורית ושרמת העניין שלי בדמויות לא עברה את העניין שלי בהוראות לפתיחת קופסת קורנפלקס?
את היית ממשיכה לראות סרט שלא נהנת מחצי השעה הראשונה שלו?
אם כן, יש לי כמה סרטים צרפתיים מעולים להמליץ לך עליהם שהפאנץ' בסוף ממש מדהים. אם תצליחי לצלוח את כל שעות הסרט.

אני ממשיכה לראות סרט שאני לא נהנת מההתחלה שלו רק כשאין לי ברירה- בקולנוע (שמישהו בבקשה יחזיר לי את הכסף על ארץ אוז (המביך) ודמדומים האחרון שלא ברור איך נקלעתי אליו) או בבית כשאני במצב נוזלי בלי יכולת ללחוץ על השלט ולהעביר ערוץ/לעשות משהו מועיל יותר.

Shiri from the block

Active member
המממ קודם לא לא יצא לי להיתקל בסדרת טלויזיה שהחלטתי לצפות שלא אהבתי מהפרק הראשון.
בדר"כ אני בוחרת את הסדרות שלי עפ"י שחקן שאני אוהבת/מכירה אז אני תמיד נשארת עד הסוף (ונהנית)
לגבי ספרים- לא. אני הפסקתי לקרוא ספר בגלל שהוא לא עניין אותי מספיק, אבל זה כי כבר צפיתי בסדרה אז כבר ידעתי את הסוף אז לכן גם לא המשכתי..
בואי נגיד שהנוקמים זה באמת סרט שאין בו יותר מידי פאנץ בסוף, אבל בסרט עם רוברט ואמילי למשל זה סרט שהסוף שלו זה מה שעושה את הסרט.
אז חבל שבגלל שלא נהנים מהשעה הראשונה מפסידים את הסוף הענקי שיש..

Macphista

New member
לא נפלתי

כתבתי יותר בפורום טלוויזיה אבל בגדול אם מינג-נה לא הייתה שם לא היה סיכוי גדול שהייתי ממשיכה לראות את הסדרה.

אני גם אוהבת אותה, בעיקר מ ER

וגם פחות התחברתי לדמות המאצ'ו שלא יודע לעבוד בצוות ובסוף עושה את הדבר הנכון.
שני החוקרים דווקא היו חמודים, נראה לי שנחבב אותם יותר בהמשך.
מאיפה הבחור עם הכוחות החדשים מוכר לי כ"כ??

Macphista

New member
השחור? אין לי מושג.

והוא גם לא שחקן משמעותי בסדרה ממה שאני מבינה.

Shiri from the block

Active member
הורדתי את זה עכשיו, אני אראה יותר מאוחר ואכתוב את דעותיי! אני ממש מחכה לראות איך זה!

Shiri from the block

Active member
האמת שאני גם לא הכי התלהבתי כאילו זה היה טוב, ונראה כמו סוג של סרט-טלויזיה סטייל משחקי הכס (מבחינת צילום ותפאורה) אבל הצליח מאוד לבלבל אותי על הפרק הראשון ולא היה כיף..
אבל בגדול סדרה עם קריפים וגיבורי על זה בשבילי אז נמשיך ונראה מה יצא מזה

Macphista

New member
סיום באפי

האמת שאני לא כל כך יודעת מה לחפור.
בכלל כל לו"ז המחשבה/צפייה/טלוויזיה/קריאה/חיים השתבש לי עם ההתאקלמות הלא משהו בכלל למגורים עם עוד אנשים בבית.
לגור לבד זה כל כך נהדר. ופתאום כל המשפחה ו... בעעע.

בכל מקרה-
באפי.

אני זורקת מחשבות בצורה לא מאורגנת.

הרסו את ספייק.
פשוט לקחו דמות מרתקת משעשעת וטובה ושברו אותה.
ממש אמרתי בקול רם בפרקים הראשונים somebody broke Spike.
אח"כ הוא קצת חזר לעצמו והצליח לתפקד, אבל גם, לא משהו. ראיתי כמה דקות כשהוא מגיע לאנג'ל ושם הוא כבר התנהג יותר כמו ספייק הטוב והמגניב.
בכל מקרה, ליבי נשבר כשהוא מת.

הסצנה שבאפי אומרת שהיא אוהבת אותו והוא אומר- את לא, אבל תודה שאת אומרת את זה- קורע לב.
היא באמת לא אהבה אותו.
וזה ממש עצוב.
כי הוא מושי-מושלם. והיא אמריקאית מעצבנת.
גם הסצנה שהוא אומר לה למה הוא אוהב אותה- וואו, הוא מדהים. והיא כל כך לא ראויה לו.

בגדול- אני לא מחבבת את באפי. גם לא את ווילו ולא את זנדר.
הדמויות הלא מרכזיות בסדרה היו הרבה יותר מעניינות מהדמויות הראשיות.

היה לי ממש עצוב שאניה מתה בצורה כל כך זריזה וכבדרך אגב. היא הייתה דמות משמעותית בסדרה במשך כמה עונות והרגו אותה כמו שהורגים ניצב.
הבנתי שזה היה מעין סגירת חשבונות עם השחקנית שלא ישבה על הצד הטוב של ג'וס. וזו גם הסיבה שמלא דמויות חזרו לחיים בקומיקס אבל לא אניה.

אני לא אתגעגע לשרה מישל גלר בחיי. ולמען האמת אני גם לא חושבת שהסדרה החדשה שלה תצליח.
ממה שראיתי במאחורי הקלעים של באפי שאר הקאסט לא אהב אותה במיוחד והבנתי שבעונה האחרונה במיוחד היא זעמה שווילו מקבלת יותר מדי זמן מסך על חשבון באפי.

