כי חם

קפת

New member
זה יפה שבגילך הבנת, סופסוף

אבל מותק, בתנועות נוער מדברים על ריימונדה טוויל ומפוצצים חצ'קונים. אני, באופן אישי, לא שומעת שירה, רק רואה אותה, וגם זה יותר מדי. מה? ולשכנה עליזה, הנני לומר בהערצת אין קץ: יכולת החריזה והבנת הנקרא שלך, עולה על כל העדיים. מצריד שלח אותך?

עזבי, קפת

כאילו שפטר חמור והשכנה העליזה (שנפלה עלינו בדיוק מאותה המרפסת שבה יורקים גרעיני אבטיח ומורידים סמאחטות לרחוב) לא היו פה מעולם. אני ממשיכה. באו ימי חמסין צהובים, חרולים גדשו פאתי עיר ריח זיעה, כתמי יתושים, ביצים שעירות וניחוח חציר, מהבילים כבישיה, קצרי רוח אנשיה, טעמם חמצמץ מריר, ואמהות עם ייאוש מול חופש אין קץ, זולגות ומטפסות עלי קיר. באו ימים ארוכים ודביקים, שירת מזגני הדלות ואין המוח חוכך בעצמו, אם עדנה הייתה אם הבלות לילות של מחנק ובקרים של אבק נמקים מול עצלות קרונות-זיכרון קרירים אל מול לילות ארוכים כגלות באו ימים קשים ומצחינים, נהמת ממטרות הפלדה, ואי שם לא חווה לדידו זו אלא אגדה אגדה מבהילה, מהבילה, מבחילה, אגדה שסופה לא נודע היא גנחה בערגה, מחתה זיעתה, נאנחה, ואמרה לו: תודה. פזמון: הורה לאורה, קדימה אחורה! ולא לשכוח גם למטה, בעיקר למטה הורה לאורה, עד חמסין יעבורה! הורה לאורה, שיניים נשבורה! נעלמו הלילות הקרירים-אפלים, עננים התאדו אל האופק עד שההיא בחצאית הקפלים כמעט ואיבדה את הדופק, הגיח משפך,עם צ'ופצ'יק חסר, התיז לכיוון הגחון העניין סודר, הדופק חזר וזיעתה ניחוחה סירחון

הצצתי ונפגעתי.

ככה את מקילה ראש? את יודעת איזו הכנה מצריכה יריקה??? מי יכול להריק ככה סתם סמחטא..? מי...? (חוץ ממני) בראש ובראשונה,אני לשה עם הלשון את הבלילה ,מביאה שאיבה ארוכה פנימה (כיאה לאנשי המרפסות וחזון כיוון המטרה) ורק אז פותחת שפתיים מכווצ'צ'ות אותן משהו ,ומוציאה את כל הגוש הירקרק והעסיסי הזה על עובר\ת אורח שמהלך\ת כמו קונקורדנציה בהנחה שפיספסתי את המטרה, אני פותחת את פי ומוציאה כדרכי בקודש, שרשרת של קללות. ככה בריש גלה ,ובמילים של טל ומטר ,אני מביאה אותה בצרור משפטים שלא יביישו אף יושב טריבונה במשחק כדורגל (בשיחוק כזה) שופכת את כל הביב לרחוב . כאילו הקאתי את נשמתי. ורק אז, אני פוסעת לאחור ,סוגרת את הבלקון, וחוזרת להיות אנטילופה מדברית.

אויש לי,

שוב פישלתי? אז אני לא כזו מוכשרת :( ותמיד הייתה לי בעיה עם הבנת הנקרא. בבקשה עשי עימי חסד,צקי מים על כפות ידיי אולי עוד יצא ממני משהו.

למעלה