מה עוד יש לי להגיד?
כל הרעיון שהבנות האלה יעזרו איכשהו להציל את העולם היה לא אמין. אין להם את הכוחות של קוטלת, הכוח מגיע רק עם המוות של הקוטלת הקודמת.
ובאפי הייתה מאוד מלאה בעצמה כל העונה, לא הקשיבה לדעות של אחרים, זרקה את הבנות למלכודת מוות, ואז כמובן שהתחרטה ועשתה חיפוש עצמי וכל העניין הזה אבל זה היה כל כך לא אמין. אני פשוט לא מחבבת את באפי.

עונה שלמה בלי שספייק עושה סקס. לא אמין.

החברה של ווילו- וואו כמה לא מעניין. אני מצטערת. פשוט לא מעניין.
אני יודעת שאמור להפריע לי שווילו המשיכה כל כך מהר בחיים שלה אחרי המוות של טרה, אחרי שכמעט הרסה את העולם כנקמה, אחרי שהייתה במעין תוכנית הבראה באנגליה, ופתאום כמה חודשים אחכ קופצת למיטה עם... מי היא בכלל? שוב, אם זה היה מעניין זה היה מפריע לי, אבל ... באמת לא עניין אותי במיוחד.

לא יודעת, קו העלילה של העונה הזו היה לא משהו.
המשכתי כי רציתי לסיים את הסדרה.

אני כבר לא זוכרת אירועים מרכזיים, איכשהו מרגישה שהחיים שלי השתנו משמעותית בשבועיים האחרונים ועבר כבר נצח מאז שראיתי אז אני לא זוכרת יותר מדי...
אם פספסתי משהו אשמח לתזכורת.

אבל בגדול הייתי ממש עצובה בסוף הסדרה כשספייק מת. ובאפי לא אהבה אותו. ובאמת כאב לי על המוות והחיים שלו. הגיע לו יותר.
והגיע לאניה מוות מלא תהילה ולא מוות של ניצב כפי שקיבלה.

עדושית

New member
גאד.

אחרי מה שכתבת אני שמחה שלא המשכתי עם באפי מעבר לאמצע עונה 5

Macphista

New member
יש לי חברה חולת באפי

שגם משתתפת בכנסים ומרצה על הסדרה וכו' וכו'...
אז אחרי שסיימתי לצפות היא אמרה לי שבאמת העונה השביעית הייתה שנויה במחלוקת מכל מיני סיבות שאת חלקן רשמתי בהודעה הקודמת.
ושג'וס ווידון במהלך העונות ממש נכנס במעריצים שלו.
הרי תמיד מעריצים מעבירים ביקורת על הסדרה, מה כן הגיוני ומה לא הגיוני וכו' וכו'. ואיך הוא התמודד עם זה?
יצר איזה שלישיית חנונים שלפי דעתו היו הטייפקאסט של המעריץ הממוצע של הסדרה- כל מיני גיקים מעריצי מד"ב עם מלא רפרנסים למד"ב שבאפי כל הזמן ירדה עליהם, זלזלה בהם וניצחה אותם.
הוא ממש סגר חשבונות עם המעריצים שלו על פני הסדרה.
וגם עם השחקנים כמובן- ע"ע אניה.

בכל מקרה, אני עדיין חושבת שזו סדרה גדולה.
נראה לי שלא התחברתי אליה מכמה סיבות- ראיתי אותה עשור אחרי שירדה, כשאני גדולה בעשור (+/- תלוי באיזה עונה) מהדמויות בסדרה, אין לי עניין רב בערפדים, או באפקטים מיוחדים של שנות התשעים, או בסדרות נעורים בגילי המופלג ו... אני שונאת את הדמות הראשית. ממש.
ולמען האמת, הסגנון של גו'ס- כל בדיחות "פאנץ' של שורה אחת" מנוצל בסדרה שוב ושוב ושוב ושוב ומרגיש לי שזה פשוט מנסה להסית את תשומת הלב של הצופים מהעלילה לדחקות של רגע.

אה, רגע, אז למה אני עדיין חושבת שזו סדרה גדולה? כי מרגישים את ההשפעה שלה עד היום, כי היא טקסט משמעותי בחיים של הרבה מעריצים/מעריצים לשעבר, כי היא התוכנית שכתבו עליה הכי הרבה טקסטים אקדמיים (יש אפילו כתב עת ייחודי לסדרות של ג'וס ווידון שהרוב שם מוקדש לבאפי) וכי עד היום מדברים עליה, רואים אותה עוד היום וכו' וכו'.
ואפילו הצבעתי לה בגמר החוליה החלשה... בגלל עניין ההשפעה לאורך זמן.

עדושית

New member
אין ספק שהסדרה משמעותית

כי הרבה אוהבים אותה והיא הפכה לקאלט וכל מה שכתבת.
יש עוד סדרות כאלה.
זה לא הופך אותן בהכרח לטובה. לדעתי בכל אופן.

לגבי ג'וס - וואו. האכזבה. זה ילדותי ומתנשא ומטופש להחריד להתייחס ככה למעריצים שלך ולשחקנים שלך. כולי תקווה שהוא השתנה קצת במרוצת השנים.

לגבי הסדרה עצמה - שנאתי את באפי, זאנדר וגם ווילו בשלב מסוים לא עניינה אותי יותר מדי. תמיד אמרתי שהסדרה בשבילי זה ג'יילס וספייק. שלדעתי סיפקו גם את כל הקטעים הבאמת טובים בסדרה. וכשרואים סדרה בגלל דמויות משנה..המצב קשה משהו..

למעלה